Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Naszych Klientów

Opinie klientów sklepu bajeczneobrazy.pl

Pełen profesjonalizm! Począwszy od doradztwa przy wyborze towaru do zapakowania i wysyłki. Polecam wszystkim obraz na płótnie od tej firmy :)
Autor: Andrzej Jakubowski
Dodano: 2017-03-19 20:47:39
Obraz jest B-A-J-E-C-Z-N-Y!! Polecam gorąco! Expresowa dostawa!
Autor: Magda
Dodano: 2017-03-17 16:05:53
Zamówienie zrealizowano bez problemów. Fototapeta na płótnie bardzo wysokiej jakości. Na ścianie wygląda świetnie. Przesyłka zapakowana profesjonalnie.
Autor: Aleksandra Boćko
Dodano: 2017-03-11 09:32:09
Zamawiając pierwszy obraz w firmie Bajeczne Obrazy miałam obiekcje, ale już następne zamówienie bez zastanowienia. Minęło wprawdzie już ze dwa miesiące, jak piękny kolejny obraz wisi , a on nadal wzbudza podziw (i nie tylko mój) Bardzo przepraszam za opóźnioną opinię, no ale to wszystko przez ten podziw. Odezwę się wkrótce z kolejnym zamówieniem. Jaki z tego wniosek? Zamawiać w Białymstoku, a obraz będzie bajeczny. Pozdrawiam Ewa Kruczko
Autor: Ewa Kruczko
Dodano: 2017-02-18 16:43:40
Rzemieślnikiem lub artystą jest każdy kto tworzy lub produkuje. Bajeczne Obrazy to dobra, rzetelna firma. Produkt i wykonanie pierwsza klasa! Bardzo dobrze i fachowo wykonane w 100% . Do USA przesyłka doszła w przeciągu tygodnia bez uszkodzeń. Eleganckie wykonanie. Żona jest zachwycona! Polecam usługi Bajecznych Obrazów. Dobra komunikatywność telefoniczna i pocztą elektroniczną z panem W. Wyszkowskim Pozdrawiam!
Autor: Władysław Szabłowski - USA
Dodano: 2017-01-30 15:30:51
Polecam firmę BajeczneObrazy.pl - Towar zgodny zamówieniem, doskonale zapakowany, szybka dostawa.
Autor: Anna Toczydłowska
Dodano: 2017-01-25 21:12:21
Po opiniach podejrzewałem, że powinno być wszystko ok, jednak jest jeszcze lepiej niż się spodziewałem! BARDZO szybko, co wcale nie spowodowało gorszej jakości obrazu... jest piękny! Dobrze zabezpieczony do wysyłki, jakość rewelacja, szybko... Na prawdę polecam! Ja jestem zachwycona!
Autor: Karolina O.
Dodano: 2017-01-15 23:19:00
Rzadko spotyka się aż tak rzetelną firmę. Poczynając od przyjaznego panelu do zamówienia obrazu, kończąc na rewelacyjnie zabezpieczonym produkcie. Bardzo polecam firmę BajeczneObrazy i będę dalej chętnie korzystała z jej usług.
Autor: Ewa Pietrzak
Dodano: 2017-01-08 18:35:53
Bardzo fachowa obsługa i wysoka jakość. Zamawiałam obrazy drukowane na płótnie, jestem mile zaskoczona jakością wykonania. Polecam firmę każdemu. Firma godna zaufania!
Autor: Wioletta Staszewska
Dodano: 2016-12-14 12:42:25
Właśnie dostałam obraz :) Jestem zachwycona !!! :) przepiękny jest, polecam każdemu i sama na pewno jeszcze tu zajrzę ;)
Autor: Agata Pawlak
Dodano: 2016-11-29 09:43:24
Sprawna realizacja i wysyłka, bardzo dobra jakość obrazu na płótnie, solidnie spakowany obraz doszedł w nienaruszonym stanie. Polecam i na pewno skorzystam ponownie
Autor: Alicja Puławska
Dodano: 2016-11-14 16:29:49
Uwielbiam zakupy w tym sklepie, obrazy w realu wyglądają cudownie, a z tak świetną obsługą klienta jeszcze się nie spotkałam. Polecam.
Autor: Krystyna Pilecka
Dodano: 2016-10-25 19:44:35
Jestem bardzo zadowolona z zakupu , obsługa rewelacyjna , bardzo pomocna , wykonanie obrazu rewelacyjne, odpowiednio zabezpieczona przesyłka. Będę polecała Waszą stronę znajomym :)
Autor: Basia
Dodano: 2016-10-13 05:23:03
Zamówiłam już kolejną fototapetę, wcześniej do kuchni a teraz do pokoju dziecka. Jest super mocna i bardzo ładna.
Autor: Emila Rutkowska
Dodano: 2016-09-27 11:46:31
już kilkukrotnie kupowałem obrazy drukowane na płótnie - bardzo wysoka jakość, profesjonalna obsługa, gorąco polecam :)
Autor: Marcin Popławski
Dodano: 2016-09-18 12:51:07
Nazwa firmy adekwatna do wykonania oraz obsługi, po prostu Bajka! Ekspresowa realizaja zamówienia, przesympatyczny i szybki kontakt, a co najważniejsze profesjonalne wykonanie. Pozdrawiam serdecznie i bardzo dziękuję! :)
Autor: Paulina Leszczyńska
Dodano: 2016-08-10 10:44:12
Świetna cena za doskonałą jakość. Przesyłka błyskawiczna, bardzo dobrze zapakowana. Rozważałam zakup w kilku podobnych firmach w ciągu ostatnich tygodni i widzę już, że wybrałam najlepszą. Gorąco polecam!!!
Autor: Basia Oniszczuk
Dodano: 2016-08-07 10:46:21
Bardzo dobra jakość i błyskawiczna, bezproblemowa i bezpieczna dostawa. Polecam!
Autor: Anna
Dodano: 2016-07-26 21:59:41
Śliczny obraz. Pięknie wykonany, wszystko wyraźne, kolory bardzo żywe, polecam. Jestem bardzo zadowolona z zakupu. Realizacja i wysyłka ekspresowa.
Autor: Anna D.
Dodano: 2016-06-23 22:30:52
Materiał, z którego wykonujecie obrazy bardzo mi się spodobał, kolory - jak żywe, jakość i solidność obrazu - na ogromny plus. Dziękuję
Autor: Ksawery G.
Dodano: 2016-05-16 11:33:56
 

Dodaj opinię

Imie i nazwisko:
Adres e-mail: (adres nie będzie prezentowany)
Ocena:
Treść opinii:
Kod z obrazka: