Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

Dodaj opinię

Opinie Klientów

Piękna fototapeta! Nic dodać nic ująć! Wykonanie i jakość na najwyższym poziomie, świetny kontakt
Autor: Grażyna
Dodano: 2019-08-01
Jestem bardzo miło zaskoczony jakością wydruku obrazu. Dodatkowa gwiazdka za prawdziwe bawełniane płótno. Polecam
Autor: Filip
Dodano: 2019-07-09
Miła i rzeczowa obsługa. Bardzo szybki termin realizacji zmówienia. Przepiękny obraz na płótnie w rozmiarze 150x100cm robi wrażenie, bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka na czas transportu. Polecam sklep Bajeczne Obrazy!
Autor: Marzena Sadzik
Dodano: 2019-06-15
Fototapeta piękna, absolutnie wyjątkowa, podobnie jak i obsługa sklepu. Bardzo dobra jakość jak i spakowanie do wysyłki, jesteśmy bardzo zadowoleni.
Autor: Helena
Dodano: 2019-06-04
100% zadowolenia, obraz wygląda tak jak chciałam. Zamówienie zrealizowano szybko. Polecam.
Autor: Anna Marczak
Dodano: 2019-06-01
Zamówiłam obrazy na płótnie, rozdzielczość i jakość najwyższa klasa. Towar dobrze zabezpieczony do wysyłki. Szczerze polecam, naprawdę warto!
Autor: Katarzyna
Dodano: 2019-05-23
Bardzo profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Można tej firmie zaufać - sprawdzona.
Autor: Wieslawa Łysik
Dodano: 2019-04-22
Mega jakość i szybka realizacja. jestem bardzo zadowolona. Polecam :-)
Autor: Marta Połeć
Dodano: 2019-04-18
Obrazy o bardzo wysokiej jakości i adekwatnej cenie, szybki termin realizacji indywidualnego zamówienia, bardzo dobrze zapakowany, miła i profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim Waszą firmę.
Autor: Monika Dudkiewicz
Dodano: 2019-04-06
Fototapeta wygląda fantastycznie, profesjonalne doradztwo i obsługa na najwyższym poziomie. Zdecydowanie firma godna polecenia.
Autor: Bożena
Dodano: 2019-04-04
Super dostawa i jakość na najwyższym poziomie.
Autor: Jolanta Olichwer
Dodano: 2019-04-04
Jestem bardzo zadowolona. Obsługa, jakość i dostarczenie na najwyższym poziomie. Polecam
Autor: Agata Stachowiak
Dodano: 2019-03-21
Bardzo szybka dostawa , jakość obrazu bardzo dobra ... jestem zadowolona Polecam sklep.
Autor: Jolanta K
Dodano: 2019-03-07
Miła i profesjonalna rozmowa telefoniczna. Zamówienie zrealizowane po 3 dniach. Wszystko sprawnie i jestem bardzo zadowolona. POLECAM
Autor: Barbara Rudnik
Dodano: 2019-03-04
Godny polecenia. Super jakość.Profesjonalne podejście do klienta. Jak najbardziej polecam.
Autor: Alicja Tomaszuk
Dodano: 2019-02-25
Godny polecenia sklep. Rewelacyjny kontakt z działem obsługi klienta. Jakość wykonania obrazu na najwyższym poziomie, solidnie przygotowane do wysyłki. Z Pewnością jeszcze skorzystam z oferty tego sklepu.
Autor: Gosia Stawicka
Dodano: 2019-02-18
Polecam bardzo! Obraz dostarczony na drugi dzień po zamówieniu. Pięknie prezentuje się na scianie , kolory+ wykonanie na 6. Na pewno skorzystam jeszcze i dziękuję.
Autor: Ula Kotzbach
Dodano: 2019-02-05
Szczerze polecam! Zamówiłem już dwa obrazy. Dwa były rewelacyjne. Jakość na 6, termin na 6. Wszystko na 6. Polecam.
Autor: Grzegorz
Dodano: 2019-01-18
Zamówiłam trzy obrazy i wszystkie trzy były dokładnie takie, jak się spodziewałam (przede wszystkim kolory zgodne z oczekiwaniami). Dodatkowo porządnie opakowana przesyłka i szybka realizacja. Polecam!
Autor: Hania M
Dodano: 2019-01-18
Jestem bardzo zadowolona. Szybko i bezproblemowo, fototapeta flizelinowa idealna. Polecam.
Autor: Monika Danielewicz
Dodano: 2019-01-04
Polecam! Obraz przepiękny; kolory, jakość - bez zastrzeżeń, wszystko dopracowane. Przesyłka porządnie zapakowana. Pełen profesjonalizm!
Autor: Wioleta
Dodano: 2018-12-13
Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie, wykonanie obrazu zgodne z moimi oczekiwaniami. Jeszcze skorzystam z oferty. Pięknie dziękuje i pozdrawiam
Autor: Jarek C
Dodano: 2018-12-06
Zamówiony obraz na płótnie był udanym prezentem urodzinowym. Profesjonalna realizacja zamówienia i wykonanie obrazu na najwyższym poziomie spełniło moje oczekiwania. Naprawdę polecam.
Autor: Anna W.
Dodano: 2018-11-25
Obraz na płótnie zamawiałam na tej stronie pierwszy raz pewną z obawą, czy będzie ładny?, ale się nie rozczarowałam wręcz przyszedł piękny , a kolory wyraziste. Towar zapakowany i dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniami. Osoby które odwiedzają tą stronę mogą bez obaw zamawiać . Polecam z czystym sumieniem. Obraz jest piękny. Dziękuję :)
Autor: Kasia
Dodano: 2018-11-06
Obraz świetnie wykonany, przesyłka dobrze zabezpieczona. Polecam solidna firma.
Autor: Małgosia Bernat
Dodano: 2018-10-28
Obraz na płótnie wykonany kapitalnie, efekt, kolorystyka i jakość wykonania na najwyższym poziomie,na pewno skorzystam ponownie i z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim :)
Autor: Dagmara
Dodano: 2018-10-22
Polecam Bajeczne Obrazy z czystym sumieniem - bardzo dobre wykonanie, szybka realizacja zamówienia i przystępna cena. Z pewnością jeszcze coś zamówię :)
Autor: Karolina
Dodano: 2018-09-30
Obrazy przyszły PRZEPIĘKNE! Nienaganna jakość i wyraźne kolory. Firma na moją prośbę lekko zmodyfikowała kolor i tonację obrazów tak aby pasowały do siebie. Bardzo profesjonalni, zwięźli i szybcy. Polecam każdemu kto się zastanawia!
Autor: Monika
Dodano: 2018-08-20
Łatwy sposób składania zamówień. Ogromny wybór, szybka i profesjonalna realizacja. Fototapeta na płótnie w 100% spełniająca moje oczekiwania. POLECAM!!!
Autor: Marlena
Dodano: 2018-08-06
Bardzo profesjonalne wykonanie, obraz piękny, dostarczony bardzo szybko. Gorąco polecam BajeczneObrazy.pl
Autor: Sławomir Milanowski
Dodano: 2018-07-14