Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę

INFORMACJA! Wszystkie zamówienia składane obecnie, są z gwarancją dostawy przed Świętami Bożego Narodzenia. Życzymy Wesołych Świąt!

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Naszych Klientów

Opinie klientów sklepu bajeczneobrazy.pl

Polecam! Obraz przepiękny; kolory, jakość - bez zastrzeżeń, wszystko dopracowane. Przesyłka porządnie zapakowana. Pełen profesjonalizm!
Autor: Wioleta
Dodano: 2018-12-13 15:47:49
Zamówienie zrealizowane szybko i sprawnie, wykonanie obrazu zgodne z moimi oczekiwaniami. Jeszcze skorzystam z oferty. Pięknie dziękuje i pozdrawiam
Autor: Jarek C
Dodano: 2018-12-06 22:43:37
Zamówiony obraz na płótnie był udanym prezentem urodzinowym. Profesjonalna realizacja zamówienia i wykonanie obrazu na najwyższym poziomie spełniło moje oczekiwania. Naprawdę polecam.
Autor: Anna W.
Dodano: 2018-11-25 02:46:37
Obraz na płótnie zamawiałam na tej stronie pierwszy raz pewną z obawą, czy będzie ładny?, ale się nie rozczarowałam wręcz przyszedł piękny , a kolory wyraziste. Towar zapakowany i dobrze zabezpieczony przed uszkodzeniami. Osoby które odwiedzają tą stronę mogą bez obaw zamawiać . Polecam z czystym sumieniem. Obraz jest piękny. Dziękuję :)
Autor: Kasia
Dodano: 2018-11-06 16:45:25
Obraz świetnie wykonany, przesyłka dobrze zabezpieczona. Polecam solidna firma.
Autor: Małgosia Bernat
Dodano: 2018-10-28 16:20:52
Obraz na płótnie wykonany kapitalnie, efekt, kolorystyka i jakość wykonania na najwyższym poziomie,na pewno skorzystam ponownie i z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim :)
Autor: Dagmara
Dodano: 2018-10-22 18:59:58
Polecam Bajeczne Obrazy z czystym sumieniem - bardzo dobre wykonanie, szybka realizacja zamówienia i przystępna cena. Z pewnością jeszcze coś zamówię :)
Autor: Karolina
Dodano: 2018-09-30 11:27:03
Obrazy przyszły PRZEPIĘKNE! Nienaganna jakość i wyraźne kolory. Firma na moją prośbę lekko zmodyfikowała kolor i tonację obrazów tak aby pasowały do siebie. Bardzo profesjonalni, zwięźli i szybcy. Polecam każdemu kto się zastanawia!
Autor: Monika
Dodano: 2018-08-20 13:21:34
Łatwy sposób składania zamówień. Ogromny wybór, szybka i profesjonalna realizacja. Fototapeta na płótnie w 100% spełniająca moje oczekiwania. POLECAM!!!
Autor: Marlena
Dodano: 2018-08-06 18:45:28
Bardzo profesjonalne wykonanie, obraz piękny, dostarczony bardzo szybko. Gorąco polecam BajeczneObrazy.pl
Autor: Sławomir Milanowski
Dodano: 2018-07-14 08:37:12
Przepiękny obraz, kolorystyka cudowna. Cieszę się bardzo, że tak szybko dostarczono do domu. Bardzo dziękuję. Obrazy drukowane na płótnie są śliczne. Mam już dwa
Autor: Urszula Krzyzowska
Dodano: 2018-06-28 10:05:26
Jestem mega zadowolona. Doradztwo, szybka wysyłka, jakość obrazu na najwyższym poziomie. Firma godna polecenia.
Autor: Marta gornik
Dodano: 2018-06-21 19:23:28
Polecam. Idealna jakość kolorów. Bardzo szybka dostawa. Obsługa bardzo miła i spełnia życzenia (dodatek dedykacji na obrazie). Polecam :)
Autor: Ewelina
Dodano: 2018-06-21 10:54:38
Wybrałam fototapetę na płótnie i jestem mega zaskoczona jakością materiału z jakiego została wykonana fototapeta. A efekt na ścianie fantastyczny. Na prawdę firma godna polecenia.
Autor: Joanna Stasik
Dodano: 2018-06-15 15:35:22
Fototapeta na płótnie jest przepiękna i dokładnie taka, jaka miała być. Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia i dostawy. Serdecznie polecam!
Autor: Ewelina Lewandowska
Dodano: 2018-05-11 20:29:20
Jestem bardzo zadowolona ze sprawnej realizacji zamówienia. Tapeta spełnia moje oczekiwania, zapewne skorzystam w przyszłości z usług firmy Bajeczne Obrazy :)
Autor: Dagmara Jankowska
Dodano: 2018-04-13 21:08:31
Polecana przez Firmę fototapeta na płótnie jest wspaniałej jakości. Rozdzielność zdjęcia jest fantastyczna. Mój Meksyk wykonany przez Firmę Bajeczne Obrazy, na ścianie o wymiarach 2,45x3,40 jest cudny. Bardzo szybka realizacja zamówienia, przesyłka zapakowana bardzo dobrze, kleju z naddatkiem. Polecam, polecam .... polecam Firmę Bajeczne Obrazy, profesjonalizm i jeszcze raz profesjonalizm.
Autor: Anna M
Dodano: 2018-03-22 09:32:45
Moim zdaniem za mało macie pięknych polskich krajobrazów, jezior, gór, miast.Wolałabym Mazury od Toskanii, Sudety i Tatry zamiast nieznanych mi gór, cudne nasze lasy i puszcze, czy niepowtarzalne, na dodatek zadbane zaułki w niektórych miastach i miasteczkach. Piękne obrazy znad naszego morza, itd. itp.Chciałabym mieć wybór w obrazach naszych rodzimych miejsc. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Od administracji - w wyszukiwarce należy wpisać np. "góry Tatry" itd. i będzie miała Pani do wyboru tysiące zdjęć rodzimych miejsc. Pozdrawiamy :)
Autor: Marianna Warda
Dodano: 2018-03-15 17:04:04
Fototapeta na płótnie, którą zamówiła jest prześliczna. Wierne odwzorowanie szczegółów i kolorów. Jakość materiału również jest wysokiej klasy. Podziękowanie miłej obsłudze klienta
Autor: Barbara Kraśko
Dodano: 2018-03-02 21:32:36
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Polecam
Autor: Elżbieta
Dodano: 2018-02-28 08:14:04
 

Dodaj opinię

Imie i nazwisko:
Adres e-mail: (adres nie będzie prezentowany)
Ocena:
Treść opinii:
Kod z obrazka: