Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę     Plakaty

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

Dodaj opinię

Opinie Klientów

Zamówiony obraz doszedł szybko i jest "super" [ obawiałem się o jakość ze względu na "mały rozmiar zdjęcia"]. Wyrażam uznanie za profesjonalność i dziękuję bardzo, pozdrawiam ...Maciej Siciński
Autor: Maciej Siciński
Dodano: 2013-05-15
Profesjonalne podejście, informacja na każdym etapie zamówienia, wysoka jakość wykonania fototapety. Jestem bardzo zadowolona, będę jeszcze zamawiała w przyszłości i polecała swoim znajomym !
Autor: Marta
Dodano: 2013-05-04
Wszystko ok. Obrazy śliczne, ekspresowa wysyłka. Gorąco polecam!!!
Autor: Beata
Dodano: 2013-04-21
Wszystkie trzy obrazy doskonale się prezentują w pomieszczeniach. Jestem bardzo zadowolona. W nie odległej przyszłości zamierzam ponownie skorzystać z Państwa oferty. Pozdrawiam serdecznie. Renata Chmielewska
Autor: Renata Chmielewska
Dodano: 2013-03-27
Nie po raz pierwszy korzystam z usług tej firmy i za każdym razem jestem bardzo zadowolona. Polecam!
Autor: Helena
Dodano: 2013-03-17
Świetny kontakt, obrazy przepiękne już wiszą. Polecam!!!
Autor: Basia
Dodano: 2013-03-04
Super jakość wydruku i kolory, tapeta naprawdę mocna i chyba nie do zniszczenia, ogromna ilosć propozycji w bazie zdjęć, każdy znajdzie coś odpowiedniego dla siebie, realizacja expresowa. Polecam
Autor: Teresa
Dodano: 2013-02-17
Czas realizacji troszkę się wydłużył, ale za to obrazy przepiękne. Dziękuję i polecam!
Autor: Marta Lubieniecka
Dodano: 2013-01-18
Obraz jest przepiękny, kolory BARDZO żywe, czyli takie jakie powinny być! Serdecznie polecam!
Autor: Asia
Dodano: 2012-12-11
~**~ REWELACJA ~**~ Super SPRZEDAWCA ~**~ Super JAKOŚĆ ~**~ Super CENA ~**~ POLECAM ~**~
Autor: Iza
Dodano: 2012-11-23
BajeczneObrazy to najlepszy sklep, profesjonalna obsługa i kontakt, ogromny wybór obrazów, a także możliwość użycia swojego zdjęcia, a przede wszystkim najlepsza jakość! Dziękuję i polecam gorąco!
Autor: Joanna
Dodano: 2012-11-04
Jestem zachwycona :) fototapeta jest idealna. Dziękuję bardzo i polecam do korzystania z usług tego portalu . Pozdrawiam
Autor: Madzia
Dodano: 2012-10-04
Bardzo dziękuję za przesyłkę. Uwag negatywnych brak. Jestem zachwycona. Na pewno skorzystam ponownie z Państwa usług.
Autor: Irena
Dodano: 2012-09-23
Żadnych zastrzeżeń, profesjonalna i uprzejma obsługa, terminowa realizacja zamówienia.
Autor: Magda
Dodano: 2012-09-12
Nie będę się rozpisywał, napisze krótko... jestem bardzo zadowolony z Państwa usług, będę polecał i wkrótce skorzystam ponownie. Dziękuje bardzo, pozdrawiam.
Autor: Paweł Putzan
Dodano: 2012-07-28
Zamówienie i obsługa bez zarzutu. Polecam wszystkim.
Autor: Gosia
Dodano: 2012-07-28
Jestem bardzo zadowolona z dokonanego zakupu, otrzymalam fachową pomoc w doborze odpowiedniego materialu. Napewno nie byl to moj ostatni zakup. Polecam wszystkim!
Autor: Jagoda
Dodano: 2012-07-05
Fachowa obsługa, bardzo szybki termin realizacji zamówienia, wysokiej jakości produkt, Bardzo pomocni pracownicy biura obsługi klienta. Gorąco polecam
Autor: Agnieszka
Dodano: 2012-06-18
Fototapeta jest śliczna, kolory są bardzo nasycone, a sam papier lateksowy niemożliwy do zniszczenia w trakcie tapetowania. POLECAM!
Autor: Karolina
Dodano: 2012-05-07
Obrazy w końcu wiszą na ścianie :) Wyglądają świetnie - dziękuję za szybką dostawę i super obsługę! A sklep bardzo polecam!
Autor: Karina Chodorowska
Dodano: 2012-04-18
Obrazy piękne i bardzo dobrze wykonane, wspaniale się prezentują. Polecam
Autor: Adrianna
Dodano: 2012-04-06
Z obrazu i zdjęć jestem mega zadowolony. Szybka dostawa i idealne wykonanie.
Autor: Jacq
Dodano: 2012-03-28
Dzisiaj otrzymałam zamówiony obraz. Jest piękny! Bardzo dziękuję za szybką wysyłkę. Pozdrawiam
Autor: gabri3
Dodano: 2012-03-27
Zdjęcia genialne jestem zadowolony. Będę Was polecał znajomym i zapewne sam jeszcze nie raz skorzystam z Waszej oferty. Pozdrawiam.
Autor: Paweł Ż.
Dodano: 2012-03-13
Zdjęcia dotarły i jestem bardzo zadowolona z efektu, pięknie wyglądają więc ślicznie dziękuję.
Autor: wikwer
Dodano: 2012-03-02
Idealne wykonanie, super materiały, szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z Państwa oferty. :]
Autor: Sandra R.
Dodano: 2012-02-22
Wielki wybór zdjęć, prosty sposób wyszukiwania i wybierania odpowiedniej wielkości i materiału. Bardzo starannie zapakowane, nie straszne mu żadne przeciwności po drodze!! POLECAM!!!
Autor: Kamil
Dodano: 2012-02-20
Jakość zdjęcia na najtańszym papierze jest niesamowita, ciekawa jestem jak będzie wyglądało na tych lepszych. Na pewno kiedyś się przekonam.
Autor: Małgorzata
Dodano: 2012-02-19
Zamówiłam obraz na płótnie ilford i jest przecudowny. Polecam wszystkim ten sklep a ja na pewno coś jeszcze zamówie u Was w przyszłości. Pozdrawiam!
Autor: Sylwia
Dodano: 2012-02-18
obsługa super, a produkt który zamówiłam-doskonały ! polecam gorąco !
Autor: Karolina eS.
Dodano: 2012-02-16