Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Naszych Klientów

Opinie klientów sklepu bajeczneobrazy.pl

Przesyłka zapakowana z wielką starannością- dotarła w nienaruszonym stanie. Bardzo szybka realizacja zamówienia i profesjonalna obsługa. POLECAM !!!
Autor: Michalina O.
Dodano: 2013-12-23 14:42:33
Jestem bardzo zadowolona z zakupów w tym sklepie. Zamówiłam 3 zdjęcia na płótnie w dużym formacie i dostałam 3 przepiękne obrazy z moimi zdjęciami. Pięknie wykonane i szybciutko zrealizowane.Pozdrawiam i polecam wszystkim. :)
Autor: Katarzyna
Dodano: 2013-11-21 22:04:24
Polecam gorąco !!! Fototapety, które zamówiłam są bardzo dobrej jakości i są przepiękne. Każdy kto je u mnie zobaczy powie to samo a ja wtedy powiem skąd je mam !!! Dodatkowo przesyłka była perfekcyjnie zapakowana i dostarczona. Dziękuję bardzo.
Autor: Marzena Górowska
Dodano: 2013-11-15 21:00:31
Jakość perfekcyjna, szybki czas realizacji. Obrazy są wspaniałe. Polecam !
Autor: Grażyna Kołodziejczyk
Dodano: 2013-10-30 10:21:40
Obrazy dotarły do mnie po 2 dniach od złożenia zamówienia. Świetna jakość, szybka, profesjonalna obsługa. Jestem bardzo zadowolona z zakupów i na pewno będę Was polecała. Polecam!
Autor: Agnieszka K. z Grójca
Dodano: 2013-10-13 08:25:17
Profesjonalizm pod każdym względem od szybkiej realizacji zamówienia, po skrupulatnie zapakowaną przesyłkę! Polecam w 100%
Autor: Dawid Hoffmann
Dodano: 2013-09-11 21:16:06
Jestem zachwycona Państwa zaangażowaniem i podejściem do klienta. Wasze produkty są wyjątkowe i niepowtarzalne. Na pewno w przyszłości skorzystam z waszych usług i będę Was polecała znajomym.
Autor: Małgorzata Raczyńska
Dodano: 2013-09-06 16:14:15
Jestem bardzo zadowolona z zakupu, wszystko szybko, sprawnie, wspaniały kontakt ze sprzedającym
Autor: Aleksanda
Dodano: 2013-08-08 15:00:14
Szybki czas realizacji, a jakość perfekcyjna. Obraz wygląda ślicznie. w 100% polecam.
Autor: Magdalena Przerwa
Dodano: 2013-08-06 21:52:39
Jestem w 100% zadowolona z jakości obrazów. Polecam i na pewno jeszcze tu wrócę
Autor: Maria Łobanowska
Dodano: 2013-07-25 19:55:10
Dziękuję bardzo. Obraz otrzymałam w ciągu 5 dni. Już wisi na ścianie. Jest taki jaki oczekiwałam. Polecę was na pewno :-)
Autor: Teresa Kleszyk
Dodano: 2013-07-03 13:59:11
Polecam zakupy w "Bajecznych obrazach" zamówienia realizowane błyskawicznie w dostępnych cenach i rewelacyjnej jakości .
Autor: małgorzata michalska
Dodano: 2013-07-03 11:49:48
Rzetelna firma! serdecznie polecam zakupy w "Bajecznych obrazach". Na pewno wrócę po kolejne inspiracje realizowana błyskawicznie w dostępnych cenach. Pozdrawiam
Autor: Anna Kępka
Dodano: 2013-06-26 19:34:26
Bardzo dziękuję za przesyłkę. Obraz spełnia moje oczekiwania. Dobra robota. Dziękuję
Autor: Marta Furman
Dodano: 2013-06-18 13:14:31
Obrazy śliczne dokładnie takie, jakie zamówiłam, transakcja przebiegła nadzwyczaj ekspresowo.
Autor: Sylwia Boleń
Dodano: 2013-06-14 21:48:23
Śliczny obraz, przesyłka ekspresowa i solidna. Ogółem gorąco polecam
Autor: Julka
Dodano: 2013-06-11 21:11:17
Wszystko zasługuje na jak najwyższą ocenę. Fototapeta piękna:) Obsługa rewelacyjna! Pozdrawiam i oczywiście bardzo polecam Bajeczne Obrazy!
Autor: Anna Akonom
Dodano: 2013-05-31 21:53:38
Zamówiony obraz doszedł szybko i jest "super" [ obawiałem się o jakość ze względu na "mały rozmiar zdjęcia"]. Wyrażam uznanie za profesjonalność i dziękuję bardzo, pozdrawiam ...Maciej Siciński
Autor: Maciej Siciński
Dodano: 2013-05-15 17:38:42
Profesjonalne podejście, informacja na każdym etapie zamówienia, wysoka jakość wykonania fototapety. Jestem bardzo zadowolona, będę jeszcze zamawiała w przyszłości i polecała swoim znajomym !
Autor: Marta
Dodano: 2013-05-04 10:16:20
Wszystko ok. Obrazy śliczne, ekspresowa wysyłka. Gorąco polecam!!!
Autor: Beata
Dodano: 2013-04-21 21:44:23
 

Dodaj opinię

Imie i nazwisko:
Adres e-mail: (adres nie będzie prezentowany)
Ocena:
Treść opinii:
Kod z obrazka: