Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Naszych Klientów

Opinie klientów sklepu bajeczneobrazy.pl

Jestem zachwycona współpracą z Państwa firmą. Począwszy od profesjonalnego podejścia do klienta aż do efektów. Już w pierwszym e-mailu udzielono mi odpowiedzi na wszystkie moje pytania, potem szczegółowo opisano cały proces dostawy i kosztów. Do tego osoba z którą miałam kontakt była sympatyczna, bardzo rzeczowa no i służyła radą. Przesyłka dotarła błyskawicznie, a efekt przerósł moje oczekiwania. Polecam skorzystanie z usług firmy BajeczneObrazy.pl, ja na pewno zdecyduje się na kupno kolejnego obrazu. Pozdrawiam.
Autor: Karolina Kamińska
Dodano: 2015-06-03 16:32:23
Regularnie zamawiam tutaj obrazy sobie i dla całej rodzinki. Do tej pory mnie nie zawiedliście, wiec jak najbardziej zasłużony pozytywny komentarz wystawiam. Bardzo dziękuję za szybką i fachową pomoc jaką zawsze otrzymuję, za szybką wysyłkę kurierem, staranne zapakowanie ale przede wszystkim za mega świetną jakość, rewelacyjne odzwierciedlenie kolorów i precyzyjne wykonanie obrazu. Pozdrawiam!
Autor: Piotrek Gawron
Dodano: 2015-05-27 12:18:46
Obraz dotarł i wygląda znakomicie, bardzo starannie wykonany, kolory soczyste i mocne tak jak chciałam. Dziękuję za szybką realizację i szybkie i rzetelne odpowiedzi na każde moje zapytanie. Kuriera równiez macie solidnego, przesyłka dotarła w stanie nienaruszonym a kurier zadzwonił przed dostarczeniem, więc na szczęście byłam w domu. Jeszcze raz dziękuję i na pewno będę Państwa stałą klientką i polecam wszystkim wokół
Autor: Ewelina Żuk
Dodano: 2015-05-07 11:35:15
Obraz dostarczono szybko i wykonano z wielką starannością, bez zarzutów, wszystko ekstra. Tak trzymać!
Autor: Grzesiek P.
Dodano: 2015-04-20 12:14:04
Wczoraj został dostarczony a dzisiaj zawieszony na ścianie obraz CUDO. Zgodnie z obietnicami wydruk z mojego zdjęcia został fajnie poprawiony, kolory wypiękniały i rozkwitły, niby taka drobnostka a jak cieszy :) dziękuję i polecam wszystkim
Autor: Kasia C.
Dodano: 2015-04-01 14:46:16
Otrzymałam mój obraz w wersji czarno-białej. Wygląda przepięknie, nawet tak pięknie go sobie nie wyobrażałam. Piękny, mocny kontrast, głęboka czerń, super, poza tym bardzo fajnie zabezpieczony na czas wysyłki no i szybka realizacja. Bardzo dziękuje :)
Autor: Stefania Sobolewska
Dodano: 2015-03-12 10:21:59
Otrzymaliśmy obraz na płótnie z naszym zdjęciem weselnym, które wygląda dużo lepiej niż zdjęcie, które przesłaliśmy. Cudowny, barwny obraz na prawdziwych drewnianych ramach, prześliczny, do tego był bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony w trakcie transportu, bardzo się o to obawialiśmy, a nie było o co :)
Autor: Beata&Jakub
Dodano: 2015-02-26 12:24:24
Zamówiłem tutaj obrazy do mojego biura w Warszawie. Obrazy na prawdę są bardzo dobre, kolorystyka dobrze dobrana, są stabilne i obsługa sklepu niezwykle fachowa. Dokładnie tego mi brakowało, praktycznie każdy mój klient pyta o te obrazy. Wspaniała wizytówka firmy więc polecam
Autor: Karol Nowakowski
Dodano: 2015-02-18 13:34:58
Wczoraj otrzymałem obraz. Świetna jakość, solidny, płótno pięknie naciągnięte, staranne wykończenie, zalakierowane. Zgodnie z moją prośbą o szybką wysyłkę obraz otrzymałem po 2 dniach. Mega wielkie dzięki!!! pozdrawiam przemiłą obsługę klienta!
Autor: Kamill
Dodano: 2015-01-29 11:50:42
Po prostu Bajecznie! Syn oszalał z radości jak zobaczył fototapetę z samochodami rajdowymi na ścianie w jego pokoju :) tak jak obiecaliście, dałam radę sama ją nakleić, na prawdę mega prosto. Dziękuję.
Autor: Ewa Lukianczyk
Dodano: 2015-01-07 14:23:49
Polecam. Wykonane szybko i profesjonalnie.
Autor: Janusz K.
Dodano: 2014-12-19 22:23:58
Super! Jestem bardzo zadowolona, świetna obsługa, odpowiedzi na każde pytanie związane z zamówieniem, szybka dostawa, fachowe wykonanie i całkiem niska cena. Polecam!!
Autor: Dominika Oszajca
Dodano: 2014-12-19 00:08:37
Zamówiłam obraz - kolaż ze zdjeciami moich dzieci na święta dziadkom. Przyszedł bardzo szybko, super wyszedł, dziękuję.
Autor: Emilia Jaśkiewicz
Dodano: 2014-12-12 15:22:25
Szybko sprawnie i zaje....cie, polecam!
Autor: Radek
Dodano: 2014-12-12 11:24:20
Zamówiłam 3 obrazy ,kolory niesamowite,dostawa z zamówieniem 3 dni.Niestety nie doczytałam czy zawieszki są w komplecie (dostawa bez zawieszek) Ogólnie polecam i pewnie jeszcze skorzystam.;-) ..................................................................................................................................................................... ....................................................................................................................................................................................... Odp: Obrazy wieszamy bezpośrednio na drewnianej ramie, zawieszki powodują że obraz odstaje od ściany.
Autor: Renata K.
Dodano: 2014-12-05 22:06:03
Bardzo ładne wydruki tu robicie. Obraz dostałam szybko i bardzo ładny
Autor: Kazimiera Szczesiul
Dodano: 2014-11-21 14:19:46
Przepiękne kolory! na obrazie wyszły jeszcze ładniej niż na zdjęciu, które wysłałam. Polecam!!!
Autor: Ania Sokołowska
Dodano: 2014-11-19 14:51:58
Firma godna polecenia. Obraz z własnego zdjęcia - super. Obsługa bardzo miła. Ogólnie oceniam na 10 *
Autor: Milena
Dodano: 2014-10-01 09:19:40
Zamówiłam duży obraz do sypialni, jest prześliczny a ja jestem zachwycona. Czas dostawy 3 dni. Polecam firmę wszystkim zainteresowanym.
Autor: Małgosia
Dodano: 2014-08-11 09:27:25
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Firma z profesjonalnym podejściem do klienta. Bardzo zależało mi na czasie i już na drugi dzień rano obraz był u mnie. Doskonały kontakt z klientem. Obraz piękny, wykonanie najwyższej jakości. 100% zadowolenia, z pewnością w przyszłości skorzystam z usług Bajecznych Obrazów. Duży wybór formatów, rodzajów i spora ilość przepięknych zdjęć. Serdecznie polecam i bardzo dziękuję :-)
Autor: Joanna
Dodano: 2014-07-22 11:05:54
 

Dodaj opinię

Imie i nazwisko:
Adres e-mail: (adres nie będzie prezentowany)
Ocena:
Treść opinii:
Kod z obrazka: