Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Naszych Klientów

Opinie klientów sklepu bajeczneobrazy.pl

Szybka realizacja, towar zgodny z opisem, pełen profesjonalizm. Polecam!
Autor: Agnieszka
Dodano: 2014-05-18 10:47:55
Jestem bardzo zadowolona z dokonanego zakupu - wysoka jakość wydruku obrazów, wszystko zgodne z zamówieniem. Poza tym bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, przesyłka porządnie zapakowana. Bardzo dużym plusem jest ogromna baza zdjęć oraz możliwość wyboru odpowiedniego rozmiaru i kolorystyki drukowanych obrazów. Polecam!
Autor: Katarzyna
Dodano: 2014-04-08 12:20:57
Polecam! Solidna firma, wysoka jakość wydruków, jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze skorzystam z jej usług!
Autor: Joanna
Dodano: 2014-03-25 10:29:07
Firma godna polecenia. Obrazy z własnego zdjęcia - super. Obsługa bardzo miła. Pierwszy raz spotkałam się z tak ekspresową usługą i rzetelnym sklepem internetowym!!!! Ogólnie oceniam na 10 *
Autor: Anna Zięba
Dodano: 2014-02-28 22:13:15
Obraz własnego zdjęcia na płótnie w rewelacyjnej jakości i szybka realizacja zlecenia. Polecam!
Autor: Szymon
Dodano: 2014-02-21 09:54:18
szybko, sprawnie, dobrze (zdjęcie na płótnie 150X100). polecam
Autor: Andrzej Kamiński
Dodano: 2014-02-12 21:20:18
Pięknie zrobiony obraz z mojego zdjęcia!!! Idealny na prezent walentynkowy wg mnie. Będę polecać, chociaż obraz sam obroni się wykonaniem ;)
Autor: Wioleta
Dodano: 2014-02-12 16:37:21
Złożyłem dwa zamówienia. Pierwsze z nich było próbne. Na pięciu różnych materiałach, pięć zdjęć. Bez względu na niewielkie rozmiary fototapet - zamówienie zrealizowane zostało co do milimetra i co do odcienia. Podobnie było ze wydrukami wielkoformatowymi z drugiego zamówienia. Zamówienie złożone, zajęło tydzień do dostawy. Zamówienie proste - dwa papiery fot - trzy dni.
Autor: JanW
Dodano: 2014-01-24 12:13:48
Przesyłka zapakowana z wielką starannością- dotarła w nienaruszonym stanie. Bardzo szybka realizacja zamówienia i profesjonalna obsługa. POLECAM !!!
Autor: Michalina O.
Dodano: 2013-12-23 14:42:33
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Zamówiłam 3 zdjęcia na płótnie w dużym formacie i dostałam 3 przepiękne obrazy z moimi zdjęciami. Pięknie wykonane i szybciutko zrealizowane.Pozdrawiam i polecam wszystkim. :)
Autor: Katarzyna
Dodano: 2013-11-21 22:04:24
Polecam gorąco !!! Fototapety, które zamówiłam są bardzo dobrej jakości i są przepiękne. Każdy kto je u mnie zobaczy powie to samo a ja wtedy powiem skąd je mam !!! Dodatkowo przesyłka była perfekcyjnie zapakowana i dostarczona. Dziękuję bardzo.
Autor: Marzena Górowska
Dodano: 2013-11-15 21:00:31
Jakość perfekcyjna, szybki czas realizacji. Obrazy są wspaniałe. Polecam !
Autor: Grażyna Kołodziejczyk
Dodano: 2013-10-30 10:21:40
Obrazy dotarły do mnie po 2 dniach od złożenia zamówienia. Świetna jakość, szybka, profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona z zakupów i na pewno będę Was polecała. Polecam!
Autor: Agnieszka K. z Grójca
Dodano: 2013-10-13 08:25:17
Profesjonalizm pod każdym względem od szybkiej realizacji zamówienia, po skrupulatnie zapakowaną przesyłkę! Polecam w 100%
Autor: Dawid Hoffmann
Dodano: 2013-09-11 21:16:06
Jestem zachwycona Państwa zaangażowaniem i podejściem do klienta. Wasze produkty są wyjątkowe i niepowtarzalne. Na pewno w przyszłości skorzystam z waszych usług i będę Was polecała znajomym.
Autor: Małgorzata Raczyńska
Dodano: 2013-09-06 16:14:15
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, wszystko szybko, sprawnie, wspaniały kontakt ze sprzedającym
Autor: Aleksanda
Dodano: 2013-08-08 15:00:14
Szybki czas realizacji, a jakość perfekcyjna. Obraz wygląda ślicznie. w 100% polecam.
Autor: Magdalena Przerwa
Dodano: 2013-08-06 21:52:39
Jestem w 100% zadowolona z jakości obrazów. Polecam i na pewno jeszcze tu wrócę
Autor: Maria Łobanowska
Dodano: 2013-07-25 19:55:10
Dziękuję bardzo. Obraz otrzymałam w ciągu 5 dni. Już wisi na ścianie. Jest taki jaki oczekiwałam. Polecę was na pewno :-)
Autor: Teresa Kleszyk
Dodano: 2013-07-03 13:59:11
Polecam zakupy w "Bajecznych obrazach" zamówienia realizowane błyskawicznie w dostępnych cenach i rewelacyjnej jakości .
Autor: małgorzata michalska
Dodano: 2013-07-03 11:49:48
 

Dodaj opinię

Imie i nazwisko:
Adres e-mail: (adres nie będzie prezentowany)
Ocena:
Treść opinii:
Kod z obrazka: