Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

Dodaj opinię

Opinie Klientów

Miła i rzeczowa obsługa. Bardzo szybki termin realizacji zmówienia. Przepiękny obraz na płótnie w rozmiarze 150x100cm robi wrażenie, bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka na czas transportu. Polecam sklep Bajeczne Obrazy!
Autor: Marzena Sadzik
Dodano: 2019-06-15
Fototapeta piękna, absolutnie wyjątkowa, podobnie jak i obsługa sklepu. Bardzo dobra jakość jak i spakowanie do wysyłki, jesteśmy bardzo zadowoleni.
Autor: Helena
Dodano: 2019-06-04
100% zadowolenia, obraz wygląda tak jak chciałam. Zamówienie zrealizowano szybko. Polecam.
Autor: Anna Marczak
Dodano: 2019-06-01
Zamówiłam obrazy na płótnie, rozdzielczość i jakość najwyższa klasa. Towar dobrze zabezpieczony do wysyłki. Szczerze polecam, naprawdę warto!
Autor: Katarzyna
Dodano: 2019-05-23
Bardzo profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Można tej firmie zaufać - sprawdzona.
Autor: Wieslawa Łysik
Dodano: 2019-04-22
Mega jakość i szybka realizacja. jestem bardzo zadowolona. Polecam :-)
Autor: Marta Połeć
Dodano: 2019-04-18
Obrazy o bardzo wysokiej jakości i adekwatnej cenie, szybki termin realizacji indywidualnego zamówienia, bardzo dobrze zapakowany, miła i profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim Waszą firmę.
Autor: Monika Dudkiewicz
Dodano: 2019-04-06
Fototapeta wygląda fantastycznie, profesjonalne doradztwo i obsługa na najwyższym poziomie. Zdecydowanie firma godna polecenia.
Autor: Bożena
Dodano: 2019-04-04
Super dostawa i jakość na najwyższym poziomie.
Autor: Jolanta Olichwer
Dodano: 2019-04-04
Jestem bardzo zadowolona. Obsługa, jakość i dostarczenie na najwyższym poziomie. Polecam
Autor: Agata Stachowiak
Dodano: 2019-03-21
Bardzo szybka dostawa , jakość obrazu bardzo dobra ... jestem zadowolona Polecam sklep.
Autor: Jolanta K
Dodano: 2019-03-07
Miła i profesjonalna rozmowa telefoniczna. Zamówienie zrealizowane po 3 dniach. Wszystko sprawnie i jestem bardzo zadowolona. POLECAM
Autor: Barbara Rudnik
Dodano: 2019-03-04
Godny polecenia. Super jakość.Profesjonalne podejście do klienta. Jak najbardziej polecam.
Autor: Alicja Tomaszuk
Dodano: 2019-02-25
Godny polecenia sklep. Rewelacyjny kontakt z działem obsługi klienta. Jakość wykonania obrazu na najwyższym poziomie, solidnie przygotowane do wysyłki. Z Pewnością jeszcze skorzystam z oferty tego sklepu.
Autor: Gosia Stawicka
Dodano: 2019-02-18
Polecam bardzo! Obraz dostarczony na drugi dzień po zamówieniu. Pięknie prezentuje się na scianie , kolory+ wykonanie na 6. Na pewno skorzystam jeszcze i dziękuję.
Autor: Ula Kotzbach
Dodano: 2019-02-05
Szczerze polecam! Zamówiłem już dwa obrazy. Dwa były rewelacyjne. Jakość na 6, termin na 6. Wszystko na 6. Polecam.
Autor: Grzegorz
Dodano: 2019-01-18
Zamówiłam trzy obrazy i wszystkie trzy były dokładnie takie, jak się spodziewałam (przede wszystkim kolory zgodne z oczekiwaniami). Dodatkowo porządnie opakowana przesyłka i szybka realizacja. Polecam!
Autor: Hania M
Dodano: 2019-01-18
Jestem bardzo zadowolona. Szybko i bezproblemowo, fototapeta flizelinowa idealna. Polecam.
Autor: Monika Danielewicz
Dodano: 2019-01-04
Polecam! Obraz przepiękny; kolory, jakość - bez zastrzeżeń, wszystko dopracowane. Przesyłka porządnie zapakowana. Pełen profesjonalizm!
Autor: Wioleta
Dodano: 2018-12-13
Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie, wykonanie obrazu zgodne z moimi oczekiwaniami. Jeszcze skorzystam z oferty. Pięknie dziękuje i pozdrawiam
Autor: Jarek C
Dodano: 2018-12-06
Zamówiony obraz na płótnie był udanym prezentem urodzinowym. Profesjonalna realizacja zamówienia i wykonanie obrazu na najwyższym poziomie spełniło moje oczekiwania. Naprawdę polecam.
Autor: Anna W.
Dodano: 2018-11-25
Obraz na płótnie zamawiałam na tej stronie pierwszy raz pewną z obawą, czy będzie ładny?, ale się nie rozczarowałam wręcz przyszedł piękny , a kolory wyraziste. Towar zapakowany i dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniami. Osoby które odwiedzają tą stronę mogą bez obaw zamawiać . Polecam z czystym sumieniem. Obraz jest piękny. Dziękuję :)
Autor: Kasia
Dodano: 2018-11-06
Obraz świetnie wykonany, przesyłka dobrze zabezpieczona. Polecam solidna firma.
Autor: Małgosia Bernat
Dodano: 2018-10-28
Obraz na płótnie wykonany kapitalnie, efekt, kolorystyka i jakość wykonania na najwyższym poziomie,na pewno skorzystam ponownie i z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim :)
Autor: Dagmara
Dodano: 2018-10-22
Polecam Bajeczne Obrazy z czystym sumieniem - bardzo dobre wykonanie, szybka realizacja zamówienia i przystępna cena. Z pewnością jeszcze coś zamówię :)
Autor: Karolina
Dodano: 2018-09-30
Obrazy przyszły PRZEPIĘKNE! Nienaganna jakość i wyraźne kolory. Firma na moją prośbę lekko zmodyfikowała kolor i tonację obrazów tak aby pasowały do siebie. Bardzo profesjonalni, zwięźli i szybcy. Polecam każdemu kto się zastanawia!
Autor: Monika
Dodano: 2018-08-20
Łatwy sposób składania zamówień. Ogromny wybór, szybka i profesjonalna realizacja. Fototapeta na płótnie w 100% spełniająca moje oczekiwania. POLECAM!!!
Autor: Marlena
Dodano: 2018-08-06
Bardzo profesjonalne wykonanie, obraz piękny, dostarczony bardzo szybko. Gorąco polecam BajeczneObrazy.pl
Autor: Sławomir Milanowski
Dodano: 2018-07-14
Przepiękny obraz, kolorystyka cudowna. Cieszę się bardzo, że tak szybko dostarczono do domu. Bardzo dziękuję. Obrazy drukowane na płótnie są śliczne. Mam już dwa
Autor: Urszula Krzyzowska
Dodano: 2018-06-28
Jestem mega zadowolona. Doradztwo, szybka wysyłka, jakość obrazu na najwyższym poziomie. Firma godna polecenia.
Autor: Marta gornik
Dodano: 2018-06-21