Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę     Plakaty

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

Dodaj opinię

Opinie Klientów

Sprawna realizacja i wysyłka, bardzo dobra jakość obrazu na płótnie, solidnie spakowany obraz doszedł w nienaruszonym stanie. Polecam i na pewno skorzystam ponownie
Autor: Alicja Puławska
Dodano: 2016-11-14
Uwielbiam zakupy w tym sklepie, obrazy w realu wyglądają cudownie, a z tak świetną obsługą klienta jeszcze się nie spotkałam. Polecam.
Autor: Krystyna Pilecka
Dodano: 2016-10-25
Jestem bardzo zadowolona z zakupu , obsługa rewelacyjna , bardzo pomocna , wykonanie obrazu rewelacyjne, odpowiednio zabezpieczona przesyłka. Będę polecała Waszą stronę znajomym :)
Autor: Basia
Dodano: 2016-10-13
Zamówiłam już kolejną fototapetę, wcześniej do kuchni a teraz do pokoju dziecka. Jest super mocna i bardzo ładna.
Autor: Emila Rutkowska
Dodano: 2016-09-27
już kilkukrotnie kupowałem obrazy drukowane na płótnie - bardzo wysoka jakość, profesjonalna obsługa, gorąco polecam :)
Autor: Marcin Popławski
Dodano: 2016-09-18
Nazwa firmy adekwatna do wykonania oraz obsługi, po prostu Bajka! Ekspresowa realizaja zamówienia, przesympatyczny i szybki kontakt, a co najważniejsze profesjonalne wykonanie. Pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuję! :)
Autor: Paulina Leszczyńska
Dodano: 2016-08-10
Świetna cena za doskonałą jakość. Przesyłka błyskawiczna, bardzo dobrze zapakowana. Rozważałam zakup w kilku podobnych firmach w ciągu ostatnich tygodni i widzę już, że wybrałam najlepszą. Gorąco polecam!!!
Autor: Basia Oniszczuk
Dodano: 2016-08-07
Bardzo dobra jakość i błyskawiczna, bezproblemowa i bezpieczna dostawa. Polecam!
Autor: Anna
Dodano: 2016-07-26
Śliczny obraz. Pięknie wykonany, wszystko wyraźne, kolory bardzo żywe, polecam. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Realizacja i wysyłka ekspresowa.
Autor: Anna D.
Dodano: 2016-06-23
Materiał, z którego wykonujecie obrazy bardzo mi się spodobał, kolory - jak żywe, jakość i solidność obrazu - na ogromny plus. Dziękuję
Autor: Ksawery G.
Dodano: 2016-05-16
Co tu się rozpisywać - jest super, jakość, obsługa, szybkość - wszystko ekstra. Polecam!
Autor: Tomek Guzowski
Dodano: 2016-04-25
Jestem bardzo zadowolona, wyraźne kolory, świetne wykonanie. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja, pozdrawiam.
Autor: Iwona Paruch
Dodano: 2016-03-19
Obraz bardzo dobrej jakości, płótno solidne i grube, ostrość wydruku świetna, ogólnie oceniam na 6.
Autor: Robert Ozimek
Dodano: 2016-03-01
Obraz jest po prostu BAJECZNY! Tak przepięknych barw, nasyconych i soczystych jeszcze nigdy na żadnym wydruku nie widziałam! Obraz prezentuje sie NIESAMOWICIE! Przepięknie! Dziękuję za czas poświęcony na wszystkie moje odpowiedzi i rozwianie wszelkich niepotrzebnych wątpliwości. Z tak cierpliwą i fachową obsługą klienta jeszcze nie miałam kontaktu. Bardzo dziękuję. Będę Państwa usługi polecać wszędzie. Dziękuję raz jeszcze
Autor: Dorota Dmochowska
Dodano: 2016-01-19
Obraz wygląda niesamowicie dobrze! Jestem pod ogromnym wrażeniem! Kolory jak i detale wykończenia są naprawę super. Kontakt z obsługą klienta jak i szybkość realizacji zamówienia są na duży plus!
Autor: Krzysztof Kazberuk
Dodano: 2016-01-08
Super jakość, szybka realizacja, świetny kontakt z obsługą :) pozostaje mi tylko podziękować i życzyć Wesołych Świąt!
Autor: Tomi N.
Dodano: 2015-12-23
Bardzo szybka obsługa klienta, rewelacyjny kontakt! Polecam z czystym sercem!
Autor: Przemysław S.
Dodano: 2015-12-04
Rewelacyjna firma, aż się wzruszyłam, że jeszcze takie są. Jakość super, szybkość dostarczenia również super. Dziękuję serdecznie, na pewno wrócę do kolejnych zakupów. Pozdrawiam
Autor: Dorota Trochowska
Dodano: 2015-11-16
Fototapeta dotarła, jest świetna, wygląda genialnie. Polecam
Autor: Tomasz W.
Dodano: 2015-11-02
Otrzymałem fototapetę - jest świetnej jakości, super strukturka przypominająca płótno i ekstra wyrazisty wydruk. Do tego mega zabezpieczenie lakierem. Podsumowując: wygląda bajecznie!
Autor: Krzysiek Kruszec
Dodano: 2015-10-29
Obraz został wykonany z mojego zdjęcia i wygląda bardzo dobrze. Na pewno będą jeszcze u Państwa zamawiać w przyszłości
Autor: Monika Z.
Dodano: 2015-10-07
Mój fotoobraz ze zdjęcia wyszedł cudownie. Bardzo dziękuję za drobny retusz, nie sądziłam, że może być jeszcze lepiej :) Sklep Bajeczneobrazy ma super jakość, przyzwoite ceny i świetną obsługę. Jeszcze raz dziękuje i wszystkim polecam
Autor: Katarzyna Łuniewska
Dodano: 2015-10-05
Obraz wygląda znakomicie, jestem bardzo. zadowolona z Państwa usług. Chciałabym, aby było więcej takich rzetelnych firm naszym kraju, z takim podejściem do klienta. pozdrawiam
Autor: Larysa
Dodano: 2015-09-29
Profesjonalna obsługa, dobry kontakt, szybka realizacja i piękny, świetnej jakości fotoobraz. Szczerze polecam usługi tej firmy!
Autor: Anna L-F
Dodano: 2015-09-21
Dziękuję bardzo za szybką realizację zamówienia, które było przeznaczone na prezent dla rodziców. Rodzice są zachwyceni reprodukcją ich starego zdjęcia ślubnego, zdjęcie uzyskało zupełnie nowy wygląd nie tracąc charakteru dawnych lat. Super.
Autor: Paweł Pelet
Dodano: 2015-09-21
Rewelacyjnie, szybko i profesjonalnie. Nic dodać nic ująć. Firma bardzo rzetelna, produkty super jakości, miła obsługa klienta - firma jakich mało :) pozdrowienia
Autor: Radek Kroll
Dodano: 2015-09-18
Profesjonalnie i szybko. Wysoka jakość i staranne wykonanie. Obraz prezentuje się fenomenalnie!!! Tak powtórzę FENOMENALNIE!!! Polecam
Autor: Paweł S.
Dodano: 2015-08-21
Gdyby wszystkie firmy miały tak fachową obsługę i świetne produkty to świat byłby wspaniały. Obrazy wyglądają cudownie, tak, że nawet tak świetnego efektu się nie spodziewałam. Do tego przemiła obsługa i dosyć szybka realizacja. Dziękuję za cierpliwość w odpowiadaniu na każde, nawet najbanalniejsze pytanie. Polecam i będę polecać!
Autor: Anna Kopeć
Dodano: 2015-08-17
Obrazy są świetnej jakości. Bardzo ładnie prezentują się na ścianie, kolorystyka jest godna naśladowania przez inne firmy. Polecam.
Autor: Anna Pietrasińska
Dodano: 2015-08-13
Obrazy zostały wydrukowane i złożone należycie. Jakość jest bardzo dobra, co widać szczególnie wieczorem, gdy obrazy są podświetlone. Jestem ogromnie zadowolony i w niedługim czasie zamierzam zamówić fototapetę.
Autor: Patryk Domański
Dodano: 2015-07-20