Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę     Plakaty

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

Dodaj opinię

Opinie Klientów

Zakupy to czysta przyjemność! Nie było najmniejszego problemu. Firmę mogę polecić w 1000%. Fototapeta rewelacyjna!
Autor: Paulina
Dodano: 2021-07-23
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Fachowa i szybka obsługa. szybka realizacja zamówienia. Fototapeta winylowa na flizelinie wysokiej jakości, kolory intensywne, towar zgodny z zamówieniem. Polecam i pewnie w przyszłości skorzystam jeszcze z usług tej firmy.
Autor: Barbara
Dodano: 2021-06-14
DZIĘKUJĘ !!!! Zamówione obrazy odebrałam i ZACHWYT!!! Pięknie wykonane,cudne....Jeszcze raz dziękuję Państwu!!!Znajomi już widzieli na zdjęciu,na efekt na ścianie muszą poczekać,bo zaraz poszły do obramowania.POLECAM!!!
Autor: Anna
Dodano: 2021-05-19
Bardzo polecam. Super kontakt ze sklepem. Fotoapety przyszły piękne i prezentują się wspaniale na ścianie. Na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy. Pozdrawiam :)
Autor: Dominika
Dodano: 2021-05-18
Kolejny raz korzystam z usługi tego sklepu. Pod każdym względem polecam. Profesjonalna obsługa i jakość oferowanych produktów.
Autor: Krystyna
Dodano: 2021-05-07
Obraz piękny, dostawa błyskawiczna,bardzo dobrze zabezpieczony. Jestem mega zadowolona, dziękuję.
Autor: Beata
Dodano: 2021-04-01
Fantastyczne obrazy, mam dwa ale na tym się nie skonczy, wlasnie przegladam bo szykuje się zakup trzeciego ;) Bardzo szybka dostawa
Autor: Aneta
Dodano: 2021-02-14
Wszystko idealne: perfekcyjne zdjęcia, druk, naciągnięcie płótna na ramę, a do tego szybka dostawa. Mam Bieszczady w domu pod Warszawą. Dziękuję!
Autor: Teresa
Dodano: 2021-02-12
Profesjonalnie przeprowadzona transakcja od momentu złożenia zamówienia do dostawy. Obraz o wymiarach 70x100 dobrze zabezpieczony, wydruk bardzo ładny, kolorystyka wiernie odzwierciedla wzór prezentowany na stronie sklepu. Polecam znajomym zakupy produktów firmy, które są piękną dekoracją wnętrza. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję, pozdrawiam i życzę sukcesów w dalszej działalności.
Autor: Edyta
Dodano: 2021-01-29
Polecam. Obraz na płótnie bardzo dobrej jakości. Szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka.
Autor: Monika
Dodano: 2021-01-21
Cieszę się z zakupu, tapety piękne, najwyższa jakość wydruku, kolory cudne, błyskawiczna realizacja, dodany klej do tapet, życzliwość w kontakcie z klientem - serdecznie Państwu dziękuję. Warto było upiękrzyć swoje wnętrza zakupem w Firmie Bajeczne Obrazy. Polecam!
Autor: Mariola
Dodano: 2020-12-29
Kupiłem 2 obrazy, już wiszą w pokoju. Co tu dużo pisać, te wszystkie pozytywne komentarze to nie przypadek.
Autor: Radek
Dodano: 2020-12-19
Transakcja szybko, sprawnie i bezproblemowo. Fototapeta to przepiękne i intensywne kolory. Polecam firmę w 100%
Autor: Karolina
Dodano: 2020-12-01
Po pierwsze fachowa, uprzejma obsługa. Bardzo dziękuję. Obraz na płótnie bardzo profesjonalny. Wyraźne kolory, wysokiej jakości wykonanie. Gorąco polecam.
Autor: Dorota
Dodano: 2020-10-31
Dzisiaj rano odwiedził mnie kurier z moją paczuszką. Od razu zabrałam się za odpakowywanie i byłam bardzo miło zaskoczona - świetnie zabezpieczona przesyłka. Jestem zachwycona jakością zamówionego obrazu - barwy są nasycone, i żywe, nie ma zbędnych przejaśnień (moje poprzednie doświadczenie z wydrukiem tego zdjęcia), materiał jest widocznie wysokiej jakości, przesyłka przyszła zgodnie z terminem. :) Serdecznie polecam współpracę z tą firmą :)
Autor: Malwina
Dodano: 2020-09-30
