Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Naszych Klientów

Opinie klientów sklepu bajeczneobrazy.pl

Pełen profesjonalizm!!! Obrazy na płótnie wykonane zgodnie z zamówieniem. Wspaniała obsługa. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana.
Autor: Aleksandra Gajda
Dodano: 2018-02-09 19:58:53
Zaryzykowałam i od razu zamówiłam dwa obrazy drukowane na płótnie. Po otrzymaniu przesyłki zamówiłam kolejne ... trzy. Tyle!!
Autor: Maria Przybylska
Dodano: 2018-01-19 20:44:36
Przepiękne obrazy. Śmiało mogę powiedzieć, że wyglądają one dużo lepiej niż sobie to wyobrażałem przed zakupem. Bardzo żywe kolory, dobrze zapakowane - na pewno wrócę tu jeszcze nie raz!
Autor: Michał Piechocki
Dodano: 2018-01-19 08:33:58
Fototapeta na płótnie spełniła moje oczekiwania. Przesyłka bardzo szybko dotarła na miejsce, starannie zapakowana. Firma godna polecenia!!!
Autor: Marlena Stachowicz
Dodano: 2018-01-16 20:07:51
Wybrałam obraz i jestem z niego bardzo zadowolona, znakomity efekt, bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam
Autor: Ilona
Dodano: 2018-01-03 18:56:56
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Obraz na płótnie wspaniale prezentuje się na ścianie, produkt bardzo wysokiej jakości. Na pewno jeszcze wrócę na kolejne zakupy. Polecam!
Autor: Dagmara
Dodano: 2018-01-02 21:02:38
Obrazy na płótnie starannie wykonane, super zapakowane i szybko dostarczone. Jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie polecam!
Autor: Teresa Giełdzińska
Dodano: 2017-12-09 21:54:22
Bardzo przyjemne zakupy i profesjonalna obsługa. Obrazy piękne, bardzo estetycznie wykonane, kolory nasycone, dobrze zapakowane do wysyłki. Polecam!
Autor: Magda
Dodano: 2017-11-23 19:59:18
Wybralam obraz i za niego zaplacilam. Zamowienie zostalo zrealizowane w expresowym tempie, a jakosc obrazu jest idealna. Jesli cos jeszcze bede zamawiac, to na pewno z tego sklepu. Serdecznie polecam!
Autor: Anna P
Dodano: 2017-11-05 16:56:51
Wysoka jakość obrazu na płótnie, szybka dostawa, znakomity efekt na ścianie. Nic dodać nic ująć - polecam wszystkim miłośnikom pięknych pejzaży :)
Autor: Dominika Cielecka
Dodano: 2017-10-17 19:41:41
Profesjonalizm w 100%, obrobione graficznie zdjęcie na moją prośbę wysłane do akceptacji, fachowa i profesjonalna obsługa, produkt dotarł na czas. Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z Waszego sklepu. Super, Polecam!!!
Autor: Anka Kierwińska
Dodano: 2017-09-27 19:44:36
Świetny kontakt z obsługą, produkt zgodny z oczekiwaniami, piękne kolory super jakość. POLECAM
Autor: Karolina Ostapczuk
Dodano: 2017-09-18 06:53:16
Bardzo polecam. Szybka wysyłka, obrazy bardzo dobrze zabezpieczone dużą ilością folii bąbelkowej i twardym kartonem. Piękne, wierne, czyste, żywe kolory. Z pewnością coś jeszcze zamówię :)
Autor: Dominika
Dodano: 2017-08-20 20:03:07
Szybka profesjonalna obsługa. Fotoapeta super nie tylko pod względem wyglądu ale i jakości materiału z którego została wykonana. Polecam.
Autor: Agnieszka Dziekońska
Dodano: 2017-08-01 19:01:47
Super jakość, fotki cudowne. Polecam jak najbardziej. Szybka wysyłka.
Autor: Zofia Hallmann
Dodano: 2017-07-27 00:18:43
Fototapety, które zamówiłam są jeszcze piękniejsze niż na stronie :). Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Szybka wysyłka i fachowa pomoc. Polecam sklep Bajeczne Obrazy.
Autor: Mieczysława Paszkiewicz
Dodano: 2017-07-11 21:19:09
Perfekcyjna i doskonała jakość nadruku. Bardzo dobry kontakt. POLECAM!!!
Autor: Dawid Szymaniuk
Dodano: 2017-07-04 11:55:10
Jakość wykonania obrazu mile mnie zaskoczył. Rewelacja.
Autor: Dariusz Ziaja
Dodano: 2017-06-26 11:25:47
Obraz bardzo wysokiej jakości. Gdy go otworzyłam, zaniemówiłam z zachwytu. Mój mąż też, bo to prezent dla niego z okazji Dnia Ojca. Przesyłka szybka, dobrze zabezpieczona. na pewno wrócę niebawem po więcej. mam sporo pustych ścian w domu :) Polecam jak najbardziej.
Autor: Aneta Pietruczenko
Dodano: 2017-06-24 06:06:35
Obrazy wysokiej jakości, bogata oferta, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, realizacja zamówienia ekspresowa. Polecam wszystkim sklep Bajeczneobrazy.pl, ja jestem bardzo zadowolona.
Autor: Dagmara Ostapczuk
Dodano: 2017-06-21 22:35:00
 

Dodaj opinię

Imie i nazwisko:
Adres e-mail: (adres nie będzie prezentowany)
Ocena:
Treść opinii:
Kod z obrazka: