Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

Dodaj opinię

Opinie Klientów

Rewelacja! dzisiaj dotarł i już szukam inspiracji na następny! Będę waszym stałym klientem
Autor: Maciej
Dodano: 2020-02-24
Obraz na płótnie (KOMINEK) który dzisiaj dotarł REWELACJA znalazł od razu miejsce po prawdziwym komiku w ścianie. I jeszcze jedno co jest bardzo ważne to zabezpieczenie obrazu w czasie transporcie to druga REWELACJA bo wcześniej zamówiłem w innym sklepie i miałem uwagi co do zabezpieczenia. Polecam GORĄCO BAJECZNE OBRAZY. Pozdrawiam ekipę sklepu i jeszcze raz B. DZIĘKUJĘ
Autor: Tadeusz
Dodano: 2020-02-10
Obraz naprawde piękny, gorąco polecam.
Autor: Karolina
Dodano: 2020-02-10
Obraz na płótnie spełnia moje oczekiwania, bardzo ładnie komponuje się w salonie. Wysoka jakość, jestem bardzo zadowolona. Polecam Bajeczne Obrazy
Autor: Dominika
Dodano: 2020-02-07
Profesjonalna obsługa i bardzo dobry kontakt. Fachowe doradztwo. Obraz wydrukowany na płótnie w dużym formacie pięknie prezentuje się na ścianie w moim salonie. Świetna jakość materiału i druku. POLECAM
Autor: Elżbieta
Dodano: 2020-01-26
Profesjonalna obsługa, bardzo szybko zrealizowane zamówienie, kontakt ze sklepem szybki, Bardzo polecam
Autor: Róża
Dodano: 2020-01-17
Polecam, obraz pięknie się prezentuje i co bardzo ważne, dotarł do mnie solidnie zapakowany (poprzednie doświadczenia z innym sklepem nie były najlepsze -obraz dotarł przedziurawiony na wylot i to po miesiącu czekania). Tym razem przesyłkę dostałam w ciągu kilku dni i obraz już wisi na ścianie, ciesząc moje oczy.
Autor: Irena
Dodano: 2020-01-13
Zamówienie zrealizowane w podanym terminie. Przesyłka bardzo starannie zapakowana w folię bąbelkową i gruby karton. Zamówiłam dwa obrazy drukowane na płótnie, których wykonanie w pełni spełniło moje oczekiwania. Bardzo polecam tą firmę.
Autor: Anka
Dodano: 2020-01-02
Obrazy są piękne i przyszły na czas, na prezenty w sam raz. Polecam sklep Bajeczne Obrazy
Autor: Kamila
Dodano: 2019-12-19
Dwukrotnie korzystałam z usług sklepu Bajeczne Obrazy. Bardzo solidna firma. Zarówno obrazy jak i fototapeta bardzo dobrej jakości, na ścianie prezentują się wspaniale. Polecam!!!
Autor: Martyna Toczydłowska
Dodano: 2019-12-16
Firma godna polecenia. Profesjonalizm na każdym etapie. Dbałość o klienta. Polecam
Autor: Monika Tarasiuk
Dodano: 2019-12-08
Jak sama nazwa wskazuje, obrazy są po prostu bajeczne. Przepiękne kolory, najwyższa jakość wykonania, solidnie zabezpieczona przesyłka i super kontakt z firmą, profesjonalizm w każdym calu. Zamówiłam 8 obrazów i wszystkie są idealne. Jestem nimi zachwycona.
Autor: Kamila
Dodano: 2019-11-30
Jestem pod wrażeniem obraz na płótnie pięknie wykonany żywe kolory dlatego złożyłam zamówienie na następny. Przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona. Dziękuję i pozdrawiam
Autor: Agata
Dodano: 2019-11-26
Bardzo dobra jakość fototapety. Zachowane szczegóły, piękne kolory. Łatwy montaż. Jestem bardzo zadowolony
Autor: Marcin Tyszkiewicz
Dodano: 2019-11-22
Solidna firma. Szybka realizacja zamówienia i staranne wykonanie. Jestem bardzo zadowolona. Polecam
Autor: Teresa Markiewicz
Dodano: 2019-11-07
Kolejne zamówienie i jest super. Dziękuję
Autor: Jarek
Dodano: 2019-10-26
Jestem bardzo zadowolona z obrazu, szeroki wybór zdjęć, bardzo dobra jakość wydruku, ekspresowa realizacja, mila i fachowa obsługa klienta. Polecam!
Autor: Katarzyna Kopcińska
Dodano: 2019-10-25
Polecam. Fototapeta wykonana z dobrego materiału. Na ścianie wygląda super. Bardzo gorąco polecam sklep Bajeczne Obrazy
Autor: Bożena Rytel
Dodano: 2019-10-23
Najwspanialsze, profesjonalne i niesamowicie szybkie zrealizowanie zamówienia. Jakość obrazów bardzo dobra. Jak kupować to tylko w Bajecznych Obrazach.
Autor: Anna
Dodano: 2019-10-05
Wykonanie jak i obsługa klienta na najwyższym poziomie, Kupowałam w tym sklepie kliku krotnie , zawsze byłam z otrzymanych obrazów bardzo zadowolona. Szybkie wykonanie i dostarczenie, bez jakiej kolwiek zwłoki. Polecam sklep Bajeczneobrazy w 100%.
Autor: Teresa Piwnik
Dodano: 2019-09-18
Jestem bardzo zadowolona z obrazu. Nie raz zamawiałam zawsze super kontakt,szybka wysyłka i super wykonanie. Polecam.
Autor: Monika
Dodano: 2019-08-21
Piękna fototapeta! Nic dodać nic ująć! Wykonanie i jakość na najwyższym poziomie, świetny kontakt
Autor: Grażyna
Dodano: 2019-08-01
Jestem bardzo miło zaskoczony jakością wydruku obrazu. Dodatkowa gwiazdka za prawdziwe bawełniane płótno. Polecam
Autor: Filip
Dodano: 2019-07-09
Miła i rzeczowa obsługa. Bardzo szybki termin realizacji zmówienia. Przepiękny obraz na płótnie w rozmiarze 150x100cm robi wrażenie, bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka na czas transportu. Polecam sklep Bajeczne Obrazy!
Autor: Marzena Sadzik
Dodano: 2019-06-15
Fototapeta piękna, absolutnie wyjątkowa, podobnie jak i obsługa sklepu. Bardzo dobra jakość jak i spakowanie do wysyłki, jesteśmy bardzo zadowoleni.
Autor: Helena
Dodano: 2019-06-04
100% zadowolenia, obraz wygląda tak jak chciałam. Zamówienie zrealizowano szybko. Polecam.
Autor: Anna Marczak
Dodano: 2019-06-01
Zamówiłam obrazy na płótnie, rozdzielczość i jakość najwyższa klasa. Towar dobrze zabezpieczony do wysyłki. Szczerze polecam, naprawdę warto!
Autor: Katarzyna
Dodano: 2019-05-23
Bardzo profesjonalna obsługa, szybka wysyłka. Można tej firmie zaufać - sprawdzona.
Autor: Wieslawa Łysik
Dodano: 2019-04-22
Mega jakość i szybka realizacja. jestem bardzo zadowolona. Polecam :-)
Autor: Marta Połeć
Dodano: 2019-04-18
Obrazy o bardzo wysokiej jakości i adekwatnej cenie, szybki termin realizacji indywidualnego zamówienia, bardzo dobrze zapakowany, miła i profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim Waszą firmę.
Autor: Monika Dudkiewicz
Dodano: 2019-04-06