Z przyjemnością polecam sklep BajeczneObrazy! Rewelacyjny sprzedawca, dobry kontakt, fototapeta na płótnie, która jest polecana przez sprzedawcę, profesjonalnie wykonana i zabezpieczona do wysyłki, łatwa do klejenia pięknie prezentuje się na ścianie, klej był dołączony gratis! Dziękuję i pozdrawiam.
Autor: Helena
Dodano: 2020-09-04
Jestem bardzo zadowolony z wyboru tego sklepu, zakupu jak i obsługi. Wysyłka i dostarczenie po zamówieniu 2 dni, obraz zapakowany i zabezpieczony wzorowo. Sam obraz wygląda na ścianie fantastycznie, gorąco polecam sklep oraz pozdrawiam całą jego usługę
Autor: Michał
Dodano: 2020-07-05
SUUUUUUUPERRRRR
Autor: Sławomir
Dodano: 2020-07-01
Efekt piorunujący, fototapeta na płótnie w bardzo dobrej jakości, bardzo wytrzymała dzięki czemu bez problemu sama ją przykleiłam. Szybka wysyłka i rewelacyjny efekt na ścianie. Polecam ten sklep!
Autor: Monika Grzelak
Dodano: 2020-06-02
Jestem bardzo zadowolona z zakupu fototapety w firmie Bajeczneobrazy. Bardzo szybka realizacja, towar zapakowany wzorowo. Jestem baaaardzo zadowolona .Dziękuję
Autor: Klaudia
Dodano: 2020-05-20
Bardzo dziękuję za szybkie i sprawne wykonanie zamówienia. Jestem bardzo zadowolona z jakości tapety.
Autor: Jolanta Bartnik
Dodano: 2020-04-21
Zamówiłem wcześniej dwa obrazy. Są fantastyczne jakość i wykonanie świetne. Przesyłka profesjonalnie zabezpieczona. Chciałem zamówić kolejne ale koszty dostawy są naprawdę zdecydowanie za duże. Przy odbiorze własnym bardzo polecam. --------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------- BajeczneObrazy.pl - Koszty dostawy dla produktów dostępnych w naszym sklepie są zawsze takie same, 19zł przy płatności z góry i 29zł w przypadku płatności kurierowi przy odbiorze, bez względu na ilość zamówionych produktów, cena ustalana jest indywidualnie dla obrazów niestandardowych i faktycznie, dla obrazów większych niż 150x100cm cena dostawy dość drastycznie rośnie, na co nie mamy wpływu. Pozdrawiamy
Autor: Grzegorz
Dodano: 2020-04-18
Fototapeta na płótnie bardzo ładna. Dobra jakość, nie było żadnego problemu z przyklejeniem fototapety, klej był w zestawie, w salonie wygląda pięknie. Szybka obsługa, dobry kontakt. Polecam ten sklep!
Autor: Kamila Ratajczyk
Dodano: 2020-03-30
Rewelacja! dzisiaj dotarł i już szukam inspiracji na następny! Będę waszym stałym klientem
Autor: Maciej
Dodano: 2020-02-24
Obraz na płótnie (KOMINEK) który dzisiaj dotarł REWELACJA znalazł od razu miejsce po prawdziwym komiku w ścianie. I jeszcze jedno co jest bardzo ważne to zabezpieczenie obrazu w czasie transporcie to druga REWELACJA bo wcześniej zamówiłem w innym sklepie i miałem uwagi co do zabezpieczenia. Polecam GORĄCO BAJECZNE OBRAZY. Pozdrawiam ekipę sklepu i jeszcze raz B. DZIĘKUJĘ
Autor: Tadeusz
Dodano: 2020-02-10
Obraz naprawde piękny, gorąco polecam.
Autor: Karolina
Dodano: 2020-02-10
Obraz na płótnie spełnia moje oczekiwania, bardzo ładnie komponuje się w salonie. Wysoka jakość, jestem bardzo zadowolona. Polecam Bajeczne Obrazy
Autor: Dominika
Dodano: 2020-02-07
Profesjonalna obsługa i bardzo dobry kontakt. Fachowe doradztwo. Obraz wydrukowany na płótnie w dużym formacie pięknie prezentuje się na ścianie w moim salonie. Świetna jakość materiału i druku. POLECAM
Autor: Elżbieta
Dodano: 2020-01-26
Profesjonalna obsługa, bardzo szybko zrealizowane zamówienie, kontakt ze sklepem szybki, Bardzo polecam
Autor: Róża
Dodano: 2020-01-17
Polecam, obraz pięknie się prezentuje i co bardzo ważne, dotarł do mnie solidnie zapakowany (poprzednie doświadczenia z innym sklepem nie były najlepsze -obraz dotarł przedziurawiony na wylot i to po miesiącu czekania). Tym razem przesyłkę dostałam w ciągu kilku dni i obraz już wisi na ścianie, ciesząc moje oczy.
Autor: Irena
Dodano: 2020-01-13