Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

Dodaj opinię

Opinie Klientów

Zamówiłam duży obraz do sypialni, jest prześliczny a ja jestem zachwycona. Czas dostawy 3 dni. Polecam firmę wszystkim zainteresowanym.
Autor: Małgosia
Dodano: 2014-08-11
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Firma z profesjonalnym podejściem do klienta. Bardzo zależało mi na czasie i już na drugi dzień rano obraz był u mnie. Doskonały kontakt z klientem. Obraz piękny, wykonanie najwyższej jakości. 100% zadowolenia, z pewnością w przyszłości skorzystam z usług Bajecznych Obrazów. Duży wybór formatów, rodzajów i spora ilość przepięknych zdjęć. Serdecznie polecam i bardzo dziękuję :-)
Autor: Joanna
Dodano: 2014-07-22
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem, pełen profesjonalizm. Polecam!
Autor: Agnieszka
Dodano: 2014-05-18
Jestem bardzo zadowolona z dokonanego zakupu - wysoka jakość wydruku obrazów, wszystko zgodne z zamówieniem. Poza tym bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, przesyłka porządnie zapakowana. Bardzo dużym plusem jest ogromna baza zdjęć oraz możliwość wyboru odpowiedniego rozmiaru i kolorystyki drukowanych obrazów. Polecam!
Autor: Katarzyna
Dodano: 2014-04-08
Polecam! Solidna firma, wysoka jakość wydruków, jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze skorzystam z jej usług!
Autor: Joanna
Dodano: 2014-03-25
Firma godna polecenia. Obrazy z własnego zdjęcia - super. Obsługa bardzo miła. Pierwszy raz spotkałam się z tak ekspresową usługą i rzetelnym sklepem internetowym!!!! Ogólnie oceniam na 10 *
Autor: Anna Zięba
Dodano: 2014-02-28
Obraz własnego zdjęcia na płótnie w rewelacyjnej jakości i szybka realizacja zlecenia. Polecam!
Autor: Szymon
Dodano: 2014-02-21
szybko, sprawnie, dobrze (zdjęcie na płótnie 150X100). polecam
Autor: Andrzej Kamiński
Dodano: 2014-02-12
Pięknie zrobiony obraz z mojego zdjęcia!!! Idealny na prezent walentynkowy wg mnie. Będę polecać, chociaż obraz sam obroni się wykonaniem ;)
Autor: Wioleta
Dodano: 2014-02-12
Złożyłem dwa zamówienia. Pierwsze z nich było próbne. Na pięciu różnych materiałach, pięć zdjęć. Bez względu na niewielkie rozmiary fototapet - zamówienie zrealizowane zostało co do milimetra i co do odcienia. Podobnie było ze wydrukami wielkoformatowymi z drugiego zamówienia. Zamówienie złożone, zajęło tydzień do dostawy. Zamówienie proste - dwa papiery fot - trzy dni.
Autor: JanW
Dodano: 2014-01-24
Przesyłka zapakowana z wielką starannością- dotarła w nienaruszonym stanie. Bardzo szybka realizacja zamówienia i profesjonalna obsługa. POLECAM !!!
Autor: Michalina O.
Dodano: 2013-12-23
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Zamówiłam 3 zdjęcia na płótnie w dużym formacie i dostałam 3 przepiękne obrazy z moimi zdjęciami. Pięknie wykonane i szybciutko zrealizowane.Pozdrawiam i polecam wszystkim. :)
Autor: Katarzyna
Dodano: 2013-11-21
Polecam gorąco !!! Fototapety, które zamówiłam są bardzo dobrej jakości i są przepiękne. Każdy kto je u mnie zobaczy powie to samo a ja wtedy powiem skąd je mam !!! Dodatkowo przesyłka była perfekcyjnie zapakowana i dostarczona. Dziękuję bardzo.
Autor: Marzena Górowska
Dodano: 2013-11-15
Jakość perfekcyjna, szybki czas realizacji. Obrazy są wspaniałe. Polecam !
Autor: Grażyna Kołodziejczyk
Dodano: 2013-10-30
Obrazy dotarły do mnie po 2 dniach od złożenia zamówienia. Świetna jakość, szybka, profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona z zakupów i na pewno będę Was polecała. Polecam!
Autor: Agnieszka K. z Grójca
Dodano: 2013-10-13
Profesjonalizm pod każdym względem od szybkiej realizacji zamówienia, po skrupulatnie zapakowaną przesyłkę! Polecam w 100%
Autor: Dawid Hoffmann
Dodano: 2013-09-11
Jestem zachwycona Państwa zaangażowaniem i podejściem do klienta. Wasze produkty są wyjątkowe i niepowtarzalne. Na pewno w przyszłości skorzystam z waszych usług i będę Was polecała znajomym.
Autor: Małgorzata Raczyńska
Dodano: 2013-09-06
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, wszystko szybko, sprawnie, wspaniały kontakt ze sprzedającym
Autor: Aleksanda
Dodano: 2013-08-08
Szybki czas realizacji, a jakość perfekcyjna. Obraz wygląda ślicznie. w 100% polecam.
Autor: Magdalena Przerwa
Dodano: 2013-08-06
Jestem w 100% zadowolona z jakości obrazów. Polecam i na pewno jeszcze tu wrócę
Autor: Maria Łobanowska
Dodano: 2013-07-25
Dziękuję bardzo. Obraz otrzymałam w ciągu 5 dni. Już wisi na ścianie. Jest taki jaki oczekiwałam. Polecę was na pewno :-)
Autor: Teresa Kleszyk
Dodano: 2013-07-03
Polecam zakupy w "Bajecznych obrazach" zamówienia realizowane błyskawicznie w dostępnych cenach i rewelacyjnej jakości .
Autor: małgorzata michalska
Dodano: 2013-07-03
Rzetelna firma! serdecznie polecam zakupy w "Bajecznych obrazach". Na pewno wrócę po kolejne inspiracje realizowana błyskawicznie w dostępnych cenach. Pozdrawiam
Autor: Anna Kępka
Dodano: 2013-06-26
Bardzo dziękuję za przesyłkę. Obraz spełnia moje oczekiwania. Dobra robota. Dziękuję
Autor: Marta Furman
Dodano: 2013-06-18
Obrazy śliczne dokładnie takie, jakie zamówiłam, transakcja przebiegła nadzwyczaj ekspresowo.
Autor: Sylwia Boleń
Dodano: 2013-06-14
Śliczny obraz, przesyłka ekspresowa i solidna. Ogółem gorąco polecam
Autor: Julka
Dodano: 2013-06-11
Wszystko zasługuje na jak najwyższą ocenę. Fototapeta piękna:) Obsługa rewelacyjna! Pozdrawiam i oczywiście bardzo polecam Bajeczne Obrazy!
Autor: Anna Akonom
Dodano: 2013-05-31
Zamówiony obraz doszedł szybko i jest "super" [ obawiałem się o jakość ze względu na "mały rozmiar zdjęcia"]. Wyrażam uznanie za profesjonalność i dziękuję bardzo, pozdrawiam ...Maciej Siciński
Autor: Maciej Siciński
Dodano: 2013-05-15
Profesjonalne podejście, informacja na każdym etapie zamówienia, wysoka jakość wykonania fototapety. Jestem bardzo zadowolona, będę jeszcze zamawiała w przyszłości i polecała swoim znajomym !
Autor: Marta
Dodano: 2013-05-04
Wszystko ok. Obrazy śliczne, ekspresowa wysyłka. Gorąco polecam!!!
Autor: Beata
Dodano: 2013-04-21