Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Nowoczesne obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Naszych Klientów

Opinie klientów sklepu bajeczneobrazy.pl

Obraz na płótnie wykonany kapitalnie, efekt, kolorystyka i jakość wykonania na najwyższym poziomie,na pewno skorzystam ponownie i z całą odpowiedzialnością polecam wszystkim :)
Autor: Dagmara
Dodano: 2018-10-22 18:59:58
Polecam Bajeczne Obrazy z czystym sumieniem - bardzo dobre wykonanie, szybka realizacja zamówienia i przystępna cena. Z pewnością jeszcze coś zamówię :)
Autor: Karolina
Dodano: 2018-09-30 11:27:03
Obrazy przyszły PRZEPIĘKNE! Nienaganna jakość i wyraźne kolory. Firma na moją prośbę lekko zmodyfikowała kolor i tonację obrazów tak aby pasowały do siebie. Bardzo profesjonalni, zwięźli i szybcy. Polecam każdemu kto się zastanawia!
Autor: Monika
Dodano: 2018-08-20 13:21:34
Łatwy sposób składania zamówień. Ogromny wybór, szybka i profesjonalna realizacja. Fototapeta na płótnie w 100% spełniająca moje oczekiwania. POLECAM!!!
Autor: Marlena
Dodano: 2018-08-06 18:45:28
Bardzo profesjonalne wykonanie, obraz piękny, dostarczony bardzo szybko. Gorąco polecam BajeczneObrazy.pl
Autor: Sławomir Milanowski
Dodano: 2018-07-14 08:37:12
Przepiękny obraz, kolorystyka cudowna. Cieszę się bardzo, że tak szybko dostarczono do domu. Bardzo dziękuję. Obrazy drukowane na płótnie są śliczne. Mam już dwa
Autor: Urszula Krzyzowska
Dodano: 2018-06-28 10:05:26
Jestem mega zadowolona. Doradztwo, szybka wysyłka, jakość obrazu na najwyższym poziomie. Firma godna polecenia.
Autor: Marta gornik
Dodano: 2018-06-21 19:23:28
Polecam. Idealna jakość kolorów. Bardzo szybka dostawa. Obsługa bardzo miła i spełnia życzenia (dodatek dedykacji na obrazie). Polecam :)
Autor: Ewelina
Dodano: 2018-06-21 10:54:38
Wybrałam fototapetę na płótnie i jestem mega zaskoczona jakością materiału z jakiego została wykonana fototapeta. A efekt na ścianie fantastyczny. Na prawdę firma godna polecenia.
Autor: Joanna Stasik
Dodano: 2018-06-15 15:35:22
Fototapeta na płótnie jest przepiękna i dokładnie taka, jaka miała być. Jestem pod wrażeniem szybkości realizacji zamówienia i dostawy. Serdecznie polecam!
Autor: Ewelina Lewandowska
Dodano: 2018-05-11 20:29:20
Jestem bardzo zadowolona ze sprawnej realizacji zamówienia. Tapeta spełnia moje oczekiwania, zapewne skorzystam w przyszłości z usług firmy Bajeczne Obrazy :)
Autor: Dagmara Jankowska
Dodano: 2018-04-13 21:08:31
Polecana przez Firmę fototapeta na płótnie jest wspaniałej jakości. Rozdzielność zdjęcia jest fantastyczna. Mój Meksyk wykonany przez Firmę Bajeczne Obrazy, na ścianie o wymiarach 2,45x3,40 jest cudny. Bardzo szybka realizacja zamówienia, przesyłka zapakowana bardzo dobrze, kleju z naddatkiem. Polecam, polecam .... polecam Firmę Bajeczne Obrazy, profesjonalizm i jeszcze raz profesjonalizm.
Autor: Anna M
Dodano: 2018-03-22 09:32:45
Moim zdaniem za mało macie pięknych polskich krajobrazów, jezior, gór, miast.Wolałabym Mazury od Toskanii, Sudety i Tatry zamiast nieznanych mi gór, cudne nasze lasy i puszcze, czy niepowtarzalne, na dodatek zadbane zaułki w niektórych miastach i miasteczkach. Piękne obrazy znad naszego morza, itd. itp.Chciałabym mieć wybór w obrazach naszych rodzimych miejsc. ------------------------------------------------------------------------------------------------------------ Od administracji - w wyszukiwarce należy wpisać np. "góry Tatry" itd. i będzie miała Pani do wyboru tysiące zdjęć rodzimych miejsc. Pozdrawiamy :)
Autor: Marianna Warda
Dodano: 2018-03-15 17:04:04
Fototapeta na płótnie, którą zamówiła jest prześliczna. Wierne odwzorowanie szczegółów i kolorów. Jakość materiału również jest wysokiej klasy. Podziękowanie miłej obsłudze klienta
Autor: Barbara Kraśko
Dodano: 2018-03-02 21:32:36
Jestem bardzo zadowolona z zamówienia. Polecam
Autor: Elżbieta
Dodano: 2018-02-28 08:14:04
Pełen profesjonalizm!!! Obrazy na płótnie wykonane zgodnie z zamówieniem. Wspaniała obsługa. Przesyłka bardzo dobrze zapakowana.
Autor: Aleksandra Gajda
Dodano: 2018-02-09 19:58:53
Zaryzykowałam i od razu zamówiłam dwa obrazy drukowane na płótnie. Po otrzymaniu przesyłki zamówiłam kolejne ... trzy. Tyle!!
Autor: Maria Przybylska
Dodano: 2018-01-19 20:44:36
Przepiękne obrazy. Śmiało mogę powiedzieć, że wyglądają one dużo lepiej niż sobie to wyobrażałem przed zakupem. Bardzo żywe kolory, dobrze zapakowane - na pewno wrócę tu jeszcze nie raz!
Autor: Michał Piechocki
Dodano: 2018-01-19 08:33:58
Fototapeta na płótnie spełniła moje oczekiwania. Przesyłka bardzo szybko dotarła na miejsce, starannie zapakowana. Firma godna polecenia!!!
Autor: Marlena Stachowicz
Dodano: 2018-01-16 20:07:51
Wybrałam obraz i jestem z niego bardzo zadowolona, znakomity efekt, bardzo szybka realizacja zamówienia. Polecam
Autor: Ilona
Dodano: 2018-01-03 18:56:56
 

Dodaj opinię

Imie i nazwisko:
Adres e-mail: (adres nie będzie prezentowany)
Ocena:
Treść opinii:
Kod z obrazka: