Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Naszych Klientów

Opinie klientów sklepu bajeczneobrazy.pl

Wczoraj otrzymałem obraz. Świetna jakość, solidny, płótno pięknie naciągnięte, staranne wykończenie, zalakierowane. Zgodnie z moją prośbą o szybką wysyłkę obraz otrzymałem po 2 dniach. Mega wielkie dzięki!!! pozdrawiam przemiłą obsługę klienta!
Autor: Kamill
Dodano: 2015-01-29 11:50:42
Po prostu Bajecznie! Syn oszalał z radości jak zobaczył fototapetę z samochodami rajdowymi na ścianie w jego pokoju :) tak jak obiecaliście, dałam radę sama ją nakleić, na prawdę mega prosto. Dziękuję.
Autor: Ewa Lukianczyk
Dodano: 2015-01-07 14:23:49
Polecam. Wykonane szybko i profesjonalnie.
Autor: Janusz K.
Dodano: 2014-12-19 22:23:58
Super! Jestem bardzo zadowolona, świetna obsługa, odpowiedzi na każde pytanie związane z zamówieniem, szybka dostawa, fachowe wykonanie i całkiem niska cena. Polecam!!
Autor: Dominika Oszajca
Dodano: 2014-12-19 00:08:37
Zamówiłam obraz - kolaż ze zdjeciami moich dzieci na święta dziadkom. Przyszedł bardzo szybko, super wyszedł, dziękuję.
Autor: Emilia Jaśkiewicz
Dodano: 2014-12-12 15:22:25
Szybko sprawnie i zaje....cie, polecam!
Autor: Radek
Dodano: 2014-12-12 11:24:20
Zamówiłam 3 obrazy ,kolory niesamowite,dostawa z zamówieniem 3 dni.Niestety nie doczytałam czy zawieszki są w komplecie (dostawa bez zawieszek) Ogólnie polecam i pewnie jeszcze skorzystam.;-) ..................................................................................................................................................................... ....................................................................................................................................................................................... Odp: Obrazy wieszamy bezpośrednio na drewnianej ramie, zawieszki powodują że obraz odstaje od ściany.
Autor: Renata K.
Dodano: 2014-12-05 22:06:03
Bardzo ładne wydruki tu robicie. Obraz dostałam szybko i bardzo ładny
Autor: Kazimiera Szczesiul
Dodano: 2014-11-21 14:19:46
Przepiękne kolory! na obrazie wyszły jeszcze ładniej niż na zdjęciu, które wysłałam. Polecam!!!
Autor: Ania Sokołowska
Dodano: 2014-11-19 14:51:58
Firma godna polecenia. Obraz z własnego zdjęcia - super. Obsługa bardzo miła. Ogólnie oceniam na 10 *
Autor: Milena
Dodano: 2014-10-01 09:19:40
Zamówiłam duży obraz do sypialni, jest prześliczny a ja jestem zachwycona. Czas dostawy 3 dni. Polecam firmę wszystkim zainteresowanym.
Autor: Małgosia
Dodano: 2014-08-11 09:27:25
Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Firma z profesjonalnym podejściem do klienta. Bardzo zależało mi na czasie i już na drugi dzień rano obraz był u mnie. Doskonały kontakt z klientem. Obraz piękny, wykonanie najwyższej jakości. 100% zadowolenia, z pewnością w przyszłości skorzystam z usług Bajecznych Obrazów. Duży wybór formatów, rodzajów i spora ilość przepięknych zdjęć. Serdecznie polecam i bardzo dziękuję :-)
Autor: Joanna
Dodano: 2014-07-22 11:05:54
Szybka realizacja, towar zgodny z opisem, pełen profesjonalizm. Polecam!
Autor: Agnieszka
Dodano: 2014-05-18 10:47:55
Jestem bardzo zadowolona z dokonanego zakupu - wysoka jakość wydruku obrazów, wszystko zgodne z zamówieniem. Poza tym bardzo dobry kontakt ze sprzedającym, przesyłka porządnie zapakowana. Bardzo dużym plusem jest ogromna baza zdjęć oraz możliwość wyboru odpowiedniego rozmiaru i kolorystyki drukowanych obrazów. Polecam!
Autor: Katarzyna
Dodano: 2014-04-08 12:20:57
Polecam! Solidna firma, wysoka jakość wydruków, jestem bardzo zadowolona i na pewno jeszcze skorzystam z jej usług!
Autor: Joanna
Dodano: 2014-03-25 10:29:07
Firma godna polecenia. Obrazy z własnego zdjęcia - super. Obsługa bardzo miła. Pierwszy raz spotkałam się z tak ekspresową usługą i rzetelnym sklepem internetowym!!!! Ogólnie oceniam na 10 *
Autor: Anna Zięba
Dodano: 2014-02-28 22:13:15
Obraz własnego zdjęcia na płótnie w rewelacyjnej jakości i szybka realizacja zlecenia. Polecam!
Autor: Szymon
Dodano: 2014-02-21 09:54:18
szybko, sprawnie, dobrze (zdjęcie na płótnie 150X100). polecam
Autor: Andrzej Kamiński
Dodano: 2014-02-12 21:20:18
Pięknie zrobiony obraz z mojego zdjęcia!!! Idealny na prezent walentynkowy wg mnie. Będę polecać, chociaż obraz sam obroni się wykonaniem ;)
Autor: Wioleta
Dodano: 2014-02-12 16:37:21
Złożyłem dwa zamówienia. Pierwsze z nich było próbne. Na pięciu różnych materiałach, pięć zdjęć. Bez względu na niewielkie rozmiary fototapet - zamówienie zrealizowane zostało co do milimetra i co do odcienia. Podobnie było ze wydrukami wielkoformatowymi z drugiego zamówienia. Zamówienie złożone, zajęło tydzień do dostawy. Zamówienie proste - dwa papiery fot - trzy dni.
Autor: JanW
Dodano: 2014-01-24 12:13:48
 

Dodaj opinię

Imie i nazwisko:
Adres e-mail: (adres nie będzie prezentowany)
Ocena:
Treść opinii:
Kod z obrazka: