Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Naszych Klientów

Opinie klientów sklepu bajeczneobrazy.pl

Bardzo polecam. Szybka wysyłka, obrazy bardzo dobrze zabezpieczone dużą ilością folii bąbelkowej i twardym kartonem. Piękne, wierne, czyste, żywe kolory. Z pewnością coś jeszcze zamówię :)
Autor: Dominika
Dodano: 2017-08-20 20:03:07
Szybka profesjonalna obsługa. Fotoapeta super nie tylko pod względem wyglądu ale i jakości materiału z którego została wykonana. Polecam.
Autor: Agnieszka Dziekońska
Dodano: 2017-08-01 19:01:47
Super jakość, fotki cudowne. Polecam jak najbardziej. Szybka wysyłka.
Autor: Zofia Hallmann
Dodano: 2017-07-27 00:18:43
Fototapety, które zamówiłam są jeszcze piękniejsze niż na stronie :). Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Szybka wysyłka i fachowa pomoc. Polecam sklep Bajeczne Obrazy.
Autor: Mieczysława Paszkiewicz
Dodano: 2017-07-11 21:19:09
Perfekcyjna i doskonała jakość nadruku. Bardzo dobry kontakt. POLECAM!!!
Autor: Dawid Szymaniuk
Dodano: 2017-07-04 11:55:10
Jakość wykonania obrazu mile mnie zaskoczył. Rewelacja.
Autor: Dariusz Ziaja
Dodano: 2017-06-26 11:25:47
Obraz bardzo wysokiej jakości. Gdy go otworzyłam, zaniemówiłam z zachwytu. Mój mąż też, bo to prezent dla niego z okazji Dnia Ojca. Przesyłka szybka, dobrze zabezpieczona. na pewno wrócę niebawem po więcej. mam sporo pustych ścian w domu :) Polecam jak najbardziej.
Autor: Aneta Pietruczenko
Dodano: 2017-06-24 06:06:35
Obrazy wysokiej jakości, bogata oferta, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, realizacja zamówienia ekspresowa. Polecam wszystkim sklep Bajeczneobrazy.pl, ja jestem bardzo zadowolona.
Autor: Dagmara Ostapczuk
Dodano: 2017-06-21 22:35:00
DZIĘKUJĘ. To naprawdę bajeczne. Polecam. Wszystko 100 procent jakości. POLECAM, POLECAM, POLECAM
Autor: Beata Borowska
Dodano: 2017-05-18 22:55:42
Polecam zakupy w sklepie BajeczneObrazy.pl, profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Obrazy na płótnie wykonane solidnie, kolory wspaniałe, jestem mega zadowolona, wrócę tu na pewno jeszcze na zakupy. Pozdrawiam serdecznie
Autor: Monika
Dodano: 2017-05-11 19:14:48
Dziękuje bardzo za wykonanie zamówienia. Zamawiałem obraz na płótnie ze zdjęciem swojego autorstwa. Jakość wykonania fantastyczna, zarówno pod względem solidności, jak i zabezpieczenia przed ewentualnymi uszkodzeniami podczas transportu. Na pewno nie była to ostatnia usługa z której skorzystam za pośrednictwem tej firmy.
Autor: Tobiasz Kowalczyk
Dodano: 2017-04-25 22:24:09
Dziękuję za wykonanie zamówienia. Wszystko przebiegło bardzo szybko i profesjonalnie. Przesyłka zapakowana świetnie. Będę polecać znajomym, a sama z pewnością kiedyś wrócę do zakupów u Państwa. Polecam.
Autor: Basia Niewiadomska
Dodano: 2017-04-24 19:38:43
Obrazy na płótnie wysokiej jakości, bardzo starannie wykonane, dostawa w ciągu 3 dni od złożenia zamówienia. Przesyłka była zabezpieczona tak, że nie miało prawa nic się uszkodzić. Pełen profesjonalizm, POLECAM
Autor: Agnieszka Romanowska
Dodano: 2017-04-07 09:29:25
Takiej obsługi życzyłabym sobie w każdym sklepie internetowym Jakość pierwszorzędna! Polecam i z pewnością wrócę do BajeczneObrazy.pl
Autor: Alicja
Dodano: 2017-03-26 23:26:45
Pełen profesjonalizm! Począwszy od doradztwa przy wyborze towaru do zapakowania i wysyłki. Polecam wszystkim obraz na płótnie od tej firmy :)
Autor: Andrzej Jakubowski
Dodano: 2017-03-19 20:47:39
Obraz jest B-A-J-E-C-Z-N-Y!! Polecam gorąco! Expresowa dostawa!
Autor: Magda
Dodano: 2017-03-17 16:05:53
Zamówienie zrealizowano bez problemów. Fototapeta na płótnie bardzo wysokiej jakości. Na ścianie wygląda świetnie. Przesyłka zapakowana profesjonalnie.
Autor: Aleksandra Boćko
Dodano: 2017-03-11 09:32:09
Zamawiając pierwszy obraz w firmie Bajeczne Obrazy miałam obiekcje, ale już następne zamówienie bez zastanowienia. Minęło wprawdzie już ze dwa miesiące, jak piękny kolejny obraz wisi , a on nadal wzbudza podziw (i nie tylko mój) Bardzo przepraszam za opóźnioną opinię, no ale to wszystko przez ten podziw. Odezwę się wkrótce z kolejnym zamówieniem. Jaki z tego wniosek? Zamawiać w Białymstoku, a obraz będzie bajeczny. Pozdrawiam Ewa Kruczko
Autor: Ewa Kruczko
Dodano: 2017-02-18 16:43:40
Rzemieślnikiem lub artystą jest każdy kto tworzy lub produkuje. Bajeczne Obrazy to dobra, rzetelna firma. Produkt i wykonanie pierwsza klasa! Bardzo dobrze i fachowo wykonane w 100% . Do USA przesyłka doszła w przeciągu tygodnia bez uszkodzeń. Eleganckie wykonanie. Żona jest zachwycona! Polecam usługi Bajecznych Obrazów. Dobra komunikatywność telefoniczna i pocztą elektroniczną z panem W. Wyszkowskim Pozdrawiam!
Autor: Władysław Szabłowski - USA
Dodano: 2017-01-30 15:30:51
Polecam firmę BajeczneObrazy.pl - Towar zgodny zamówieniem, doskonale zapakowany, szybka dostawa.
Autor: Anna Toczydłowska
Dodano: 2017-01-25 21:12:21
 

Dodaj opinię

Imie i nazwisko:
Adres e-mail: (adres nie będzie prezentowany)
Ocena:
Treść opinii:
Kod z obrazka: