Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę     Plakaty

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

Dodaj opinię

Opinie Klientów

Właśnie otrzymałam obrazy na płótnie wykonane ze zdjęć przeze mnie zrobionych. Jestem zachwycona! Wspaniałe wykonanie , napewno do Was wrócę.
Autor: Jolanta
Dodano: 2022-05-19
Obraz na płótnie pięknie się prezentuje w salonie. Jakość, cena i czas realizacji zamówienia bez zastrzeżeń. Polecam serdecznie
Autor: Barbara
Dodano: 2022-05-18
Przepięknie wykonane obrazy na płótnie, profesjonalnie i w krótkim czasie. Polecam wszystkim sklep Bajeczne Obrazy.
Autor: Magdalena
Dodano: 2022-04-09
Fachowa pomoc, profesjonalna, miła obsługa i super współpraca, a obraz na płótnie bardzo wysokiej jakości i w rzeczywistości jeszcze ładniejszy. Polecam!
Autor: Sylwia
Dodano: 2022-04-01
Polecam fototapety z tej firmy, zamówiłam już po raz drugi fototapetę na flizelinie, która wygląda przepięknie, kładzenie na ścianie bezproblemowe. Zamówienie zrealizowano w ciągu kilku dni. Dziękuję Bajeczneobrazy.pl
Autor: Marta
Dodano: 2022-02-15
Profesjonalna obsługa, szybki czas realizacji zamówienia, obrazy naprawdę bardzo wysokiej jakości. To już moje nie pierwsze zamówienie. POLECAM
Autor: Ryszard
Dodano: 2022-01-04
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Super jakość materiału, piękne i żywe kolory. Obraz wisi już na ścianie w salonie i prezentuje się świetnie. Polecam tą firmę!
Autor: Weronika
Dodano: 2021-12-03
Zamówiony obraz jest bardzo dobrze wykonany, zgodny z oczekiwanym. Czas realizacji rewelacyjny. Gorąc polecam
Autor: Renata
Dodano: 2021-11-07
Fototapeta piękna, zgodna z moim oczekiwaniem. Na pewno skorzystam ponownie z oferty Bajeczneobrazy. Profesjonalna obsługa i realizacja zamówienia, intuicyjna strona sklepu.
Autor: Magda
Dodano: 2021-10-01
Fototapeta w super jakości. Obsługa i kontakt bardzo szybki. Z pewnością nie raz jeszcze skorzystam z usług tego sklepu.
Autor: Monika
Dodano: 2021-09-06
Obraz przepiękny. Szybka realizacja. Sklep godny polecenia.
Autor: Ewa
Dodano: 2021-08-04
Ekspresowa realizacja! Bardzo dobrze zapakowany obraz na płótnie, kilka warstw foli bąbelkowej i gruby karton! Córka bardzo zadowolona z obrazu! Na ścianie prezentuje się świetnie! Super jakość w rozsądnej cenie! Polecam wszystkim ten sklep!
Autor: Małgorzata
Dodano: 2021-08-03
Zakupy to czysta przyjemność! Nie było najmniejszego problemu. Firmę mogę polecić w 1000%. Fototapeta rewelacyjna!
Autor: Paulina
Dodano: 2021-07-23
Bardzo dobry kontakt ze sprzedającym. Fachowa i szybka obsługa. szybka realizacja zamówienia. Fototapeta winylowa na flizelinie wysokiej jakości, kolory intensywne, towar zgodny z zamówieniem. Polecam i pewnie w przyszłości skorzystam jeszcze z usług tej firmy.
Autor: Barbara
Dodano: 2021-06-14
DZIĘKUJĘ !!!! Zamówione obrazy odebrałam i ZACHWYT!!! Pięknie wykonane,cudne....Jeszcze raz dziękuję Państwu!!!Znajomi już widzieli na zdjęciu,na efekt na ścianie muszą poczekać,bo zaraz poszły do obramowania.POLECAM!!!
Autor: Anna
Dodano: 2021-05-19
Bardzo polecam. Super kontakt ze sklepem. Fotoapety przyszły piękne i prezentują się wspaniale na ścianie. Na pewno jeszcze skorzystam z usług tej firmy. Pozdrawiam :)
Autor: Dominika
Dodano: 2021-05-18
Kolejny raz korzystam z usługi tego sklepu. Pod każdym względem polecam. Profesjonalna obsługa i jakość oferowanych produktów.
Autor: Krystyna
Dodano: 2021-05-07
Obraz piękny, dostawa błyskawiczna,bardzo dobrze zabezpieczony. Jestem mega zadowolona, dziękuję.
Autor: Beata
Dodano: 2021-04-01
Fantastyczne obrazy, mam dwa ale na tym się nie skonczy, wlasnie przegladam bo szykuje się zakup trzeciego ;) Bardzo szybka dostawa
Autor: Aneta
Dodano: 2021-02-14
Wszystko idealne: perfekcyjne zdjęcia, druk, naciągnięcie płótna na ramę, a do tego szybka dostawa. Mam Bieszczady w domu pod Warszawą. Dziękuję!
Autor: Teresa
Dodano: 2021-02-12
Profesjonalnie przeprowadzona transakcja od momentu złożenia zamówienia do dostawy. Obraz o wymiarach 70x100 dobrze zabezpieczony, wydruk bardzo ładny, kolorystyka wiernie odzwierciedla wzór prezentowany na stronie sklepu. Polecam znajomym zakupy produktów firmy, które są piękną dekoracją wnętrza. Jestem bardzo zadowolona. Dziękuję, pozdrawiam i życzę sukcesów w dalszej działalności.
Autor: Edyta
Dodano: 2021-01-29
Polecam. Obraz na płótnie bardzo dobrej jakości. Szybka realizacja zamówienia. Bardzo dobrze zabezpieczona przesyłka.
Autor: Monika
Dodano: 2021-01-21
Cieszę się z zakupu, tapety piękne, najwyższa jakość wydruku, kolory cudne, błyskawiczna realizacja, dodany klej do tapet, życzliwość w kontakcie z klientem - serdecznie Państwu dziękuję. Warto było upiękrzyć swoje wnętrza zakupem w Firmie Bajeczne Obrazy. Polecam!
Autor: Mariola
Dodano: 2020-12-29
Kupiłem 2 obrazy, już wiszą w pokoju. Co tu dużo pisać, te wszystkie pozytywne komentarze to nie przypadek.
Autor: Radek
Dodano: 2020-12-19
Transakcja szybko, sprawnie i bezproblemowo. Fototapeta to przepiękne i intensywne kolory. Polecam firmę w 100%
Autor: Karolina
Dodano: 2020-12-01
Po pierwsze fachowa, uprzejma obsługa. Bardzo dziękuję. Obraz na płótnie bardzo profesjonalny. Wyraźne kolory, wysokiej jakości wykonanie. Gorąco polecam.
Autor: Dorota
Dodano: 2020-10-31
Dzisiaj rano odwiedził mnie kurier z moją paczuszką. Od razu zabrałam się za odpakowywanie i byłam bardzo miło zaskoczona - świetnie zabezpieczona przesyłka. Jestem zachwycona jakością zamówionego obrazu - barwy są nasycone, i żywe, nie ma zbędnych przejaśnień (moje poprzednie doświadczenie z wydrukiem tego zdjęcia), materiał jest widocznie wysokiej jakości, przesyłka przyszła zgodnie z terminem. :) Serdecznie polecam współpracę z tą firmą :)
Autor: Malwina
Dodano: 2020-09-30
Z przyjemnością polecam sklep BajeczneObrazy! Rewelacyjny sprzedawca, dobry kontakt, fototapeta na płótnie, która jest polecana przez sprzedawcę, profesjonalnie wykonana i zabezpieczona do wysyłki, łatwa do klejenia pięknie prezentuje się na ścianie, klej był dołączony gratis! Dziękuję i pozdrawiam.
Autor: Helena
Dodano: 2020-09-04
Jestem bardzo zadowolony z wyboru tego sklepu, zakupu jak i obsługi. Wysyłka i dostarczenie po zamówieniu 2 dni, obraz zapakowany i zabezpieczony wzorowo. Sam obraz wygląda na ścianie fantastycznie, gorąco polecam sklep oraz pozdrawiam całą jego usługę
Autor: Michał
Dodano: 2020-07-05
SUUUUUUUPERRRRR
Autor: Sławomir
Dodano: 2020-07-01