Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Naszych Klientów

Opinie klientów sklepu bajeczneobrazy.pl

Otrzymałem fototapetę - jest świetnej jakości, super strukturka przypominająca płótno i ekstra wyrazisty wydruk. Do tego mega zabezpieczenie lakierem. Podsumowując: wygląda bajecznie!
Autor: Krzysiek Kruszec
Dodano: 2015-10-29 12:07:07
Obraz został wykonany z mojego zdjęcia i wygląda bardzo dobrze. Na pewno będą jeszcze u Państwa zamawiać w przyszłości
Autor: Monika Z.
Dodano: 2015-10-07 13:11:51
Mój fotoobraz ze zdjęcia wyszedł cudownie. Bardzo dziękuję za drobny retusz, nie sądziłam, że może być jeszcze lepiej :) Sklep Bajeczneobrazy ma super jakość, przyzwoite ceny i świetną obsługę. Jeszcze raz dziękuje i wszystkim polecam
Autor: Katarzyna Łuniewska
Dodano: 2015-10-05 16:50:52
Obraz wygląda znakomicie, jestem bardzo. zadowolona z Państwa usług. Chciałabym, aby było więcej takich rzetelnych firm naszym kraju, z takim podejściem do klienta. pozdrawiam
Autor: Larysa
Dodano: 2015-09-29 15:00:37
Profesjonalna obsługa, dobry kontakt, szybka realizacja i piękny, świetnej jakości fotoobraz. Szczerze polecam usługi tej firmy!
Autor: Anna L-F
Dodano: 2015-09-21 17:49:31
Dziękuję bardzo za szybką realizację zamówienia, które było przeznaczone na prezent dla rodziców. Rodzice są zachwyceni reprodukcją ich starego zdjęcia ślubnego, zdjęcie uzyskało zupełnie nowy wygląd nie tracąc charakteru dawnych lat. Super.
Autor: Paweł Pelet
Dodano: 2015-09-21 10:27:26
Rewelacyjnie, szybko i profesjonalnie. Nic dodać nic ująć. Firma bardzo rzetelna, produkty super jakości, miła obsługa klienta - firma jakich mało :) pozdrowienia
Autor: Radek Kroll
Dodano: 2015-09-18 11:39:35
Profesjonalnie i szybko. Wysoka jakość i staranne wykonanie. Obraz prezentuje się fenomenalnie!!! Tak powtórzę FENOMENALNIE!!! Polecam
Autor: Paweł S.
Dodano: 2015-08-21 15:24:42
Gdyby wszystkie firmy miały tak fachową obsługę i świetne produkty to świat byłby wspaniały. Obrazy wyglądają cudownie, tak, że nawet tak świetnego efektu się nie spodziewałam. Do tego przemiła obsługa i dosyć szybka realizacja. Dziękuję za cierpliwość w odpowiadaniu na każde, nawet najbanalniejsze pytanie. Polecam i będę polecać!
Autor: Anna Kopeć
Dodano: 2015-08-17 14:12:32
Obrazy są świetnej jakości. Bardzo ładnie prezentują się na ścianie, kolorystyka jest godna naśladowania przez inne firmy. Polecam.
Autor: Anna Pietrasińska
Dodano: 2015-08-13 13:57:17
Obrazy zostały wydrukowane i złożone należycie. Jakość jest bardzo dobra, co widać szczególnie wieczorem, gdy obrazy są podświetlone. Jestem ogromnie zadowolony i w niedługim czasie zamierzam zamówić fototapetę.
Autor: Patryk Domański
Dodano: 2015-07-20 13:09:07
Mając porównanie do zamawianych w innych sklepach obrazów chciałabym napisać, ze tutaj jakość jest DOSKONAŁA. Jestem wniebowzięta. W końcu znalazłam firmę, która produkuje obrazy o doskonałych, nieprzekłamanych barwach, obrazy są solidne, wzmocnione, realizacja szybka, obsługa klienta konkretna. Polecam!
Autor: Ewa Mizdro
Dodano: 2015-07-07 12:28:07
Jestem zachwycona współpracą z Państwa firmą. Począwszy od profesjonalnego podejścia do klienta aż do efektów. Już w pierwszym e-mailu udzielono mi odpowiedzi na wszystkie moje pytania, potem szczegółowo opisano cały proces dostawy i kosztów. Do tego osoba z którą miałam kontakt była sympatyczna, bardzo rzeczowa no i służyła radą. Przesyłka dotarła błyskawicznie, a efekt przerósł moje oczekiwania. Polecam skorzystanie z usług firmy BajeczneObrazy.pl, ja na pewno zdecyduje się na kupno kolejnego obrazu. Pozdrawiam.
Autor: Karolina Kamińska
Dodano: 2015-06-03 16:32:23
Regularnie zamawiam tutaj obrazy sobie i dla całej rodzinki. Do tej pory mnie nie zawiedliście, wiec jak najbardziej zasłużony pozytywny komentarz wystawiam. Bardzo dziękuję za szybką i fachową pomoc jaką zawsze otrzymuję, za szybką wysyłkę kurierem, staranne zapakowanie ale przede wszystkim za mega świetną jakość, rewelacyjne odzwierciedlenie kolorów i precyzyjne wykonanie obrazu. Pozdrawiam!
Autor: Piotrek Gawron
Dodano: 2015-05-27 12:18:46
Obraz dotarł i wygląda znakomicie, bardzo starannie wykonany, kolory soczyste i mocne tak jak chciałam. Dziękuję za szybką realizację i szybkie i rzetelne odpowiedzi na każde moje zapytanie. Kuriera równiez macie solidnego, przesyłka dotarła w stanie nienaruszonym a kurier zadzwonił przed dostarczeniem, więc na szczęście byłam w domu. Jeszcze raz dziękuję i na pewno będę Państwa stałą klientką i polecam wszystkim wokół
Autor: Ewelina Żuk
Dodano: 2015-05-07 11:35:15
Obraz dostarczono szybko i wykonano z wielką starannością, bez zarzutów, wszystko ekstra. Tak trzymać!
Autor: Grzesiek P.
Dodano: 2015-04-20 12:14:04
Wczoraj został dostarczony a dzisiaj zawieszony na ścianie obraz CUDO. Zgodnie z obietnicami wydruk z mojego zdjęcia został fajnie poprawiony, kolory wypiękniały i rozkwitły, niby taka drobnostka a jak cieszy :) dziękuję i polecam wszystkim
Autor: Kasia C.
Dodano: 2015-04-01 14:46:16
Otrzymałam mój obraz w wersji czarno-białej. Wygląda przepięknie, nawet tak pięknie go sobie nie wyobrażałam. Piękny, mocny kontrast, głęboka czerń, super, poza tym bardzo fajnie zabezpieczony na czas wysyłki no i szybka realizacja. Bardzo dziękuje :)
Autor: Stefania Sobolewska
Dodano: 2015-03-12 10:21:59
Otrzymaliśmy obraz na płótnie z naszym zdjęciem weselnym, które wygląda dużo lepiej niż zdjęcie, które przesłaliśmy. Cudowny, barwny obraz na prawdziwych drewnianych ramach, prześliczny, do tego był bardzo dobrze zapakowany i zabezpieczony w trakcie transportu, bardzo się o to obawialiśmy, a nie było o co :)
Autor: Beata&Jakub
Dodano: 2015-02-26 12:24:24
Zamówiłem tutaj obrazy do mojego biura w Warszawie. Obrazy na prawdę są bardzo dobre, kolorystyka dobrze dobrana, są stabilne i obsługa sklepu niezwykle fachowa. Dokładnie tego mi brakowało, praktycznie każdy mój klient pyta o te obrazy. Wspaniała wizytówka firmy więc polecam
Autor: Karol Nowakowski
Dodano: 2015-02-18 13:34:58
 
 

Dodaj opinię

Imie i nazwisko:
Adres e-mail: (adres nie będzie prezentowany)
Ocena:
Treść opinii:
Kod z obrazka: