Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę     Plakaty

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

Dodaj opinię

Opinie Klientów

DZIĘKUJĘ !!!! Zamówione obrazy odebrałam i ZACHWYT!!! Pięknie wykonane,cudne....Jeszcze raz dziękuję Państwu!!!Znajomi już widzieli na zdjęciu,na efekt na ścianie muszą poczekać,bo zaraz poszły do obramowania.POLECAM!!!
Autor: Anna
Dodano: 2021-05-19
Bardzo polecam. Super kontakt ze sklepem. Fotoapety przyszły piękne i prezentują się wspaniale na ścianie. Na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy. Pozdrawiam :)
Autor: Dominika
Dodano: 2021-05-18
Kolejny raz korzystam z usługi tego sklepu. Pod każdym względem polecam. Profesjonalna obsługa i jakość oferowanych produktów.
Autor: Krystyna
Dodano: 2021-05-07
Obraz piękny, dostawa błyskawiczna,bardzo dobrze zabezpieczony. Jestem mega zadowolona, dziękuję.
Autor: Beata
Dodano: 2021-04-01
Fantastyczne obrazy, mam dwa ale na tym się nie skonczy, wlasnie przegladam bo szykuje się zakup trzeciego ;) Bardzo szybka dostawa
Autor: Aneta
Dodano: 2021-02-14
Wszystko idealne: perfekcyjne zdjęcia, druk, naciągnięcie płótna na ramę, a do tego szybka dostawa. Mam Bieszczady w domu pod Warszawą. Dziękuję!
Autor: Teresa
Dodano: 2021-02-12
Profesjonalnie przeprowadzona transakcja od momentu złożenia zamówienia do dostawy. Obraz o wymiarach 70x100 dobrze zabezpieczony, wydruk bardzo ładny, kolorystyka wiernie odzwierciedla wzór prezentowany na stronie sklepu. Polecam znajomym zakupy produktów firmy, które są piękną dekoracją wnętrza. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję, pozdrawiam i życzę sukcesów w dalszej działalności.
Autor: Edyta
Dodano: 2021-01-29
Polecam. Obraz na płótnie bardzo dobrej jakości. Szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka.
Autor: Monika
Dodano: 2021-01-21
Cieszę się z zakupu, tapety piękne, najwyższa jakość wydruku, kolory cudne, błyskawiczna realizacja, dodany klej do tapet, życzliwość w kontakcie z klientem - serdecznie Państwu dziękuję. Warto było upiękrzyć swoje wnętrza zakupem w Firmie Bajeczne Obrazy. Polecam!
Autor: Mariola
Dodano: 2020-12-29
Kupiłem 2 obrazy, już wiszą w pokoju. Co tu dużo pisać, te wszystkie pozytywne komentarze to nie przypadek.
Autor: Radek
Dodano: 2020-12-19
Transakcja szybko, sprawnie i bezproblemowo. Fototapeta to przepiękne i intensywne kolory. Polecam firmę w 100%
Autor: Karolina
Dodano: 2020-12-01
Po pierwsze fachowa, uprzejma obsługa. Bardzo dziękuję. Obraz na płótnie bardzo profesjonalny. Wyraźne kolory, wysokiej jakości wykonanie. Gorąco polecam.
Autor: Dorota
Dodano: 2020-10-31
Dzisiaj rano odwiedził mnie kurier z moją paczuszką. Od razu zabrałam się za odpakowywanie i byłam bardzo miło zaskoczona - świetnie zabezpieczona przesyłka. Jestem zachwycona jakością zamówionego obrazu - barwy są nasycone, i żywe, nie ma zbędnych przejaśnień (moje poprzednie doświadczenie z wydrukiem tego zdjęcia), materiał jest widocznie wysokiej jakości, przesyłka przyszła zgodnie z terminem. :) Serdecznie polecam współpracę z tą firmą :)
Autor: Malwina
Dodano: 2020-09-30
Z przyjemnością polecam sklep BajeczneObrazy! Rewelacyjny sprzedawca, dobry kontakt, fototapeta na płótnie, która jest polecana przez sprzedawcę, profesjonalnie wykonana i zabezpieczona do wysyłki, łatwa do klejenia pięknie prezentuje się na ścianie, klej był dołączony gratis! Dziękuję i pozdrawiam.
Autor: Helena
Dodano: 2020-09-04
Jestem bardzo zadowolony z wyboru tego sklepu, zakupu jak i obsługi. Wysyłka i dostarczenie po zamówieniu 2 dni, obraz zapakowany i zabezpieczony wzorowo. Sam obraz wygląda na ścianie fantastycznie, gorąco polecam sklep oraz pozdrawiam całą jego usługę
Autor: Michał
Dodano: 2020-07-05
SUUUUUUUPERRRRR
Autor: Sławomir
Dodano: 2020-07-01
Efekt piorunujący, fototapeta na płótnie w bardzo dobrej jakości, bardzo wytrzymała dzięki czemu bez problemu sama ją przykleiłam. Szybka wysyłka i rewelacyjny efekt na ścianie. Polecam ten sklep!
Autor: Monika Grzelak
Dodano: 2020-06-02
Jestem bardzo zadowolona z zakupu fototapety w firmie Bajeczneobrazy. Bardzo szybka realizacja, towar zapakowany wzorowo. Jestem baaaardzo zadowolona .Dziękuję
Autor: Klaudia
Dodano: 2020-05-20
Bardzo dziękuję za szybkie i sprawne wykonanie zamówienia. Jestem bardzo zadowolona z jakości tapety.
Autor: Jolanta Bartnik
Dodano: 2020-04-21
Zamówiłem wcześniej dwa obrazy. Są fantastyczne jakość i wykonanie świetne. Przesyłka profesjonalnie zabezpieczona. Chciałem zamówić kolejne ale koszty dostawy są naprawdę zdecydowanie za duże. Przy odbiorze własnym bardzo polecam. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- BajeczneObrazy.pl - Koszty dostawy dla produktów dostępnych w naszym sklepie są zawsze takie same, 19zł przy płatności z góry i 29zł w przypadku płatności kurierowi przy odbiorze, bez względu na ilość zamówionych produktów, cena ustalana jest indywidualnie dla obrazów niestandardowych i faktycznie, dla obrazów większych niż 150x100cm cena dostawy dość drastycznie rośnie, na co nie mamy wpływu. Pozdrawiamy
Autor: Grzegorz
Dodano: 2020-04-18
Fototapeta na płótnie bardzo ładna. Dobra jakość, nie było żadnego problemu z przyklejeniem fototapety, klej był w zestawie, w salonie wygląda pięknie. Szybka obsługa, dobry kontakt. Polecam ten sklep!
Autor: Kamila Ratajczyk
Dodano: 2020-03-30
Rewelacja! dzisiaj dotarł i już szukam inspiracji na następny! Będę waszym stałym klientem
Autor: Maciej
Dodano: 2020-02-24
Obraz na płótnie (KOMINEK) który dzisiaj dotarł REWELACJA znalazł od razu miejsce po prawdziwym komiku w ścianie. I jeszcze jedno co jest bardzo ważne to zabezpieczenie obrazu w czasie transporcie to druga REWELACJA bo wcześniej zamówiłem w innym sklepie i miałem uwagi co do zabezpieczenia. Polecam GORĄCO BAJECZNE OBRAZY. Pozdrawiam ekipę sklepu i jeszcze raz B. DZIĘKUJĘ
Autor: Tadeusz
Dodano: 2020-02-10
Obraz naprawde piękny, gorąco polecam.
Autor: Karolina
Dodano: 2020-02-10
Obraz na płótnie spełnia moje oczekiwania, bardzo ładnie komponuje się w salonie. Wysoka jakość, jestem bardzo zadowolona. Polecam Bajeczne Obrazy
Autor: Dominika
Dodano: 2020-02-07
Profesjonalna obsługa i bardzo dobry kontakt. Fachowe doradztwo. Obraz wydrukowany na płótnie w dużym formacie pięknie prezentuje się na ścianie w moim salonie. Świetna jakość materiału i druku. POLECAM
Autor: Elżbieta
Dodano: 2020-01-26
Profesjonalna obsługa, bardzo szybko zrealizowane zamówienie, kontakt ze sklepem szybki, Bardzo polecam
Autor: Róża
Dodano: 2020-01-17
Polecam, obraz pięknie się prezentuje i co bardzo ważne, dotarł do mnie solidnie zapakowany (poprzednie doświadczenia z innym sklepem nie były najlepsze -obraz dotarł przedziurawiony na wylot i to po miesiącu czekania). Tym razem przesyłkę dostałam w ciągu kilku dni i obraz już wisi na ścianie, ciesząc moje oczy.
Autor: Irena
Dodano: 2020-01-13
Zamówienie zrealizowane w podanym terminie. Przesyłka bardzo starannie zapakowana w folię bąbelkową i gruby karton. Zamówiłam dwa obrazy drukowane na płótnie, których wykonanie w pełni spełniło moje oczekiwania. Bardzo polecam tą firmę.
Autor: Anka
Dodano: 2020-01-02
Obrazy są piękne i przyszły na czas, na prezenty w sam raz. Polecam sklep Bajeczne Obrazy
Autor: Kamila
Dodano: 2019-12-19