Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Naszych Klientów

Opinie klientów sklepu bajeczneobrazy.pl

Właśnie dostałam obraz :) Jestem zachwycona !!! :) przepiękny jest, polecam każdemu i sama na pewno jeszcze tu zajrzę ;)
Autor: Agata Pawlak
Dodano: 2016-11-29 09:43:24
Sprawna realizacja i wysyłka, bardzo dobra jakość obrazu na płótnie, solidnie spakowany obraz doszedł w nienaruszonym stanie. Polecam i na pewno skorzystam ponownie
Autor: Alicja Puławska
Dodano: 2016-11-14 16:29:49
Uwielbiam zakupy w tym sklepie, obrazy w realu wyglądają cudownie, a z tak świetną obsługą klienta jeszcze się nie spotkałam. Polecam.
Autor: Krystyna Pilecka
Dodano: 2016-10-25 19:44:35
Jestem bardzo zadowolona z zakupu , obsługa rewelacyjna , bardzo pomocna , wykonanie obrazu rewelacyjne, odpowiednio zabezpieczona przesyłka. Będę polecała Waszą stronę znajomym :)
Autor: Basia
Dodano: 2016-10-13 05:23:03
Zamówiłam już kolejną fototapetę, wcześniej do kuchni a teraz do pokoju dziecka. Jest super mocna i bardzo ładna.
Autor: Emila Rutkowska
Dodano: 2016-09-27 11:46:31
już kilkukrotnie kupowałem obrazy drukowane na płótnie - bardzo wysoka jakość, profesjonalna obsługa, gorąco polecam :)
Autor: Marcin Popławski
Dodano: 2016-09-18 12:51:07
Nazwa firmy adekwatna do wykonania oraz obsługi, po prostu Bajka! Ekspresowa realizaja zamówienia, przesympatyczny i szybki kontakt, a co najważniejsze profesjonalne wykonanie. Pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuję! :)
Autor: Paulina Leszczyńska
Dodano: 2016-08-10 10:44:12
Świetna cena za doskonałą jakość. Przesyłka błyskawiczna, bardzo dobrze zapakowana. Rozważałam zakup w kilku podobnych firmach w ciągu ostatnich tygodni i widzę już, że wybrałam najlepszą. Gorąco polecam!!!
Autor: Basia Oniszczuk
Dodano: 2016-08-07 10:46:21
Bardzo dobra jakość i błyskawiczna, bezproblemowa i bezpieczna dostawa. Polecam!
Autor: Anna
Dodano: 2016-07-26 21:59:41
Śliczny obraz. Pięknie wykonany, wszystko wyraźne, kolory bardzo żywe, polecam. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Realizacja i wysyłka ekspresowa.
Autor: Anna D.
Dodano: 2016-06-23 22:30:52
Materiał, z którego wykonujecie obrazy bardzo mi się spodobał, kolory - jak żywe, jakość i solidność obrazu - na ogromny plus. Dziękuję
Autor: Ksawery G.
Dodano: 2016-05-16 11:33:56
Co tu się rozpisywać - jest super, jakość, obsługa, szybkość - wszystko ekstra. Polecam!
Autor: Tomek Guzowski
Dodano: 2016-04-25 12:19:51
Jestem bardzo zadowolona, wyraźne kolory, świetne wykonanie. Bardzo dobry kontakt, szybka realizacja, pozdrawiam.
Autor: Iwona Paruch
Dodano: 2016-03-19 15:45:09
Obraz bardzo dobrej jakości, płótno solidne i grube, ostrość wydruku świetna, ogólnie oceniam na 6.
Autor: Robert Ozimek
Dodano: 2016-03-01 11:40:48
Obraz jest po prostu BAJECZNY! Tak przepięknych barw, nasyconych i soczystych jeszcze nigdy na żadnym wydruku nie widziałam! Obraz prezentuje sie NIESAMOWICIE! Przepięknie! Dziękuję za czas poświęcony na wszystkie moje odpowiedzi i rozwianie wszelkich niepotrzebnych wątpliwości. Z tak cierpliwą i fachową obsługą klienta jeszcze nie miałam kontaktu. Bardzo dziękuję. Będę Państwa usługi polecać wszędzie. Dziękuję raz jeszcze
Autor: Dorota Dmochowska
Dodano: 2016-01-19 11:43:54
Obraz wygląda niesamowicie dobrze! Jestem pod ogromnym wrażeniem! Kolory jak i detale wykończenia są naprawę super. Kontakt z obsługą klienta jak i szybkość realizacji zamówienia są na duży plus!
Autor: Krzysztof Kazberuk
Dodano: 2016-01-08 15:52:19
Super jakość, szybka realizacja, świetny kontakt z obsługą :) pozostaje mi tylko podziękować i życzyć Wesołych Świąt!
Autor: Tomi N.
Dodano: 2015-12-23 11:34:21
Bardzo szybka obsługa klienta, rewelacyjny kontakt! Polecam z czystym sercem!
Autor: Przemysław S.
Dodano: 2015-12-04 21:51:50
Rewelacyjna firma, aż się wzruszyłam, że jeszcze takie są. Jakość super, szybkość dostarczenia również super. Dziękuję serdecznie, na pewno wrócę do kolejnych zakupów. Pozdrawiam
Autor: Dorota Trochowska
Dodano: 2015-11-16 19:05:20
Fototapeta dotarła, jest świetna, wygląda genialnie. Polecam
Autor: Tomasz W.
Dodano: 2015-11-02 16:25:38
 

Dodaj opinię

Imie i nazwisko:
Adres e-mail: (adres nie będzie prezentowany)
Ocena:
Treść opinii:
Kod z obrazka: