Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Naszych Klientów

Opinie klientów sklepu bajeczneobrazy.pl

Zamówienie i obsługa bez zarzutu. Polecam wszystkim.
Autor: Gosia
Dodano: 2012-07-28 13:23:35
Jestem bardzo zadowolona z dokonanego zakupu, otrzymalam fachową pomoc w doborze odpowiedniego materialu. Napewno nie byl to moj ostatni zakup. Polecam wszystkim!
Autor: Jagoda
Dodano: 2012-07-05 22:43:09
Fachowa obsługa, bardzo szybki termin realizacji zamówienia, wysokiej jakości produkt, Bardzo pomocni pracownicy biura obsługi klienta. Gorąco polecam
Autor: Agnieszka
Dodano: 2012-06-18 21:43:01
Fototapeta jest śliczna, kolory są bardzo nasycone, a sam papier lateksowy niemożliwy do zniszczenia w trakcie tapetowania. POLECAM!
Autor: Karolina
Dodano: 2012-05-07 15:38:03
Obrazy w końcu wiszą na ścianie :) Wyglądają świetnie - dziękuję za szybką dostawę i super obsługę! A sklep bardzo polecam!
Autor: Karina Chodorowska
Dodano: 2012-04-18 17:25:11
Obrazy piękne i bardzo dobrze wykonane, wspaniale się prezentują. Polecam
Autor: Adrianna
Dodano: 2012-04-06 19:41:19
Z obrazu i zdjęć jestem mega zadowolony. Szybka dostawa i idealne wykonanie.
Autor: Jacq
Dodano: 2012-03-28 13:37:37
Dzisiaj otrzymałam zamówiony obraz. Jest piękny! Bardzo dziękuję za szybką wysyłkę. Pozdrawiam
Autor: gabri3
Dodano: 2012-03-27 12:35:51
Zdjęcia genialne jestem zadowolony. Będę Was polecał znajomym i zapewne sam jeszcze nie raz skorzystam z Waszej oferty. Pozdrawiam.
Autor: Paweł Ż.
Dodano: 2012-03-13 20:52:55
Zdjęcia dotarły i jestem bardzo zadowolona z efektu, pięknie wyglądają więc ślicznie dziękuję.
Autor: wikwer
Dodano: 2012-03-02 16:08:06
Idealne wykonanie, super materiały, szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z Państwa oferty. :]
Autor: Sandra R.
Dodano: 2012-02-22 17:32:03
Wielki wybór zdjęć, prosty sposób wyszukiwania i wybierania odpowiedniej wielkości i materiału. Bardzo starannie zapakowane, nie straszne mu żadne przeciwności po drodze!! POLECAM!!!
Autor: Kamil
Dodano: 2012-02-20 11:34:49
Jakość zdjęcia na najtańszym papierze jest niesamowita, ciekawa jestem jak będzie wyglądało na tych lepszych. Na pewno kiedyś się przekonam.
Autor: Małgorzata
Dodano: 2012-02-19 12:31:24
Zamówiłam obraz na płótnie ilford i jest przecudowny. Polecam wszystkim ten sklep a ja na pewno coś jeszcze zamówie u Was w przyszłości. Pozdrawiam!
Autor: Sylwia
Dodano: 2012-02-18 09:58:03
obsługa super, a produkt który zamówiłam-doskonały ! polecam gorąco !
Autor: Karolina eS.
Dodano: 2012-02-16 09:46:43
Zamówiłam zdjęcie na płótnie-piękny efekt-doskonałe wykonanie, piękne kolory-wysoka jakość i przystępne ceny.Polecam wszystkim znajomym ;)
Autor: Iwona
Dodano: 2012-02-16 09:28:07
Jestem bardzo zadowolona, produkt wygląda dokładnie tak jak chciałam! :-) Myślę, że jeszcze kiedyś skorzystam z usług tej firmy.
Autor: Alicja Wesołowska
Dodano: 2012-02-15 18:00:07
 

Dodaj opinię

Imie i nazwisko:
Adres e-mail: (adres nie będzie prezentowany)
Ocena:
Treść opinii:
Kod z obrazka: