Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

Dodaj opinię

Opinie Klientów

Takiej obsługi życzyłabym sobie w każdym sklepie internetowym Jakość pierwszorzędna! Polecam i z pewnością wrócę do BajeczneObrazy.pl
Autor: Alicja
Dodano: 2017-03-26
Pełen profesjonalizm! Począwszy od doradztwa przy wyborze towaru do zapakowania i wysyłki. Polecam wszystkim obraz na płótnie od tej firmy :)
Autor: Andrzej Jakubowski
Dodano: 2017-03-19
Obraz jest B-A-J-E-C-Z-N-Y!! Polecam gorąco! Expresowa dostawa!
Autor: Magda
Dodano: 2017-03-17
Zamówienie zrealizowano bez problemów. Fototapeta na płótnie bardzo wysokiej jakości. Na ścianie wygląda świetnie. Przesyłka zapakowana profesjonalnie.
Autor: Aleksandra Boćko
Dodano: 2017-03-11
Zamawiając pierwszy obraz w firmie Bajeczne Obrazy miałam obiekcje, ale już następne zamówienie bez zastanowienia. Minęło wprawdzie już ze dwa miesiące, jak piękny kolejny obraz wisi , a on nadal wzbudza podziw (i nie tylko mój) Bardzo przepraszam za opóźnioną opinię, no ale to wszystko przez ten podziw. Odezwę się wkrótce z kolejnym zamówieniem. Jaki z tego wniosek? Zamawiać w Białymstoku, a obraz będzie bajeczny. Pozdrawiam Ewa Kruczko
Autor: Ewa Kruczko
Dodano: 2017-02-18
Rzemieślnikiem lub artystą jest każdy kto tworzy lub produkuje. Bajeczne Obrazy to dobra, rzetelna firma. Produkt i wykonanie pierwsza klasa! Bardzo dobrze i fachowo wykonane w 100% . Do USA przesyłka doszła w przeciągu tygodnia bez uszkodzeń. Eleganckie wykonanie. Żona jest zachwycona! Polecam usługi Bajecznych Obrazów. Dobra komunikatywność telefoniczna i pocztą elektroniczną z panem W. Wyszkowskim Pozdrawiam!
Autor: Władysław Szabłowski - USA
Dodano: 2017-01-30
Polecam firmę BajeczneObrazy.pl - Towar zgodny zamówieniem, doskonale zapakowany, szybka dostawa.
Autor: Anna Toczydłowska
Dodano: 2017-01-25
Po opiniach podejrzewałem, że powinno być wszystko ok, jednak jest jeszcze lepiej niż się spodziewałem! BARDZO szybko, co wcale nie spowodowało gorszej jakości obrazu... jest piękny! Dobrze zabezpieczony do wysyłki, jakość rewelacja, szybko... Na prawdę polecam! Ja jestem zachwycona!
Autor: Karolina O.
Dodano: 2017-01-15
Rzadko spotyka się aż tak rzetelną firmę. Poczynając od przyjaznego panelu do zamówienia obrazu, kończąc na rewelacyjnie zabezpieczonym produkcie. Bardzo polecam firmę BajeczneObrazy i będę dalej chętnie korzystała z jej usług.
Autor: Ewa Pietrzak
Dodano: 2017-01-08
Bardzo fachowa obsługa i wysoka jakość. Zamawiałam obrazy drukowane na płótnie, jestem mile zaskoczona jakością wykonania. Polecam firmę każdemu. Firma godna zaufania!
Autor: Wioletta Staszewska
Dodano: 2016-12-14
Właśnie dostałam obraz :) Jestem zachwycona !!! :) przepiękny jest, polecam każdemu i sama na pewno jeszcze tu zajrzę ;)
Autor: Agata Pawlak
Dodano: 2016-11-29
Sprawna realizacja i wysyłka, bardzo dobra jakość obrazu na płótnie, solidnie spakowany obraz doszedł w nienaruszonym stanie. Polecam i na pewno skorzystam ponownie
Autor: Alicja Puławska
Dodano: 2016-11-14
Uwielbiam zakupy w tym sklepie, obrazy w realu wyglądają cudownie, a z tak świetną obsługą klienta jeszcze się nie spotkałam. Polecam.
Autor: Krystyna Pilecka
Dodano: 2016-10-25
Jestem bardzo zadowolona z zakupu , obsługa rewelacyjna , bardzo pomocna , wykonanie obrazu rewelacyjne, odpowiednio zabezpieczona przesyłka. Będę polecała Waszą stronę znajomym :)
Autor: Basia
Dodano: 2016-10-13
Zamówiłam już kolejną fototapetę, wcześniej do kuchni a teraz do pokoju dziecka. Jest super mocna i bardzo ładna.
Autor: Emila Rutkowska
Dodano: 2016-09-27
już kilkukrotnie kupowałem obrazy drukowane na płótnie - bardzo wysoka jakość, profesjonalna obsługa, gorąco polecam :)
Autor: Marcin Popławski
Dodano: 2016-09-18
Nazwa firmy adekwatna do wykonania oraz obsługi, po prostu Bajka! Ekspresowa realizaja zamówienia, przesympatyczny i szybki kontakt, a co najważniejsze profesjonalne wykonanie. Pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuję! :)
Autor: Paulina Leszczyńska
Dodano: 2016-08-10
Świetna cena za doskonałą jakość. Przesyłka błyskawiczna, bardzo dobrze zapakowana. Rozważałam zakup w kilku podobnych firmach w ciągu ostatnich tygodni i widzę już, że wybrałam najlepszą. Gorąco polecam!!!
Autor: Basia Oniszczuk
Dodano: 2016-08-07
Bardzo dobra jakość i błyskawiczna, bezproblemowa i bezpieczna dostawa. Polecam!
Autor: Anna
Dodano: 2016-07-26
Śliczny obraz. Pięknie wykonany, wszystko wyraźne, kolory bardzo żywe, polecam. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Realizacja i wysyłka ekspresowa.
Autor: Anna D.
Dodano: 2016-06-23
Materiał, z którego wykonujecie obrazy bardzo mi się spodobał, kolory - jak żywe, jakość i solidność obrazu - na ogromny plus. Dziękuję
Autor: Ksawery G.
Dodano: 2016-05-16
Co tu się rozpisywać - jest super, jakość, obsługa, szybkość - wszystko ekstra. Polecam!
Autor: Tomek Guzowski
Dodano: 2016-04-25
Jestem bardzo zadowolona, wyraźne kolory, świetne wykonanie. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja, pozdrawiam.
Autor: Iwona Paruch
Dodano: 2016-03-19
Obraz bardzo dobrej jakości, płótno solidne i grube, ostrość wydruku świetna, ogólnie oceniam na 6.
Autor: Robert Ozimek
Dodano: 2016-03-01
Obraz jest po prostu BAJECZNY! Tak przepięknych barw, nasyconych i soczystych jeszcze nigdy na żadnym wydruku nie widziałam! Obraz prezentuje sie NIESAMOWICIE! Przepięknie! Dziękuję za czas poświęcony na wszystkie moje odpowiedzi i rozwianie wszelkich niepotrzebnych wątpliwości. Z tak cierpliwą i fachową obsługą klienta jeszcze nie miałam kontaktu. Bardzo dziękuję. Będę Państwa usługi polecać wszędzie. Dziękuję raz jeszcze
Autor: Dorota Dmochowska
Dodano: 2016-01-19
Obraz wygląda niesamowicie dobrze! Jestem pod ogromnym wrażeniem! Kolory jak i detale wykończenia są naprawę super. Kontakt z obsługą klienta jak i szybkość realizacji zamówienia są na duży plus!
Autor: Krzysztof Kazberuk
Dodano: 2016-01-08
Super jakość, szybka realizacja, świetny kontakt z obsługą :) pozostaje mi tylko podziękować i życzyć Wesołych Świąt!
Autor: Tomi N.
Dodano: 2015-12-23
Bardzo szybka obsługa klienta, rewelacyjny kontakt! Polecam z czystym sercem!
Autor: Przemysław S.
Dodano: 2015-12-04
Rewelacyjna firma, aż się wzruszyłam, że jeszcze takie są. Jakość super, szybkość dostarczenia również super. Dziękuję serdecznie, na pewno wrócę do kolejnych zakupów. Pozdrawiam
Autor: Dorota Trochowska
Dodano: 2015-11-16
Fototapeta dotarła, jest świetna, wygląda genialnie. Polecam
Autor: Tomasz W.
Dodano: 2015-11-02