Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę     Plakaty

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

Dodaj opinię

Opinie Klientów

Nie będę się rozpisywał, napisze krótko... jestem bardzo zadowolony z Państwa usług, będę polecał i wkrótce skorzystam ponownie. Dziękuje bardzo, pozdrawiam.
Autor: Paweł Putzan
Dodano: 2012-07-28
Zamówienie i obsługa bez zarzutu. Polecam wszystkim.
Autor: Gosia
Dodano: 2012-07-28
Jestem bardzo zadowolona z dokonanego zakupu, otrzymalam fachową pomoc w doborze odpowiedniego materialu. Napewno nie byl to moj ostatni zakup. Polecam wszystkim!
Autor: Jagoda
Dodano: 2012-07-05
Fachowa obsługa, bardzo szybki termin realizacji zamówienia, wysokiej jakości produkt, Bardzo pomocni pracownicy biura obsługi klienta. Gorąco polecam
Autor: Agnieszka
Dodano: 2012-06-18
Fototapeta jest śliczna, kolory są bardzo nasycone, a sam papier lateksowy niemożliwy do zniszczenia w trakcie tapetowania. POLECAM!
Autor: Karolina
Dodano: 2012-05-07
Obrazy w końcu wiszą na ścianie :) Wyglądają świetnie - dziękuję za szybką dostawę i super obsługę! A sklep bardzo polecam!
Autor: Karina Chodorowska
Dodano: 2012-04-18
Obrazy piękne i bardzo dobrze wykonane, wspaniale się prezentują. Polecam
Autor: Adrianna
Dodano: 2012-04-06
Z obrazu i zdjęć jestem mega zadowolony. Szybka dostawa i idealne wykonanie.
Autor: Jacq
Dodano: 2012-03-28
Dzisiaj otrzymałam zamówiony obraz. Jest piękny! Bardzo dziękuję za szybką wysyłkę. Pozdrawiam
Autor: gabri3
Dodano: 2012-03-27
Zdjęcia genialne jestem zadowolony. Będę Was polecał znajomym i zapewne sam jeszcze nie raz skorzystam z Waszej oferty. Pozdrawiam.
Autor: Paweł Ż.
Dodano: 2012-03-13
Zdjęcia dotarły i jestem bardzo zadowolona z efektu, pięknie wyglądają więc ślicznie dziękuję.
Autor: wikwer
Dodano: 2012-03-02
Idealne wykonanie, super materiały, szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z Państwa oferty. :]
Autor: Sandra R.
Dodano: 2012-02-22
Wielki wybór zdjęć, prosty sposób wyszukiwania i wybierania odpowiedniej wielkości i materiału. Bardzo starannie zapakowane, nie straszne mu żadne przeciwności po drodze!! POLECAM!!!
Autor: Kamil
Dodano: 2012-02-20
Jakość zdjęcia na najtańszym papierze jest niesamowita, ciekawa jestem jak będzie wyglądało na tych lepszych. Na pewno kiedyś się przekonam.
Autor: Małgorzata
Dodano: 2012-02-19
Zamówiłam obraz na płótnie ilford i jest przecudowny. Polecam wszystkim ten sklep a ja na pewno coś jeszcze zamówie u Was w przyszłości. Pozdrawiam!
Autor: Sylwia
Dodano: 2012-02-18
obsługa super, a produkt który zamówiłam-doskonały ! polecam gorąco !
Autor: Karolina eS.
Dodano: 2012-02-16
Zamówiłam zdjęcie na płótnie-piękny efekt-doskonałe wykonanie, piękne kolory-wysoka jakość i przystępne ceny.Polecam wszystkim znajomym ;)
Autor: Iwona
Dodano: 2012-02-16
Jestem bardzo zadowolona, produkt wygląda dokładnie tak jak chciałam! :-) Myślę, że jeszcze kiedyś skorzystam z usług tej firmy.
Autor: Alicja Wesołowska
Dodano: 2012-02-15