Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

Dodaj opinię

Opinie Klientów

Jestem bardzo zadowolona ze sprawnej realizacji zamówienia. Tapeta spełnia moje oczekiwania, zapewne skorzystam w przyszłości z usług firmy Bajeczne Obrazy :)
Autor: Dagmara Jankowska
Dodano: 2018-04-13
Polecana przez Firmę fototapeta na płótnie jest wspaniałej jakości. Rozdzielność zdjęcia jest fantastyczna. Mój Meksyk wykonany przez Firmę Bajeczne Obrazy, na ścianie o wymiarach 2,45x3,40 jest cudny. Bardzo szybka realizacja zamówienia, przesyłka zapakowana bardzo dobrze, kleju z naddatkiem. Polecam, polecam .... polecam Firmę Bajeczne Obrazy, profesjonalizm i jeszcze raz profesjonalizm.
Autor: Anna M
Dodano: 2018-03-22
Moim zdaniem za mało macie pięknych polskich krajobrazów, jezior, gór, miast.Wolałabym Mazury od Toskanii, Sudety i Tatry zamiast nieznanych mi gór, cudne nasze lasy i puszcze, czy niepowtarzalne, na dodatek zadbane zaułki w niektórych miastach i miasteczkach. Piękne obrazy znad naszego morza, itd. itp.Chciałabym mieć wybór w obrazach naszych rodzimych miejsc. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Od administracji - w wyszukiwarce należy wpisać np. "góry Tatry" itd. i będzie miała Pani do wyboru tysiące zdjęć rodzimych miejsc. Pozdrawiamy :)
Autor: Marianna Warda
Dodano: 2018-03-15
Fototapeta na płótnie, którą zamówiła jest prześliczna. Wierne odwzorowanie szczegółów i kolorów. Jakość materiału również jest wysokiej klasy. Podziękowanie miłej obsłudze klienta
Autor: Barbara Kraśko
Dodano: 2018-03-02
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Polecam
Autor: Elżbieta
Dodano: 2018-02-28
Pełen profesjonalizm!!! Obrazy na płótnie wykonane zgodnie z zamówieniem. Wspaniała obsługa. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana.
Autor: Aleksandra Gajda
Dodano: 2018-02-09
Zaryzykowałam i od razu zamówiłam dwa obrazy drukowane na płótnie. Po otrzymaniu przesyłki zamówiłam kolejne ... trzy. Tyle!!
Autor: Maria Przybylska
Dodano: 2018-01-19
Przepiękne obrazy. Śmiało mogę powiedzieć, że wyglądają one dużo lepiej niż sobie to wyobrażałem przed zakupem. Bardzo żywe kolory, dobrze zapakowane - na pewno wrócę tu jeszcze nie raz!
Autor: Michał Piechocki
Dodano: 2018-01-19
Fototapeta na płótnie spełniła moje oczekiwania. Przesyłka bardzo szybko dotarła na miejsce, starannie zapakowana. Firma godna polecenia!!!
Autor: Marlena Stachowicz
Dodano: 2018-01-16
Wybrałam obraz i jestem z niego bardzo zadowolona, znakomity efekt, bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam
Autor: Ilona
Dodano: 2018-01-03
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Obraz na płótnie wspaniale prezentuje się na ścianie, produkt bardzo wysokiej jakości. Na pewno jeszcze wrócę na kolejne zakupy. Polecam!
Autor: Dagmara
Dodano: 2018-01-02
Obrazy na płótnie starannie wykonane, super zapakowane i szybko dostarczone. Jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie polecam!
Autor: Teresa Giełdzińska
Dodano: 2017-12-09
Bardzo przyjemne zakupy i profesjonalna obsługa. Obrazy piękne, bardzo estetycznie wykonane, kolory nasycone, dobrze zapakowane do wysyłki. Polecam!
Autor: Magda
Dodano: 2017-11-23
Wybralam obraz i za niego zaplacilam. Zamowienie zostalo zrealizowane w expresowym tempie, a jakosc obrazu jest idealna. Jesli cos jeszcze bede zamawiac, to na pewno z tego sklepu. Serdecznie polecam!
Autor: Anna P
Dodano: 2017-11-05
Wysoka jakość obrazu na płótnie, szybka dostawa, znakomity efekt na ścianie. Nic dodać nic ująć - polecam wszystkim miłośnikom pięknych pejzaży :)
Autor: Dominika Cielecka
Dodano: 2017-10-17
Profesjonalizm w 100%, obrobione graficznie zdjęcie na moją prośbę wysłane do akceptacji, fachowa i profesjonalna obsługa, produkt dotarł na czas. Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z Waszego sklepu. Super, Polecam!!!
Autor: Anka Kierwińska
Dodano: 2017-09-27
Świetny kontakt z obsługą, produkt zgodny z oczekiwaniami, piękne kolory super jakość. POLECAM
Autor: Karolina Ostapczuk
Dodano: 2017-09-18
Bardzo polecam. Szybka wysyłka, obrazy bardzo dobrze zabezpieczone dużą ilością folii bąbelkowej i twardym kartonem. Piękne, wierne, czyste, żywe kolory. Z pewnością coś jeszcze zamówię :)
Autor: Dominika
Dodano: 2017-08-20
Szybka profesjonalna obsługa. Fotoapeta super nie tylko pod względem wyglądu ale i jakości materiału z którego została wykonana. Polecam.
Autor: Agnieszka Dziekońska
Dodano: 2017-08-01
Super jakość, fotki cudowne. Polecam jak najbardziej. Szybka wysyłka.
Autor: Zofia Hallmann
Dodano: 2017-07-27
Fototapety, które zamówiłam są jeszcze piękniejsze niż na stronie :). Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Szybka wysyłka i fachowa pomoc. Polecam sklep Bajeczne Obrazy.
Autor: Mieczysława Paszkiewicz
Dodano: 2017-07-11
Perfekcyjna i doskonała jakość nadruku. Bardzo dobry kontakt. POLECAM!!!
Autor: Dawid Szymaniuk
Dodano: 2017-07-04
Jakość wykonania obrazu mile mnie zaskoczył. Rewelacja.
Autor: Dariusz Ziaja
Dodano: 2017-06-26
Obraz bardzo wysokiej jakości. Gdy go otworzyłam, zaniemówiłam z zachwytu. Mój mąż też, bo to prezent dla niego z okazji Dnia Ojca. Przesyłka szybka, dobrze zabezpieczona. na pewno wrócę niebawem po więcej. mam sporo pustych ścian w domu :) Polecam jak najbardziej.
Autor: Aneta Pietruczenko
Dodano: 2017-06-24
Obrazy wysokiej jakości, bogata oferta, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, realizacja zamówienia ekspresowa. Polecam wszystkim sklep Bajeczneobrazy.pl, ja jestem bardzo zadowolona.
Autor: Dagmara Ostapczuk
Dodano: 2017-06-21
DZIĘKUJĘ. To naprawdę bajeczne. Polecam. Wszystko 100 procent jakości. POLECAM, POLECAM, POLECAM
Autor: Beata Borowska
Dodano: 2017-05-18
Polecam zakupy w sklepie BajeczneObrazy.pl, profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Obrazy na płótnie wykonane solidnie, kolory wspaniałe, jestem mega zadowolona, wrócę tu na pewno jeszcze na zakupy. Pozdrawiam serdecznie
Autor: Monika
Dodano: 2017-05-11
Dziękuje bardzo za wykonanie zamówienia. Zamawiałem obraz na płótnie ze zdjęciem swojego autorstwa. Jakość wykonania fantastyczna, zarówno pod względem solidności, jak i zabezpieczenia przed ewentualnymi uszkodzeniami podczas transportu. Na pewno nie była to ostatnia usługa z której skorzystam za pośrednictwem tej firmy.
Autor: Tobiasz Kowalczyk
Dodano: 2017-04-25
Dziękuję za wykonanie zamówienia. Wszystko przebiegło bardzo szybko i profesjonalnie. Przesyłka zapakowana świetnie. Będę polecać znajomym, a sama z pewnością kiedyś wrócę do zakupów u Państwa. Polecam.
Autor: Basia Niewiadomska
Dodano: 2017-04-24
Obrazy na płótnie wysokiej jakości, bardzo starannie wykonane, dostawa w ciągu 3 dni od złożenia zamówienia. Przesyłka była zabezpieczona tak, że nie miało prawa nic się uszkodzić. Pełen profesjonalizm, POLECAM
Autor: Agnieszka Romanowska
Dodano: 2017-04-07