Fototapety na wymiar     Zdjęcia na płótnie     Obrazy na ścianę

Opinie Klientów BajeczneObrazy.pl

  1. Strona główna
  2. Opinie Naszych Klientów

Opinie klientów sklepu bajeczneobrazy.pl

Obrazy na płótnie starannie wykonane, super zapakowane i szybko dostarczone. Jestem bardzo zadowolona. Zdecydowanie polecam!
Autor: Teresa Giełdzińska
Dodano: 2017-12-09 21:54:22
Bardzo przyjemne zakupy i profesjonalna obsługa. Obrazy piękne, bardzo estetycznie wykonane, kolory nasycone, dobrze zapakowane do wysyłki. Polecam!
Autor: Magda
Dodano: 2017-11-23 19:59:18
Wybralam obraz i za niego zaplacilam. Zamowienie zostalo zrealizowane w expresowym tempie, a jakosc obrazu jest idealna. Jesli cos jeszcze bede zamawiac, to na pewno z tego sklepu. Serdecznie polecam!
Autor: Anna P
Dodano: 2017-11-05 16:56:51
Wysoka jakość obrazu na płótnie, szybka dostawa, znakomity efekt na ścianie. Nic dodać nic ująć - polecam wszystkim miłośnikom pięknych pejzaży :)
Autor: Dominika Cielecka
Dodano: 2017-10-17 19:41:41
Profesjonalizm w 100%, obrobione graficznie zdjęcie na moją prośbę wysłane do akceptacji, fachowa i profesjonalna obsługa, produkt dotarł na czas. Na pewno jeszcze kiedyś skorzystam z Waszego sklepu. Super, Polecam!!!
Autor: Anka Kierwińska
Dodano: 2017-09-27 19:44:36
Świetny kontakt z obsługą, produkt zgodny z oczekiwaniami, piękne kolory super jakość. POLECAM
Autor: Karolina Ostapczuk
Dodano: 2017-09-18 06:53:16
Bardzo polecam. Szybka wysyłka, obrazy bardzo dobrze zabezpieczone dużą ilością folii bąbelkowej i twardym kartonem. Piękne, wierne, czyste, żywe kolory. Z pewnością coś jeszcze zamówię :)
Autor: Dominika
Dodano: 2017-08-20 20:03:07
Szybka profesjonalna obsługa. Fotoapeta super nie tylko pod względem wyglądu ale i jakości materiału z którego została wykonana. Polecam.
Autor: Agnieszka Dziekońska
Dodano: 2017-08-01 19:01:47
Super jakość, fotki cudowne. Polecam jak najbardziej. Szybka wysyłka.
Autor: Zofia Hallmann
Dodano: 2017-07-27 00:18:43
Fototapety, które zamówiłam są jeszcze piękniejsze niż na stronie :). Jestem bardzo zadowolona z zakupów. Szybka wysyłka i fachowa pomoc. Polecam sklep Bajeczne Obrazy.
Autor: Mieczysława Paszkiewicz
Dodano: 2017-07-11 21:19:09
Perfekcyjna i doskonała jakość nadruku. Bardzo dobry kontakt. POLECAM!!!
Autor: Dawid Szymaniuk
Dodano: 2017-07-04 11:55:10
Jakość wykonania obrazu mile mnie zaskoczył. Rewelacja.
Autor: Dariusz Ziaja
Dodano: 2017-06-26 11:25:47
Obraz bardzo wysokiej jakości. Gdy go otworzyłam, zaniemówiłam z zachwytu. Mój mąż też, bo to prezent dla niego z okazji Dnia Ojca. Przesyłka szybka, dobrze zabezpieczona. na pewno wrócę niebawem po więcej. mam sporo pustych ścian w domu :) Polecam jak najbardziej.
Autor: Aneta Pietruczenko
Dodano: 2017-06-24 06:06:35
Obrazy wysokiej jakości, bogata oferta, przesyłka bardzo dobrze zabezpieczona, realizacja zamówienia ekspresowa. Polecam wszystkim sklep Bajeczneobrazy.pl, ja jestem bardzo zadowolona.
Autor: Dagmara Ostapczuk
Dodano: 2017-06-21 22:35:00
DZIĘKUJĘ. To naprawdę bajeczne. Polecam. Wszystko 100 procent jakości. POLECAM, POLECAM, POLECAM
Autor: Beata Borowska
Dodano: 2017-05-18 22:55:42
Polecam zakupy w sklepie BajeczneObrazy.pl, profesjonalna obsługa, szybka dostawa. Obrazy na płótnie wykonane solidnie, kolory wspaniałe, jestem mega zadowolona, wrócę tu na pewno jeszcze na zakupy. Pozdrawiam serdecznie
Autor: Monika
Dodano: 2017-05-11 19:14:48
Dziękuje bardzo za wykonanie zamówienia. Zamawiałem obraz na płótnie ze zdjęciem swojego autorstwa. Jakość wykonania fantastyczna, zarówno pod względem solidności, jak i zabezpieczenia przed ewentualnymi uszkodzeniami podczas transportu. Na pewno nie była to ostatnia usługa z której skorzystam za pośrednictwem tej firmy.
Autor: Tobiasz Kowalczyk
Dodano: 2017-04-25 22:24:09
Dziękuję za wykonanie zamówienia. Wszystko przebiegło bardzo szybko i profesjonalnie. Przesyłka zapakowana świetnie. Będę polecać znajomym, a sama z pewnością kiedyś wrócę do zakupów u Państwa. Polecam.
Autor: Basia Niewiadomska
Dodano: 2017-04-24 19:38:43
Obrazy na płótnie wysokiej jakości, bardzo starannie wykonane, dostawa w ciągu 3 dni od złożenia zamówienia. Przesyłka była zabezpieczona tak, że nie miało prawa nic się uszkodzić. Pełen profesjonalizm, POLECAM
Autor: Agnieszka Romanowska
Dodano: 2017-04-07 09:29:25
Takiej obsługi życzyłabym sobie w każdym sklepie internetowym Jakość pierwszorzędna! Polecam i z pewnością wrócę do BajeczneObrazy.pl
Autor: Alicja
Dodano: 2017-03-26 23:26:45
 

Dodaj opinię

Imie i nazwisko:
Adres e-mail: (adres nie będzie prezentowany)
Ocena:
Treść opinii:
Kod z obrazka: