Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę

UWAGA! W ZWIĄZKU Z PROWADZENIEM KWARANTANYY W NASZEJ FIRMIE, OKRES DOSTAWY MOŻE WYDŁUŻYĆ SIĘ O 10 DNI ROBOCZYCH.
BARDZO PRZEPRASZAMY ZA ZAISTNIAŁĄ SYTUACJĘ.

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

Dodaj opinię

Opinie Klientów

Dzisiaj rano odwiedził mnie kurier z moją paczuszką. Od razu zabrałam się za odpakowywanie i byłam bardzo miło zaskoczona - świetnie zabezpieczona przesyłka. Jestem zachwycona jakością zamówionego obrazu - barwy są nasycone, i żywe, nie ma zbędnych przejaśnień (moje poprzednie doświadczenie z wydrukiem tego zdjęcia), materiał jest widocznie wysokiej jakości, przesyłka przyszła zgodnie z terminem. :) Serdecznie polecam współpracę z tą firmą :)
Autor: Malwina
Dodano: 2020-09-30
Z przyjemnością polecam sklep BajeczneObrazy! Rewelacyjny sprzedawca, dobry kontakt, fototapeta na płótnie, która jest polecana przez sprzedawcę, profesjonalnie wykonana i zabezpieczona do wysyłki, łatwa do klejenia pięknie prezentuje się na ścianie, klej był dołączony gratis! Dziękuję i pozdrawiam.
Autor: Helena
Dodano: 2020-09-04
Jestem bardzo zadowolony z wyboru tego sklepu, zakupu jak i obsługi. Wysyłka i dostarczenie po zamówieniu 2 dni, obraz zapakowany i zabezpieczony wzorowo. Sam obraz wygląda na ścianie fantastycznie, gorąco polecam sklep oraz pozdrawiam całą jego usługę
Autor: Michał
Dodano: 2020-07-05
SUUUUUUUPERRRRR
Autor: Sławomir
Dodano: 2020-07-01
Efekt piorunujący, fototapeta na płótnie w bardzo dobrej jakości, bardzo wytrzymała dzięki czemu bez problemu sama ją przykleiłam. Szybka wysyłka i rewelacyjny efekt na ścianie. Polecam ten sklep!
Autor: Monika Grzelak
Dodano: 2020-06-02
Jestem bardzo zadowolona z zakupu fototapety w firmie Bajeczneobrazy. Bardzo szybka realizacja, towar zapakowany wzorowo. Jestem baaaardzo zadowolona .Dziękuję
Autor: Klaudia
Dodano: 2020-05-20
Bardzo dziękuję za szybkie i sprawne wykonanie zamówienia. Jestem bardzo zadowolona z jakości tapety.
Autor: Jolanta Bartnik
Dodano: 2020-04-21
Zamówiłem wcześniej dwa obrazy. Są fantastyczne jakość i wykonanie świetne. Przesyłka profesjonalnie zabezpieczona. Chciałem zamówić kolejne ale koszty dostawy są naprawdę zdecydowanie za duże. Przy odbiorze własnym bardzo polecam. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- BajeczneObrazy.pl - Koszty dostawy dla produktów dostępnych w naszym sklepie są zawsze takie same, 19zł przy płatności z góry i 29zł w przypadku płatności kurierowi przy odbiorze, bez względu na ilość zamówionych produktów, cena ustalana jest indywidualnie dla obrazów niestandardowych i faktycznie, dla obrazów większych niż 150x100cm cena dostawy dość drastycznie rośnie, na co nie mamy wpływu. Pozdrawiamy
Autor: Grzegorz
Dodano: 2020-04-18
Fototapeta na płótnie bardzo ładna. Dobra jakość, nie było żadnego problemu z przyklejeniem fototapety, klej był w zestawie, w salonie wygląda pięknie. Szybka obsługa, dobry kontakt. Polecam ten sklep!
Autor: Kamila Ratajczyk
Dodano: 2020-03-30
Rewelacja! dzisiaj dotarł i już szukam inspiracji na następny! Będę waszym stałym klientem
Autor: Maciej
Dodano: 2020-02-24
Obraz na płótnie (KOMINEK) który dzisiaj dotarł REWELACJA znalazł od razu miejsce po prawdziwym komiku w ścianie. I jeszcze jedno co jest bardzo ważne to zabezpieczenie obrazu w czasie transporcie to druga REWELACJA bo wcześniej zamówiłem w innym sklepie i miałem uwagi co do zabezpieczenia. Polecam GORĄCO BAJECZNE OBRAZY. Pozdrawiam ekipę sklepu i jeszcze raz B. DZIĘKUJĘ
Autor: Tadeusz
Dodano: 2020-02-10
Obraz naprawde piękny, gorąco polecam.
Autor: Karolina
Dodano: 2020-02-10
Obraz na płótnie spełnia moje oczekiwania, bardzo ładnie komponuje się w salonie. Wysoka jakość, jestem bardzo zadowolona. Polecam Bajeczne Obrazy
Autor: Dominika
Dodano: 2020-02-07
Profesjonalna obsługa i bardzo dobry kontakt. Fachowe doradztwo. Obraz wydrukowany na płótnie w dużym formacie pięknie prezentuje się na ścianie w moim salonie. Świetna jakość materiału i druku. POLECAM
Autor: Elżbieta
Dodano: 2020-01-26
Profesjonalna obsługa, bardzo szybko zrealizowane zamówienie, kontakt ze sklepem szybki, Bardzo polecam
Autor: Róża
Dodano: 2020-01-17
Polecam, obraz pięknie się prezentuje i co bardzo ważne, dotarł do mnie solidnie zapakowany (poprzednie doświadczenia z innym sklepem nie były najlepsze -obraz dotarł przedziurawiony na wylot i to po miesiącu czekania). Tym razem przesyłkę dostałam w ciągu kilku dni i obraz już wisi na ścianie, ciesząc moje oczy.
Autor: Irena
Dodano: 2020-01-13
Zamówienie zrealizowane w podanym terminie. Przesyłka bardzo starannie zapakowana w folię bąbelkową i gruby karton. Zamówiłam dwa obrazy drukowane na płótnie, których wykonanie w pełni spełniło moje oczekiwania. Bardzo polecam tą firmę.
Autor: Anka
Dodano: 2020-01-02
Obrazy są piękne i przyszły na czas, na prezenty w sam raz. Polecam sklep Bajeczne Obrazy
Autor: Kamila
Dodano: 2019-12-19
Dwukrotnie korzystałam z usług sklepu Bajeczne Obrazy. Bardzo solidna firma. Zarówno obrazy jak i fototapeta bardzo dobrej jakości, na ścianie prezentują się wspaniale. Polecam!!!
Autor: Martyna Toczydłowska
Dodano: 2019-12-16
Firma godna polecenia. Profesjonalizm na każdym etapie. Dbałość o klienta. Polecam
Autor: Monika Tarasiuk
Dodano: 2019-12-08
Jak sama nazwa wskazuje, obrazy są po prostu bajeczne. Przepiękne kolory, najwyższa jakość wykonania, solidnie zabezpieczona przesyłka i super kontakt z firmą, profesjonalizm w każdym calu. Zamówiłam 8 obrazów i wszystkie są idealne. Jestem nimi zachwycona.
Autor: Kamila
Dodano: 2019-11-30
Jestem pod wrażeniem obraz na płótnie pięknie wykonany żywe kolory dlatego złożyłam zamówienie na następny. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Dziękuję i pozdrawiam
Autor: Agata
Dodano: 2019-11-26
Bardzo dobra jakość fototapety. Zachowane szczegóły, piękne kolory. Łatwy montaż. Jestem bardzo zadowolony
Autor: Marcin Tyszkiewicz
Dodano: 2019-11-22
Solidna firma. Szybka realizacja zamówienia i staranne wykonanie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
Autor: Teresa Markiewicz
Dodano: 2019-11-07
Kolejne zamówienie i jest super. Dziękuję
Autor: Jarek
Dodano: 2019-10-26
Jestem bardzo zadowolona z obrazu, szeroki wybór zdjęć, bardzo dobra jakość wydruku, ekspresowa realizacja, mila i fachowa obsługa klienta. Polecam!
Autor: Katarzyna Kopcińska
Dodano: 2019-10-25
Polecam. Fototapeta wykonana z dobrego materiału. Na ścianie wygląda super. Bardzo gorąco polecam sklep Bajeczne Obrazy
Autor: Bożena Rytel
Dodano: 2019-10-23
Najwspanialsze, profesjonalne i niesamowicie szybkie zrealizowanie zamówienia. Jakość obrazów bardzo dobra. Jak kupować to tylko w Bajecznych Obrazach.
Autor: Anna
Dodano: 2019-10-05
Wykonanie jak i obsługa klienta na najwyższym poziomie, Kupowałam w tym sklepie kliku krotnie , zawsze byłam z otrzymanych obrazów bardzo zadowolona. Szybkie wykonanie i dostarczenie, bez jakiej kolwiek zwłoki. Polecam sklep Bajeczneobrazy w 100%.
Autor: Teresa Piwnik
Dodano: 2019-09-18
Jestem bardzo zadowolona z obrazu. Nie raz zamawiałam zawsze super kontakt,szybka wysyłka i super wykonanie. Polecam.
Autor: Monika
Dodano: 2019-08-21