Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Naszych Klientów

Opinie klientów sklepu bajeczneobrazy.pl

Zdjęcia genialne jestem zadowolony. Będę Was polecał znajomym i zapewne sam jeszcze nie raz skorzystam z Waszej oferty. Pozdrawiam.
Autor: Paweł Ż.
Dodano: 2012-03-13 20:52:55
Zdjęcia dotarły i jestem bardzo zadowolona z efektu, pięknie wyglądają więc ślicznie dziękuję.
Autor: wikwer
Dodano: 2012-03-02 16:08:06
Idealne wykonanie, super materiały, szybka dostawa. Jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z Państwa oferty. :]
Autor: Sandra R.
Dodano: 2012-02-22 17:32:03
Wielki wybór zdjęć, prosty sposób wyszukiwania i wybierania odpowiedniej wielkości i materiału. Bardzo starannie zapakowane, nie straszne mu żadne przeciwności po drodze!! POLECAM!!!
Autor: Kamil
Dodano: 2012-02-20 11:34:49
Jakość zdjęcia na najtańszym papierze jest niesamowita, ciekawa jestem jak będzie wyglądało na tych lepszych. Na pewno kiedyś się przekonam.
Autor: Małgorzata
Dodano: 2012-02-19 12:31:24
Zamówiłam obraz na płótnie ilford i jest przecudowny. Polecam wszystkim ten sklep a ja na pewno coś jeszcze zamówie u Was w przyszłości. Pozdrawiam!
Autor: Sylwia
Dodano: 2012-02-18 09:58:03
obsługa super, a produkt który zamówiłam-doskonały ! polecam gorąco !
Autor: Karolina eS.
Dodano: 2012-02-16 09:46:43
Zamówiłam zdjęcie na płótnie-piękny efekt-doskonałe wykonanie, piękne kolory-wysoka jakość i przystępne ceny.Polecam wszystkim znajomym ;)
Autor: Iwona
Dodano: 2012-02-16 09:28:07
Jestem bardzo zadowolona, produkt wygląda dokładnie tak jak chciałam! :-) Myślę, że jeszcze kiedyś skorzystam z usług tej firmy.
Autor: Alicja Wesołowska
Dodano: 2012-02-15 18:00:07
 

Dodaj opinię

Imie i nazwisko:
Adres e-mail: (adres nie będzie prezentowany)
Ocena:
Treść opinii:
Kod z obrazka: