Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Naszych Klientów

Opinie klientów sklepu bajeczneobrazy.pl

Mega jakość i szybka realizacja. jestem bardzo zadowolona. Polecam :-)
Autor: Marta Połeć
Dodano: 2019-04-18 11:10:05
Obrazy o bardzo wysokiej jakości i adekwatnej cenie, szybki termin realizacji indywidualnego zamówienia, bardzo dobrze zapakowany, miła i profesjonalna obsługa. Polecam wszystkim Waszą firmę.
Autor: Monika Dudkiewicz
Dodano: 2019-04-06 19:38:10
Fototapeta wygląda fantastycznie, profesjonalne doradztwo i obsługa na najwyższym poziomie. Zdecydowanie firma godna polecenia.
Autor: Bożena
Dodano: 2019-04-04 14:09:23
Super dostawa i jakość na najwyższym poziomie.
Autor: Jolanta Olichwer
Dodano: 2019-04-04 11:18:31
Jestem bardzo zadowolona. Obsługa, jakość i dostarczenie na najwyższym poziomie. Polecam
Autor: Agata Stachowiak
Dodano: 2019-03-21 16:55:19
Bardzo szybka dostawa , jakość obrazu bardzo dobra ... jestem zadowolona Polecam sklep.
Autor: Jolanta K
Dodano: 2019-03-07 16:10:49
Miła i profesjonalna rozmowa telefoniczna. Zamówienie zrealizowane po 3 dniach. Wszystko sprawnie i jestem bardzo zadowolona. POLECAM
Autor: Barbara Rudnik
Dodano: 2019-03-04 12:40:31
Godny polecenia. Super jakość.Profesjonalne podejście do klienta. Jak najbardziej polecam.
Autor: Alicja Tomaszuk
Dodano: 2019-02-25 12:15:08
Godny polecenia sklep. Rewelacyjny kontakt z działem obsługi klienta. Jakość wykonania obrazu na najwyższym poziomie, solidnie przygotowane do wysyłki. Z Pewnością jeszcze skorzystam z oferty tego sklepu.
Autor: Gosia Stawicka
Dodano: 2019-02-18 11:15:58
Polecam bardzo! Obraz dostarczony na drugi dzień po zamówieniu. Pięknie prezentuje się na scianie , kolory+ wykonanie na 6. Na pewno skorzystam jeszcze i dziękuję.
Autor: Ula Kotzbach
Dodano: 2019-02-05 19:23:17
Szczerze polecam! Zamówiłem już dwa obrazy. Dwa były rewelacyjne. Jakość na 6, termin na 6. Wszystko na 6. Polecam.
Autor: Grzegorz
Dodano: 2019-01-18 20:09:49
Zamówiłam trzy obrazy i wszystkie trzy były dokładnie takie, jak się spodziewałam (przede wszystkim kolory zgodne z oczekiwaniami). Dodatkowo porządnie opakowana przesyłka i szybka realizacja. Polecam!
Autor: Hania M
Dodano: 2019-01-18 09:06:33
Jestem bardzo zadowolona. Szybko i bezproblemowo, fototapeta flizelinowa idealna. Polecam.
Autor: Monika Danielewicz
Dodano: 2019-01-04 19:50:20
Polecam! Obraz przepiękny; kolory, jakość - bez zastrzeżeń, wszystko dopracowane. Przesyłka porządnie zapakowana. Pełen profesjonalizm!
Autor: Wioleta
Dodano: 2018-12-13 15:47:49
Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie, wykonanie obrazu zgodne z moimi oczekiwaniami. Jeszcze skorzystam z oferty. Pięknie dziękuje i pozdrawiam
Autor: Jarek C
Dodano: 2018-12-06 22:43:37
Zamówiony obraz na płótnie był udanym prezentem urodzinowym. Profesjonalna realizacja zamówienia i wykonanie obrazu na najwyższym poziomie spełniło moje oczekiwania. Naprawdę polecam.
Autor: Anna W.
Dodano: 2018-11-25 02:46:37
Obraz na płótnie zamawiałam na tej stronie pierwszy raz pewną z obawą, czy będzie ładny?, ale się nie rozczarowałam wręcz przyszedł piękny , a kolory wyraziste. Towar zapakowany i dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniami. Osoby które odwiedzają tą stronę mogą bez obaw zamawiać . Polecam z czystym sumieniem. Obraz jest piękny. Dziękuję :)
Autor: Kasia
Dodano: 2018-11-06 16:45:25
Obraz świetnie wykonany, przesyłka dobrze zabezpieczona. Polecam solidna firma.
Autor: Małgosia Bernat
Dodano: 2018-10-28 16:20:52
Obraz na płótnie wykonany kapitalnie, efekt, kolorystyka i jakość wykonania na najwyższym poziomie,na pewno skorzystam ponownie i z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim :)
Autor: Dagmara
Dodano: 2018-10-22 18:59:58
Polecam Bajeczne Obrazy z czystym sumieniem - bardzo dobre wykonanie, szybka realizacja zamówienia i przystępna cena. Z pewnością jeszcze coś zamówię :)
Autor: Karolina
Dodano: 2018-09-30 11:27:03
 

Dodaj opinię

Imie i nazwisko:
Adres e-mail: (adres nie będzie prezentowany)
Ocena:
Treść opinii:
Kod z obrazka: