Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Naszych Klientów

Opinie klientów sklepu bajeczneobrazy.pl

Godny polecenia sklep. Rewelacyjny kontakt z działem obsługi klienta. Jakość wykonania obrazu na najwyższym poziomie, solidnie przygotowane do wysyłki. Z Pewnością jeszcze skorzystam z oferty tego sklepu.
Autor: Gosia Stawicka
Dodano: 2019-02-18 11:15:58
Polecam bardzo! Obraz dostarczony na drugi dzień po zamówieniu. Pięknie prezentuje się na scianie , kolory+ wykonanie na 6. Na pewno skorzystam jeszcze i dziękuję.
Autor: Ula Kotzbach
Dodano: 2019-02-05 19:23:17
Szczerze polecam! Zamówiłem już dwa obrazy. Dwa były rewelacyjne. Jakość na 6, termin na 6. Wszystko na 6. Polecam.
Autor: Grzegorz
Dodano: 2019-01-18 20:09:49
Zamówiłam trzy obrazy i wszystkie trzy były dokładnie takie, jak się spodziewałam (przede wszystkim kolory zgodne z oczekiwaniami). Dodatkowo porządnie opakowana przesyłka i szybka realizacja. Polecam!
Autor: Hania M
Dodano: 2019-01-18 09:06:33
Jestem bardzo zadowolona. Szybko i bezproblemowo, fototapeta flizelinowa idealna. Polecam.
Autor: Monika Danielewicz
Dodano: 2019-01-04 19:50:20
Polecam! Obraz przepiękny; kolory, jakość - bez zastrzeżeń, wszystko dopracowane. Przesyłka porządnie zapakowana. Pełen profesjonalizm!
Autor: Wioleta
Dodano: 2018-12-13 15:47:49
Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie, wykonanie obrazu zgodne z moimi oczekiwaniami. Jeszcze skorzystam z oferty. Pięknie dziękuje i pozdrawiam
Autor: Jarek C
Dodano: 2018-12-06 22:43:37
Zamówiony obraz na płótnie był udanym prezentem urodzinowym. Profesjonalna realizacja zamówienia i wykonanie obrazu na najwyższym poziomie spełniło moje oczekiwania. Naprawdę polecam.
Autor: Anna W.
Dodano: 2018-11-25 02:46:37
Obraz na płótnie zamawiałam na tej stronie pierwszy raz pewną z obawą, czy będzie ładny?, ale się nie rozczarowałam wręcz przyszedł piękny , a kolory wyraziste. Towar zapakowany i dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniami. Osoby które odwiedzają tą stronę mogą bez obaw zamawiać . Polecam z czystym sumieniem. Obraz jest piękny. Dziękuję :)
Autor: Kasia
Dodano: 2018-11-06 16:45:25
Obraz świetnie wykonany, przesyłka dobrze zabezpieczona. Polecam solidna firma.
Autor: Małgosia Bernat
Dodano: 2018-10-28 16:20:52
Obraz na płótnie wykonany kapitalnie, efekt, kolorystyka i jakość wykonania na najwyższym poziomie,na pewno skorzystam ponownie i z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim :)
Autor: Dagmara
Dodano: 2018-10-22 18:59:58
Polecam Bajeczne Obrazy z czystym sumieniem - bardzo dobre wykonanie, szybka realizacja zamówienia i przystępna cena. Z pewnością jeszcze coś zamówię :)
Autor: Karolina
Dodano: 2018-09-30 11:27:03
Obrazy przyszły PRZEPIĘKNE! Nienaganna jakość i wyraźne kolory. Firma na moją prośbę lekko zmodyfikowała kolor i tonację obrazów tak aby pasowały do siebie. Bardzo profesjonalni, zwięźli i szybcy. Polecam każdemu kto się zastanawia!
Autor: Monika
Dodano: 2018-08-20 13:21:34
Łatwy sposób składania zamówień. Ogromny wybór, szybka i profesjonalna realizacja. Fototapeta na płótnie w 100% spełniająca moje oczekiwania. POLECAM!!!
Autor: Marlena
Dodano: 2018-08-06 18:45:28
Bardzo profesjonalne wykonanie, obraz piękny, dostarczony bardzo szybko. Gorąco polecam BajeczneObrazy.pl
Autor: Sławomir Milanowski
Dodano: 2018-07-14 08:37:12
Przepiękny obraz, kolorystyka cudowna. Cieszę się bardzo, że tak szybko dostarczono do domu. Bardzo dziękuję. Obrazy drukowane na płótnie są śliczne. Mam już dwa
Autor: Urszula Krzyzowska
Dodano: 2018-06-28 10:05:26
Jestem mega zadowolona. Doradztwo, szybka wysyłka, jakość obrazu na najwyższym poziomie. Firma godna polecenia.
Autor: Marta gornik
Dodano: 2018-06-21 19:23:28
Polecam. Idealna jakość kolorów. Bardzo szybka dostawa. Obsługa bardzo miła i spełnia życzenia (dodatek dedykacji na obrazie). Polecam :)
Autor: Ewelina
Dodano: 2018-06-21 10:54:38
Wybrałam fototapetę na płótnie i jestem mega zaskoczona jakością materiału z jakiego została wykonana fototapeta. A efekt na ścianie fantastyczny. Na prawdę firma godna polecenia.
Autor: Joanna Stasik
Dodano: 2018-06-15 15:35:22
Fototapeta na płótnie jest przepiękna i dokładnie taka, jaka miała być. Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia i dostawy. Serdecznie polecam!
Autor: Ewelina Lewandowska
Dodano: 2018-05-11 20:29:20
 

Dodaj opinię

Imie i nazwisko:
Adres e-mail: (adres nie będzie prezentowany)
Ocena:
Treść opinii:
Kod z obrazka: