Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Naszych Klientów

Opinie klientów sklepu bajeczneobrazy.pl

Wybrałam fototapetę na płótnie i jestem mega zaskoczona jakością materiału z jakiego została wykonana fototapeta. A efekt na ścianie fantastyczny. Na prawdę firma godna polecenia.
Autor: Joanna Stasik
Dodano: 2018-06-15 15:35:22
Fototapeta na płótnie jest przepiękna i dokładnie taka, jaka miała być. Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia i dostawy. Serdecznie polecam!
Autor: Ewelina Lewandowska
Dodano: 2018-05-11 20:29:20
Jestem bardzo zadowolona ze sprawnej realizacji zamówienia. Tapeta spełnia moje oczekiwania, zapewne skorzystam w przyszłości z usług firmy Bajeczne Obrazy :)
Autor: Dagmara Jankowska
Dodano: 2018-04-13 21:08:31
Polecana przez Firmę fototapeta na płótnie jest wspaniałej jakości. Rozdzielność zdjęcia jest fantastyczna. Mój Meksyk wykonany przez Firmę Bajeczne Obrazy, na ścianie o wymiarach 2,45x3,40 jest cudny. Bardzo szybka realizacja zamówienia, przesyłka zapakowana bardzo dobrze, kleju \\\\\\\"z naddatkiem\\\\\\\". Polecam, polecam .... polecam Firmę Bajeczne Obrazy, profesjonalizm i jeszcze raz profesjonalizm.
Autor: Anna M
Dodano: 2018-03-22 09:32:45
Moim zdaniem za mało macie pięknych polskich krajobrazów, jezior, gór, miast.Wolałabym Mazury od Toskanii, Sudety i Tatry zamiast nieznanych mi gór, cudne nasze lasy i puszcze, czy niepowtarzalne, na dodatek zadbane zaułki w niektórych miastach i miasteczkach. Piękne obrazy znad naszego morza, itd. itp.Chciałabym mieć wybór w obrazach naszych rodzimych miejsc. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Od administracji - w wyszukiwarce należy wpisać np. "góry Tatry" itd. i będzie miała Pani do wyboru tysiące zdjęć rodzimych miejsc. Pozdrawiamy :) --
Autor: Marianna Warda
Dodano: 2018-03-15 17:04:04
Fototapeta na płótnie, którą zamówiła jest prześliczna. Wierne odwzorowanie szczegółów i kolorów. Jakość materiału również jest wysokiej klasy. Podziękowanie miłej obsłudze klienta
Autor: Barbara Kraśko
Dodano: 2018-03-02 21:32:36
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Polecam
Autor: Elżbieta
Dodano: 2018-02-28 08:14:04
Pełen profesjonalizm!!! Obrazy na płótnie wykonane zgodnie z zamówieniem. Wspaniała obsługa. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana.
Autor: Aleksandra Gajda
Dodano: 2018-02-09 19:58:53
Zaryzykowałam i od razu zamówiłam dwa obrazy drukowane na płótnie. Po otrzymaniu przesyłki zamówiłam kolejne ... trzy. Tyle!!
Autor: Maria Przybylska
Dodano: 2018-01-19 20:44:36
Przepiękne obrazy. Śmiało mogę powiedzieć, że wyglądają one dużo lepiej niż sobie to wyobrażałem przed zakupem. Bardzo żywe kolory, dobrze zapakowane - na pewno wrócę tu jeszcze nie raz!
Autor: Michał Piechocki
Dodano: 2018-01-19 08:33:58
Fototapeta na płótnie spełniła moje oczekiwania. Przesyłka bardzo szybko dotarła na miejsce, starannie zapakowana. Firma godna polecenia!!!
Autor: Marlena Stachowicz
Dodano: 2018-01-16 20:07:51
Wybrałam obraz i jestem z niego bardzo zadowolona, znakomity efekt, bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam
Autor: Ilona
Dodano: 2018-01-03 18:56:56
Bardzo szybka realizacja zamówienia. Obraz na płótnie wspaniale prezentuje się na ścianie, produkt bardzo wysokiej jakości. Na pewno jeszcze wrócę na kolejne zakupy. Polecam!
Autor: Dagmara
Dodano: 2018-01-02 21:02:38
Obrazy na płótnie starannie wykonane, super zapakowane i szybko dostarczone. Jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie polecam!
Autor: Teresa Giełdzińska
Dodano: 2017-12-09 21:54:22
Bardzo przyjemne zakupy i profesjonalna obsługa. Obrazy piękne, bardzo estetycznie wykonane, kolory nasycone, dobrze zapakowane do wysyłki. Polecam!
Autor: Magda
Dodano: 2017-11-23 19:59:18
Wybralam obraz i za niego zaplacilam. Zamowienie zostalo zrealizowane w expresowym tempie, a jakosc obrazu jest idealna. Jesli cos jeszcze bede zamawiac, to na pewno z tego sklepu. Serdecznie polecam!
Autor: Anna P
Dodano: 2017-11-05 16:56:51
Wysoka jakość obrazu na płótnie, szybka dostawa, znakomity efekt na ścianie. Nic dodać nic ująć - polecam wszystkim miłośnikom pięknych pejzaży :)
Autor: Dominika Cielecka
Dodano: 2017-10-17 19:41:41
Profesjonalizm w 100%, obrobione graficznie zdjęcie na moją prośbę wysłane do akceptacji, fachowa i profesjonalna obsługa, produkt dotarł na czas. Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z Waszego sklepu. Super, Polecam!!!
Autor: Anka Kierwińska
Dodano: 2017-09-27 19:44:36
Świetny kontakt z obsługą, produkt zgodny z oczekiwaniami, piękne kolory super jakość. POLECAM
Autor: Karolina Ostapczuk
Dodano: 2017-09-18 06:53:16
Bardzo polecam. Szybka wysyłka, obrazy bardzo dobrze zabezpieczone dużą ilością folii bąbelkowej i twardym kartonem. Piękne, wierne, czyste, żywe kolory. Z pewnością coś jeszcze zamówię :)
Autor: Dominika
Dodano: 2017-08-20 20:03:07
 

Dodaj opinię

Imie i nazwisko:
Adres e-mail: (adres nie będzie prezentowany)
Ocena:
Treść opinii:
Kod z obrazka: