Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę     Plakaty

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

Dodaj opinię

Opinie Klientów

Pięknie zrobiony obraz z mojego zdjęcia!!! Idealny na prezent walentynkowy wg mnie. Będę polecać, chociaż obraz sam obroni się wykonaniem ;)
Autor: Wioleta
Dodano: 2014-02-12
Złożyłem dwa zamówienia. Pierwsze z nich było próbne. Na pięciu różnych materiałach, pięć zdjęć. Bez względu na niewielkie rozmiary fototapet - zamówienie zrealizowane zostało co do milimetra i co do odcienia. Podobnie było ze wydrukami wielkoformatowymi z drugiego zamówienia. Zamówienie złożone, zajęło tydzień do dostawy. Zamówienie proste - dwa papiery fot - trzy dni.
Autor: JanW
Dodano: 2014-01-24
Przesyłka zapakowana z wielką starannością- dotarła w nienaruszonym stanie. Bardzo szybka realizacja zamówienia i profesjonalna obsługa. POLECAM !!!
Autor: Michalina O.
Dodano: 2013-12-23
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Zamówiłam 3 zdjęcia na płótnie w dużym formacie i dostałam 3 przepiękne obrazy z moimi zdjęciami. Pięknie wykonane i szybciutko zrealizowane.Pozdrawiam i polecam wszystkim. :)
Autor: Katarzyna
Dodano: 2013-11-21
Polecam gorąco !!! Fototapety, które zamówiłam są bardzo dobrej jakości i są przepiękne. Każdy kto je u mnie zobaczy powie to samo a ja wtedy powiem skąd je mam !!! Dodatkowo przesyłka była perfekcyjnie zapakowana i dostarczona. Dziękuję bardzo.
Autor: Marzena Górowska
Dodano: 2013-11-15
Jakość perfekcyjna, szybki czas realizacji. Obrazy są wspaniałe. Polecam !
Autor: Grażyna Kołodziejczyk
Dodano: 2013-10-30
Obrazy dotarły do mnie po 2 dniach od złożenia zamówienia. Świetna jakość, szybka, profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona z zakupów i na pewno będę Was polecała. Polecam!
Autor: Agnieszka K. z Grójca
Dodano: 2013-10-13
Profesjonalizm pod każdym względem od szybkiej realizacji zamówienia, po skrupulatnie zapakowaną przesyłkę! Polecam w 100%
Autor: Dawid Hoffmann
Dodano: 2013-09-11
Jestem zachwycona Państwa zaangażowaniem i podejściem do klienta. Wasze produkty są wyjątkowe i niepowtarzalne. Na pewno w przyszłości skorzystam z waszych usług i będę Was polecała znajomym.
Autor: Małgorzata Raczyńska
Dodano: 2013-09-06
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, wszystko szybko, sprawnie, wspaniały kontakt ze sprzedającym
Autor: Aleksanda
Dodano: 2013-08-08
Szybki czas realizacji, a jakość perfekcyjna. Obraz wygląda ślicznie. w 100% polecam.
Autor: Magdalena Przerwa
Dodano: 2013-08-06
Jestem w 100% zadowolona z jakości obrazów. Polecam i na pewno jeszcze tu wrócę
Autor: Maria Łobanowska
Dodano: 2013-07-25
Dziękuję bardzo. Obraz otrzymałam w ciągu 5 dni. Już wisi na ścianie. Jest taki jaki oczekiwałam. Polecę was na pewno :-)
Autor: Teresa Kleszyk
Dodano: 2013-07-03
Polecam zakupy w "Bajecznych obrazach" zamówienia realizowane błyskawicznie w dostępnych cenach i rewelacyjnej jakości .
Autor: małgorzata michalska
Dodano: 2013-07-03
Rzetelna firma! serdecznie polecam zakupy w "Bajecznych obrazach". Na pewno wrócę po kolejne inspiracje realizowana błyskawicznie w dostępnych cenach. Pozdrawiam
Autor: Anna Kępka
Dodano: 2013-06-26
Bardzo dziękuję za przesyłkę. Obraz spełnia moje oczekiwania. Dobra robota. Dziękuję
Autor: Marta Furman
Dodano: 2013-06-18
Obrazy śliczne dokładnie takie, jakie zamówiłam, transakcja przebiegła nadzwyczaj ekspresowo.
Autor: Sylwia Boleń
Dodano: 2013-06-14
Śliczny obraz, przesyłka ekspresowa i solidna. Ogółem gorąco polecam
Autor: Julka
Dodano: 2013-06-11
Wszystko zasługuje na jak najwyższą ocenę. Fototapeta piękna:) Obsługa rewelacyjna! Pozdrawiam i oczywiście bardzo polecam Bajeczne Obrazy!
Autor: Anna Akonom
Dodano: 2013-05-31
Zamówiony obraz doszedł szybko i jest "super" [ obawiałem się o jakość ze względu na "mały rozmiar zdjęcia"]. Wyrażam uznanie za profesjonalność i dziękuję bardzo, pozdrawiam ...Maciej Siciński
Autor: Maciej Siciński
Dodano: 2013-05-15
Profesjonalne podejście, informacja na każdym etapie zamówienia, wysoka jakość wykonania fototapety. Jestem bardzo zadowolona, będę jeszcze zamawiała w przyszłości i polecała swoim znajomym !
Autor: Marta
Dodano: 2013-05-04
Wszystko ok. Obrazy śliczne, ekspresowa wysyłka. Gorąco polecam!!!
Autor: Beata
Dodano: 2013-04-21
Wszystkie trzy obrazy doskonale się prezentują w pomieszczeniach. Jestem bardzo zadowolona. W nie odległej przyszłości zamierzam ponownie skorzystać z Państwa oferty. Pozdrawiam serdecznie. Renata Chmielewska
Autor: Renata Chmielewska
Dodano: 2013-03-27
Nie po raz pierwszy korzystam z usług tej firmy i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Polecam!
Autor: Helena
Dodano: 2013-03-17
Świetny kontakt, obrazy przepiękne już wiszą. Polecam!!!
Autor: Basia
Dodano: 2013-03-04
Super jakość wydruku i kolory, tapeta naprawdę mocna i chyba nie do zniszczenia, ogromna ilosć propozycji w bazie zdjęć, każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie, realizacja expresowa. Polecam
Autor: Teresa
Dodano: 2013-02-17
Czas realizacji troszkę się wydłużył, ale za to obrazy przepiękne. Dziękuję i polecam!
Autor: Marta Lubieniecka
Dodano: 2013-01-18
Obraz jest przepiękny, kolory BARDZO żywe, czyli takie jakie powinny być! Serdecznie polecam!
Autor: Asia
Dodano: 2012-12-11
~**~ REWELACJA ~**~ Super SPRZEDAWCA ~**~ Super JAKOŚĆ ~**~ Super CENA ~**~ POLECAM ~**~
Autor: Iza
Dodano: 2012-11-23
BajeczneObrazy to najlepszy sklep, profesjonalna obsługa i kontakt, ogromny wybór obrazów, a także możliwość użycia swojego zdjęcia, a przede wszystkim najlepsza jakość! Dziękuję i polecam gorąco!
Autor: Joanna
Dodano: 2012-11-04