Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

Dodaj opinię

Opinie Klientów

Profesjonalna obsługa, bardzo szybko zrealizowane zamówienie, kontakt ze sklepem szybki, Bardzo polecam
Autor: Róża
Dodano: 2020-01-17
Polecam, obraz pięknie się prezentuje i co bardzo ważne, dotarł do mnie solidnie zapakowany (poprzednie doświadczenia z innym sklepem nie były najlepsze -obraz dotarł przedziurawiony na wylot i to po miesiącu czekania). Tym razem przesyłkę dostałam w ciągu kilku dni i obraz już wisi na ścianie, ciesząc moje oczy.
Autor: Irena
Dodano: 2020-01-13
Zamówienie zrealizowane w podanym terminie. Przesyłka bardzo starannie zapakowana w folię bąbelkową i gruby karton. Zamówiłam dwa obrazy drukowane na płótnie, których wykonanie w pełni spełniło moje oczekiwania. Bardzo polecam tą firmę.
Autor: Anka
Dodano: 2020-01-02
Obrazy są piękne i przyszły na czas, na prezenty w sam raz. Polecam sklep Bajeczne Obrazy
Autor: Kamila
Dodano: 2019-12-19
Dwukrotnie korzystałam z usług sklepu Bajeczne Obrazy. Bardzo solidna firma. Zarówno obrazy jak i fototapeta bardzo dobrej jakości, na ścianie prezentują się wspaniale. Polecam!!!
Autor: Martyna Toczydłowska
Dodano: 2019-12-16
Firma godna polecenia. Profesjonalizm na każdym etapie. Dbałość o klienta. Polecam
Autor: Monika Tarasiuk
Dodano: 2019-12-08
Jak sama nazwa wskazuje, obrazy są po prostu bajeczne. Przepiękne kolory, najwyższa jakość wykonania, solidnie zabezpieczona przesyłka i super kontakt z firmą, profesjonalizm w każdym calu. Zamówiłam 8 obrazów i wszystkie są idealne. Jestem nimi zachwycona.
Autor: Kamila
Dodano: 2019-11-30
Jestem pod wrażeniem obraz na płótnie pięknie wykonany żywe kolory dlatego złożyłam zamówienie na następny. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Dziękuję i pozdrawiam
Autor: Agata
Dodano: 2019-11-26
Bardzo dobra jakość fototapety. Zachowane szczegóły, piękne kolory. Łatwy montaż. Jestem bardzo zadowolony
Autor: Marcin Tyszkiewicz
Dodano: 2019-11-22
Solidna firma. Szybka realizacja zamówienia i staranne wykonanie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
Autor: Teresa Markiewicz
Dodano: 2019-11-07
Kolejne zamówienie i jest super. Dziękuję
Autor: Jarek
Dodano: 2019-10-26
Jestem bardzo zadowolona z obrazu, szeroki wybór zdjęć, bardzo dobra jakość wydruku, ekspresowa realizacja, mila i fachowa obsługa klienta. Polecam!
Autor: Katarzyna Kopcińska
Dodano: 2019-10-25
Polecam. Fototapeta wykonana z dobrego materiału. Na ścianie wygląda super. Bardzo gorąco polecam sklep Bajeczne Obrazy
Autor: Bożena Rytel
Dodano: 2019-10-23
Najwspanialsze, profesjonalne i niesamowicie szybkie zrealizowanie zamówienia. Jakość obrazów bardzo dobra. Jak kupować to tylko w Bajecznych Obrazach.
Autor: Anna
Dodano: 2019-10-05
Wykonanie jak i obsługa klienta na najwyższym poziomie, Kupowałam w tym sklepie kliku krotnie , zawsze byłam z otrzymanych obrazów bardzo zadowolona. Szybkie wykonanie i dostarczenie, bez jakiej kolwiek zwłoki. Polecam sklep Bajeczneobrazy w 100%.
Autor: Teresa Piwnik
Dodano: 2019-09-18
Jestem bardzo zadowolona z obrazu. Nie raz zamawiałam zawsze super kontakt,szybka wysyłka i super wykonanie. Polecam.
Autor: Monika
Dodano: 2019-08-21
Piękna fototapeta! Nic dodać nic ująć! Wykonanie i jakość na najwyższym poziomie, świetny kontakt
Autor: Grażyna
Dodano: 2019-08-01
Jestem bardzo miło zaskoczony jakością wydruku obrazu. Dodatkowa gwiazdka za prawdziwe bawełniane płótno. Polecam
Autor: Filip
Dodano: 2019-07-09
Miła i rzeczowa obsługa. Bardzo szybki termin realizacji zmówienia. Przepiękny obraz na płótnie w rozmiarze 150x100cm robi wrażenie, bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka na czas transportu. Polecam sklep Bajeczne Obrazy!
Autor: Marzena Sadzik
Dodano: 2019-06-15
Fototapeta piękna, absolutnie wyjątkowa, podobnie jak i obsługa sklepu. Bardzo dobra jakość jak i spakowanie do wysyłki, jesteśmy bardzo zadowoleni.
Autor: Helena
Dodano: 2019-06-04
100% zadowolenia, obraz wygląda tak jak chciałam. Zamówienie zrealizowano szybko. Polecam.
Autor: Anna Marczak
Dodano: 2019-06-01
Zamówiłam obrazy na płótnie, rozdzielczość i jakość najwyższa klasa. Towar dobrze zabezpieczony do wysyłki. Szczerze polecam, naprawdę warto!
Autor: Katarzyna
Dodano: 2019-05-23
Bardzo profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Można tej firmie zaufać - sprawdzona.
Autor: Wieslawa Łysik
Dodano: 2019-04-22
Mega jakość i szybka realizacja. jestem bardzo zadowolona. Polecam :-)
Autor: Marta Połeć
Dodano: 2019-04-18
Obrazy o bardzo wysokiej jakości i adekwatnej cenie, szybki termin realizacji indywidualnego zamówienia, bardzo dobrze zapakowany, miła i profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim Waszą firmę.
Autor: Monika Dudkiewicz
Dodano: 2019-04-06
Fototapeta wygląda fantastycznie, profesjonalne doradztwo i obsługa na najwyższym poziomie. Zdecydowanie firma godna polecenia.
Autor: Bożena
Dodano: 2019-04-04
Super dostawa i jakość na najwyższym poziomie.
Autor: Jolanta Olichwer
Dodano: 2019-04-04
Jestem bardzo zadowolona. Obsługa, jakość i dostarczenie na najwyższym poziomie. Polecam
Autor: Agata Stachowiak
Dodano: 2019-03-21
Bardzo szybka dostawa , jakość obrazu bardzo dobra ... jestem zadowolona Polecam sklep.
Autor: Jolanta K
Dodano: 2019-03-07
Miła i profesjonalna rozmowa telefoniczna. Zamówienie zrealizowane po 3 dniach. Wszystko sprawnie i jestem bardzo zadowolona. POLECAM
Autor: Barbara Rudnik
Dodano: 2019-03-04